Pa jeba ga Blog, kaj to nekaj slatkovodnoga? Pari mi na šarana. Cccccccccc, onoliko more, a ti po tom smradu. Ak je šaran + još uzgojeni, peci ga na svinjskoj masti. Nema šanse da "S" od smrada mulja osjetiš, bilo kakvim osjetom. Ak si tvrdoglav, pa počneš na ulju, pa osjetiš smrad mulja, sam iscijedi to u sudoper, dodaj mast i nastavi. Za pet minut se javlalja ugodan miris. Ma kome ja to uopće pričam? Pa zna se na čemu Slavonci peku! Pozdrav druže
25.11.2010. (09:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Najviše ga volim pečenog na rašljama. U kućnim uvjetima, u pećnici, narezanog na odreske, a ispod na kockice rezani krumpiri i kiseli krastavci uz malo slanine.
25.11.2010. (10:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Pa jeba ga Blog, kaj to nekaj slatkovodnoga?
Pari mi na šarana.
Cccccccccc, onoliko more, a ti po tom smradu.
Ak je šaran + još uzgojeni, peci ga na svinjskoj masti.
Nema šanse da "S" od smrada mulja osjetiš, bilo kakvim osjetom.
Ak si tvrdoglav, pa počneš na ulju, pa osjetiš smrad mulja,
sam iscijedi to u sudoper, dodaj mast i nastavi.
Za pet minut se javlalja ugodan miris.
Ma kome ja to uopće pričam?
Pa zna se na čemu Slavonci peku!
Pozdrav druže
25.11.2010. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Piranjaaaaaaaaa.........auuuuu....
Ali i ti si mi nestao s FB?
Državni neprijatelji nikad ne spavaju!
25.11.2010. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
a ona na gornjoj fotki bi pasala za veceru hehe..
25.11.2010. (09:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Najviše ga volim pečenog na rašljama. U kućnim uvjetima, u pećnici, narezanog na odreske, a ispod na kockice rezani krumpiri i kiseli krastavci uz malo slanine.
25.11.2010. (10:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
ova riba mi izgleda mrtva !?!?
25.11.2010. (13:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
Meni izgleda malkice zbunjena...
čuvaj se kostiju:))
25.11.2010. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
ostavljam ti zagrljaj
25.11.2010. (15:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Piton007
lešo, obavezno lešo, uz blitvu sa maslinovim uljem i crnom bevandom
25.11.2010. (16:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mina
od riječnih riba volim pastrvu.. i još ako je s roštilja.. njami
25.11.2010. (17:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
hehe, sliči mi na onu glavatu ribu bucnja šta se motala po Rječini pa navodno odvedena na otvoreno more... tvoga sudopera? ;0)))))
25.11.2010. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
baba ljutica
dobar izbor
25.11.2010. (22:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Da riba!?!?!?!? :-))))
Baren da je Ohridska pastrmka!!! :-)))
25.11.2010. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...