Komentari

djure-crnatka-momci-2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Surladin

    Jeba ja pixar, aj ti naćeraj trnoružicu da napravi špagu, pa da se igra priko nje, papa te jeba priko ponistre brale, neš ne!!!

    avatar

    22.11.2010. (01:54)    -   -   -   -  

  • Domenika

    Ček male, pa kej je on te babi bulju zmenjšal? Pe to je neka sprdečina!

    avatar

    22.11.2010. (09:16)    -   -   -   -  

  • Štijef

    Ovo mi je ko neka biblijska priča.

    avatar

    22.11.2010. (09:17)    -   -   -   -  

  • Genga Karabatić

    Žiku cocu kak je lojma tintaru njilsma.

    avatar

    22.11.2010. (09:22)    -   -   -   -  

  • filmski kritičar

    Kao prvo, ovaj film mi se uopće ne sviđa. Nemam problem s stilizacijom i estetizacijom stvarnosti, ali ovo zaista djeluje nerealno i neuvjerljivo. Smanjivanje glave, svašta! Pa nismo amazonski Indiosi koji su poznati po tom postupku! Da je, recimo, umjesto smanjenje glave kao loptica poslužila djevojčina bradavica s dojke ili čak oko to bi već bilo opravdanije, i zato što bi se suptilno unijeli elementi horrora, a i zato što su te dvije stvari mnogo sličnije loptici za stolni tenis pa ih priprosti umovi kakvi čitaju (i gledaju!) ovaj blog lakše mogu asocijativno povezati s temom. Mora se, doduše, priznati da ovaj uradak posjeduje stanovitu duhovitu komponentu koja se uglavnom očituje u pogrešno napisanom imenu pjevača čija pjesma svira u kafiću i u krvi koju prolije konobar pogođen šalicom. Sve ostalo je primitivno, prazno i, poslužit ću se namjernom dvosmislicom, plošno!

    avatar

    23.11.2010. (21:34)    -   -   -   -  

  • sanble

    Ej kritičar ne seri! Jebat ću ti sestru krvavim kurcem dok češ ti to gledati zavezanih oćiju i stisnutog šupka! Ješćuo? Film je smješan ko normalnofobija nakon pet frula. Jebenica je. Ono najsmiješniji ikada. Mrzim kaj kritičari uvjek nekaj kenjaju a da oni moraju napraviti film uspijeli bi kurac ono ne.

    avatar

    23.11.2010. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...