Komentari

hrvatskahrvatska.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • semper_contra

    Odazvah se tvom pozivu. Kako je zaista kasno, post sam pročitao u brzini.
    Gotovo da bih rekao kako si razradio moj post iz osmog mjeseca prošle godine "Kako iz krize?" No problem je u tvojim prijedlozima jednak kao i u mojem: kako to postići?

    Trebala bi toga dosta promijeniti u Hrvatskoj, od svijesti, znanja, osjećaja odgovornosti pa do, možda u ovom tenutku, najvažnije stvari: izborni sustav. Tako dugo dok ćemo imati liste pojedinih stranaka na kojima se na vrhu liste (a ti uglavnom ulaze u Sabor) nalaze uvijek iste face mi ih jednostavno ne možemo istjerati iz Sabora. Osim ako ih Svevišnji pozove k sebi.To ti je jedna vrsta "jednoumlja". Prije smo imali jednu stranku (KP) danas doduše imamo više stranaka no u svakoj od tih stranaka opet vlada "jednoumlje".

    Ne znam je li znaš za Hrvatske laburiste koje vodi Lesar. Za njega bi se moglo reći da je "drugačiji". Čak sam i sam sudjelovao u početcima stvaranja stranke. I znaš li kada sam odustao? Kada sam i od njega čuo da ako sam u stranci onda trebam djelovati u skaldu s odlukama stranke i ne mogu iznositi svoj stav osim naravno na sastancima stranke. To naravno nisam mogao ni želio prihvatiti, pa sam , uz još i zdravstvenih razloga i poznijih godina, odustao od ulaska u stranku.

    Ako si mlađi (imam 67 godina), prihvati se posla i ako se pojavi stranka sa stavovima koje si iznio (spremio sam ih u arhivu) imat ćeš moju podršku.

    avatar

    21.11.2010. (23:13)    -   -   -   -  

  • XXXXX

    POTPISUJEM!!!

    avatar

    23.11.2010. (08:49)    -   -   -   -  

  • ...

    To što si ti napisao nije ništa drugo nego program SDP...a vidimo kako SDP prolazi u Ogulinu! Misliš da SDP je poštena stranka? Tržnice u Rijeci? Nabavka vojnih vozila(zna se da je netko iz SDP primio mito) ,3.Maj i Linić, ajmo pogledati Zagreb (Bandić je sve do jučer bio Vaš igrač)...Hoteli Štrok? Ajmo zabraniti i dolazak 10tak.autobusa srba U Plaški? 100tinjak u Vukovar? a da ne nabrajam dalje... Se sjecate 2000g. rezanje porodiljnih davanja, mirovina, omalovažavanja hrv.branitelja...sve je to radio pošteni SDP!
    Cijenim tvoje ideje i političke stavove jer si bio i jesi komunista ali takvima vise nije mjesto u lokalnij politici! Vjerujem da si ti svoje ostvario u bivšoj Jugi..svi koji ste imali crvenu knjizicu bili ste zastićenei kao "bubrezi u loju"..a sada se opet javljate sa svojim idejama! Bolje bi vam bilo da se pokrijete po useima barem pred nama mladima jer poserem se ja na tu Jugoslaviju...

    avatar

    25.11.2010. (16:51)    -   -   -   -  

  • hrvatskaHrvatska

    Obzirom da si kako kažeš mlad, mogao si se barem iz pristojnosti radi i prijaviti tko si, možda i imenom i prezimenom, da imaš "muda" kako kažu naši stari hrvati. Mi smo se prema starijima uvijek odnosili sa dužnim poštovanjem što je inače kulturna navika u kulturnim zemljama. Inače ja vas ovakve mlade nazivam "HDZ-ovskom madeži" jer ništa dobroga niste naučili od nas starijih, samo vređate bez argumenata, bez znanja, bez ideja, bez "muda", ali i totalno bez ljudskosti što je najstzrašnije. Za vas rečenica"Čovjek kako to gordo zvuči" ne znači ama baš ništa i to me jako žalosti.
    Kad bi imalo imao nešto u sebi znao bi da se u Hrvatskoj više ništa ne radi radi ideje. Ovo je čisti genocid HDZ-a nad Hrvatskom i hrvatima. To nisu odradili niti srbi, niti komunisti već tzv."pravi hrvati" iz Bosne i domaći izrodi koji "najviše vole pljačkati Hrvatsku", tako da ovi tvoji marginalni navodi drugih o krađi izgledaju jadno. HDZ je pokrao, rasprodao i uništio stotine milijardi EUR-ako, a tisuće milijardi EUR-a je ostalo nezarađeno u svojoj vladavini u Hrvatskoj u proteklih 20-tak godina i te usporedbe su i više nego jadne i glupe.
    Sva sreća da većina hrvatske mladeži nije kao ti, pun mržnje prema pripadnicima plemena kojem i sam pripadaš, pored toga ti ne znaš ništa ni cijeniti jer vjerojatno svojom glavom i svojim rukama nisi ništa ni zaradio. Ja sam svoju Hrvatsku gradio i prije Tuđmana u Zagrebu, a ne u Beogradu i za vrijeme njegovog dogovorenog tzv. "domovinskog rata" sa Miloševićem i gradit ću je i poslije Jadranke Kosor. Bio sam u partiji radi stvaranja, a ne radi krađe i osobne koristi. Ali ti i tebi slični koji živite već 20 godina na grbači nas koji su to stvarali do devedesete ništa ne možete i ne želite shvatiti. Kako je jedan moj bivši direktor u ovom sistemu jednom rekao jednom bivšem svom niže rangiranom direktoru: "Ništa nisi znao i ništa i nisi naučio"

    Ja bih samo dodao: Nisi ti kriv, kriva je priroda....kako smo mi to govorili u onom sistemu.

    avatar

    02.12.2010. (21:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...