Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Dante

    Ja taj "gušt" primitivnih primjedbi sebi priuštim jednom godišnje za vrijeme korizme... No tješim se uvijek ipak Rvacka nije mjerilo ovog svijeta pa niti njeni stanovnici 8čak i ako su mi najbliži rod)...

    avatar

    16.11.2010. (09:41)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Pusti druge - svatko zna najbolje za sebe! Srdačan pozdrav, Luki+Goldie

    avatar

    16.11.2010. (10:06)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ah takvi su najblizi. izgnjave te i ne mogu se pomiriti s tvojim NE i s tvojim zeljama. pa bilo to i oko hrane. nije ti lako u mesojednoj zemlji :)

    avatar

    16.11.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    Izrazito ne volim nametanje. Pitanje. Ja jedem meso. Ako ti ikada dođem u posjetu, na primjer na ručak, hoćeš li mi napraviti meso ili ćeš pripremiti ono što ti pretpostavljaš zdravim, prihvatljivim ili već nekako ispravnim, u tvom konkretnom slučaju vegetarijanskim?

    avatar

    16.11.2010. (20:59)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    zašto je normalno mnogima reći da ne vole npr. neku vrstu hrane, ali kada ja kažem da može sve osim mesa, onda nastaje frka? i da, ALI, da dođeš k meni na ručak kao mesodjed, iz znaka poštovanja prema tebi bih napravila meso i ne bih napravila frku oko toga. sve je, kao i mnogo toga, stvar tolerancije i poštovanja, a toga u našem društvu nema... netolerancija prema vegetarijancima isto je što i netolerancija prema homoseksualcima, drugim rasama, nacijama i svim ostalim različitostima.

    avatar

    17.11.2010. (07:14)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    Kao skroz mali nisam htio jesti nikakvo meso. Tukli su me, kažnjavali, prisiljavali, ucjenjivali, plašili, obmanjivali, nagovarali, podmićivali, ..., popustio sam. I danas znam, nisu oni to činili protiv mene, to je jednostavno bilo u skladu sa njihovim uvjerenjima o tome što je dobro, a što ne. Mislim da je u redu ljudima dozvoliti da zastupaju sustave vrijednosti u koje vjeruju. To naravno nema veze sa time što ću i kako ja živjeti, to je moj izbor.

    avatar

    17.11.2010. (21:52)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    I čisto da znaš, ako ikada dođem na ručak kod tebe, baš bi volio probati neki vegetarijanski specijalitet, meso ionako jedem prečesto.

    avatar

    17.11.2010. (21:54)    -   -   -   -  

  • Sapunoteka

    Moram se nadovezati na ove komentare. Da mi u goste dođe mesojed, ne, ne bih pripremala posebno jelo za njega ili nju, kao što niti ne očekujem od svojih domaćina mesojeda kod kojih dolazim. U goste idem radi druženja, a ne da bi se najela. Vegetarijanci uvijek nešto mogu prigristi u gostima, bez da jedu meso jer nitko ne sprema samo i isključivo meso bez ičega, a mesojedi kod vegetarijanaca isto tako mogu jesti isto što i ovi jedu - neće im biti ništa od obroka u kojem eto nema mesa. i zbilja ne kužim gdje je frka.

    avatar

    18.11.2010. (12:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...