Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • hkd/halidkardinaldrustvo/

    sto je to u odnosu nakrivicno djelo veizdaje narodne kulture u sinosnoj emisiji lijepom nasom od strane kojekavih topicki i i kardinala. Stidite li se ili smo konacno pokopani

    avatar

    22.11.2010. (15:41)    -   -   -   -  

  • X.Y.

    Ajde ludjace ocito je da si ti pizda, ti govoris o nekoj vele izdaji sakriven pod materinom haljinom negdije vanka,pokrij se usima i ne izlazi medju svijet kopile baustellsko.

    avatar

    22.11.2010. (19:28)    -   -   -   -  

  • diamondo

    tko su lopovi imenom i prezimenom ih treba napisati

    avatar

    22.11.2010. (22:20)    -   -   -   -  

  • Ben 10

    Nije veleizdaja, ali je ispod nivoa Napretka da pevaljke poput Halida poziva da nastupaju na priredbi kojoj su organizatori. Halid ne može nastupiti ni na večeri sevdalinki, a kamoli na Napretkovoj priredbi. Izgubili su se svi kriteriji.

    avatar

    22.11.2010. (22:22)    -   -   -   -  

  • hkd/halidkardinaldrustvo/

    X. Y. ocito si proizvodjac napretkove NOVE kulture, a ne bih volio vjerovati da su ti ruke u proracunu mrske ti drzave hrvatske.
    Bolje bit i kopile baustelsko vengo slusat hanku, halida i pjevat o banjaluckoj hanumi.
    Koga cete li skolovat na svom tom fakultetu?

    avatar

    23.11.2010. (09:33)    -   -   -   -  

  • X.Y.

    hkd:tvoj gornji a evo sad ni ovaj novi komentar nigdije se ne odnosi na tebe i takve kao ti jer u cijelim tvojim natpisima pises o drugima Npr."koga cete li skolovati na SVOM tom fakultetu" pa ako je to NASE a ocito je i nije tvoje sto te to toliko pogadja svrljas po nasem blogu isto balincad koja zele samo vrijedjati i provocirati nadji sebi neko drugo mijesto gdije ces lijeciti svoje fustracije a poslje Baustelle imas drugi nacin kako da se odmoris jer ovo je za tebe ocito prekomplicirano da bi nesto razumio poslje naporna dana.

    avatar

    23.11.2010. (12:40)    -   -   -   -  

  • Ben 10

    X.Y., iskreno je li Halid Bešlić Napretkov nivo?

    avatar

    23.11.2010. (13:28)    -   -   -   -  

  • hkd/halidkardinaldrustvo/

    X. Y. sto bi za njihov budući rad znacilo uskopaljskim napredkovcima da smo ih mi vidjeli i da su se sami vidjeli u toj emisiji umjesto balincadi koju spominjes samo da oblatis drugog, a kojima tako svesrdno dajete stipendije i potpore. Zasto ne budete posteni i promijenite ime u HRVATSKO MUSLIMANSKO kd, onda bi imali ruke u vise budzeta i ne bi vam trebao macdonalnds, bavili bi se kulturom zbog koje ste i osnovani.
    Nije sramota imati za idole i ideologe aliju, mesica, hanku, ..., ali je sramota nedopustiti drukcije misljenje, a osobito iznosenje tog misljenja.

    avatar

    23.11.2010. (14:01)    -   -   -   -  

  • Wien

    A tko to tvrdi da je napredak Hrvatsko drustvo,a ako je zasto stipendije koriste vecinom Muslimani.Ako nevjerujete provjerite neznam zasto mozda se Dr.Topic uvlaci vlasti

    avatar

    23.11.2010. (21:05)    -   -   -   -  

  • hkd

    hkd/halidkardinal OVO JE ZA TEBE;NEMOJ SE LJUTIT KAD TE NEKOM NAZOVE NEZNALICOM
    JER SI OVDE TO POKAAZO DA JESI,
    A TAJ X Y GORI SI OD BAUSTELACA

    avatar

    23.11.2010. (22:27)    -   -   -   -  

  • hkd/halidkardinaldrustvo/

    hkd, drzi se teme nije sramota ne znati, ali je sramota nedati drugom kao i sebi.
    Ako TOPIC neda meni treci entitet i ja imam pravo nedati njemu svoju povijest i kulturu
    Meni je dosta hrvatskih GUSAKA /muski rod, jednina/. Mogu ne znati, pa mi reci sto hanka, halid i bratija imaju s hrvatskom kulturom osim sto je ne podnose?

    avatar

    24.11.2010. (08:58)    -   -   -   -  

  • ??

    ma sta xy zna svezo se baustele,sigurno te neko dobro izjebo na bausteli pa imas traume

    avatar

    24.11.2010. (10:53)    -   -   -   -  

  • ??

    za tebe i takve kao sto si ti su ljudi oni sto kradu,varaju,zatupljivaju ostale kao ti ovdje jebem te u usta plisnava

    avatar

    24.11.2010. (10:56)    -   -   -   -  

  • Maja

    Ni meni nije jasno kako je jedan HKD Napredak dopustio da na njegovu slavljeničkom koncertu nastupi jedan Halid Bešlić. Slažem se da je to ispod svakog nivoa, ali i dio komentara ovdje iznesenih je također ispod svakog nivoa.

    avatar

    24.11.2010. (11:22)    -   -   -   -  

  • Morison

    kad su pitali organizatore koncerta sevdalinki zašto nisu pozvali halida bešlića oni su odgovorili da on nije pjevač sevdalinki nego novokomponirani pjevač. to sve govori, ali očito je napredak izgubio svaki kompas pa njima valja i halid bešlić. žalosno

    avatar

    24.11.2010. (11:24)    -   -   -   -  

  • hkd/halidkardinaldrustvo/

    sve je to za smucat pa prolit ko i nasa ministarka koja je naredila, bar tako kazu, da sutra djeca idu u skolu, a lani nisu isla, na dan hercegbosne skraceni sati. drzavni stakori i na bajram brisnu poslije pauze, nema nikakva reda niti pravila. Ustase duvnjaci i livnjaci ne rade ni u petak, a mi smo i njih nadmasili. Sutrasnji dan mi nista ne znaci, ali pisem o nama i nasoj avangardi, o kardinalovu osmjehu na koncertu, o topicevom trecem entitetu i kandidaturi za gradonacelnika, o napredkovom hramu kulture i makdonaldsu. o iselenju tog istog kardinala iz spavace sobe. o..., pa ako su oni taki onda smo mi baustelci super,a mozda zbogtog i jesmo baustelci. Ne zelim sutjeti jer mi moju baustelu nemogu otet. Makar se i posvadjali.

    avatar

    24.11.2010. (18:39)    -   -   -   -  

  • Bauštelac

    Rad na baušteli, bez obzira gdje, je častan i pošten posao.
    Uskoplje bi gladovalo bez bauštele i bez gastarbajtera u posljednjih 50 godina - pa i danas, da ne govorim o mirovinama koje stižu iz inozemstva.
    Zar treba provaljivati i krasti?
    O Topićevom HKDN i o HKDD ne bih - ne zaslužuju komentar nakon onakve "proslave". Jasno da se ne zna kamo će lova i jasno je također da će od toga najmanje Hrvata imati koristi.
    Našem uskopaljskom Napretku svaka čast i sve čestitke na djelovanju!

    avatar

    24.11.2010. (19:02)    -   -   -   -  

  • pujka

    konji jedni

    avatar

    24.11.2010. (21:37)    -   -   -   -  

  • Nivo-opanak

    Sve se nešto govori o nivou a trebalo bi se vidjeti prije koliko je svako od nas razdužio OPANKE u svojoj obitelji. Stotinjak puta proći Ilicom ne čini nas gospodinom.

    avatar

    25.11.2010. (10:06)    -   -   -   -  

  • krilnik

    jedno pitanje: koliko vas je pjevusilo uz haber kutiju dok je pjevao halid, pejakovic i kompanija. ako su to napredkovci - u sto sumnjam - sve inscenirali, da bi se postavila sva ova pitanja koja sada raspravljamo, onda su uspjeli.
    jeli sve ono onde cuto i vidjeno dio nase hrvatske bosanske kulture? Ruku na srce, pa odgovorimo sebi sami. Pa mi smo gradili velik dio ove kulturne bastine ove proklete drzave i zasto sada da nam neki "islamski konzervativci" i velesrpski maloumnici usporavaju nas stoljetni kulturni ucinak. Zato je ta Bosna nasa. Tocka.

    Ali posto su nepredkovi poltroni nesposobni iskonstruiarati jedno opcevazece pitanje, onaj koncertcic je bio cista parada nesposobnosti topica i samoprozvanog hrvatskog intelektualnog kruga bosne i hercegovine. Biti pametan je Boziji blagoslov, ali misliti da su zbog toga svi drugi glupi je prokletstvo, koje je nazalost uhvatilo dobar dio Napredkove "elite".

    avatar

    26.11.2010. (08:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...