Komentari

suknovci.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • piše : Mirko Malenica Mir

    Paul Cota i Sanimir Sarić

    Sanimire nedaj se
    za istinu nekaj se
    nedozvoli jednom Coti
    da po sudu te sramoti.

    Cota nezna za Boga
    i on nema razloga
    da po sudu tumara
    da te tuži da te kara
    i paniku silnu stvara.

    Sve je bilo istina
    na tvom blogu Promina
    tko istinu ne podnosi
    neka crni vrag ga nosi.

    Hvala Bogu što na blogu
    mirno možeš pisat dalje
    Cota neka tužbe šalje
    i svi drugi ako mogu.

    A sud mora biti prav
    ako vlada razum zdrav
    bio smiren ili ljut
    tako bi i ovaj put
    istina se događa
    tužbe te oslobađa.

    Previše je pašnjaka
    od Lukara do Duvnjaka
    zapamti i dobro znaj
    prominski je prostran gaj.

    Pa ako se odluči
    ili Cota ili ti
    dio krša kupiti
    nek se meni obrati.

    Ja prodajem ispod cine
    dio gaja iz Promine
    do kojeg se lako dođe
    dobrim putem uz Razvođe
    južno prema Miljevcima
    nek se javi kog zanima.

    Za Cotu je a i za te
    uz kaparu i na rate
    bez suda i bilježnika
    malo takvih je prilika.

    piše : Mirko Malenica Mirče

    avatar

    21.11.2010. (12:03)    -   -   -   -  

  • Zrinka

    Ovo je za osobu pod nickom Vitezovi. Evo ovdje komentiram jel' ste zabranili komentirati na postu o Sanimiru, a i na Vasem blogu. Vitezovi, gledam i citam Vas blog i smatram da nesto stvarno nije u redu sa Vama. Zovete Sanimira tracerom, a Vi na kojem god blogu mozete, tracate o njemu i objavljujute djecje pjesmice. Ako se toliko bunite na njegove postupke, zbog cega Vi to isto radite? Iskreno, poezija Vam nejde, politika Vam nejde, a primitivnost Vam viri iz svake pore (to zakljucujem po nacinu na koji napadate ljude koji ne dijele isto ili slicno misljenje kao Vi). Ljudi kao Vi prave Svijet tuznim i zalosnim. U ovoj situaciji i nije sve bas crno i bijelo kako se Vama cini, ima puno sivoga koje Vi nikada necete razumjeti. A, sada prestanite ljude okolo klevetiti i napadati, i uzmite si satove poezije. Biti cete odmah sretniji i zadovoljniji, vjerujte mi. :-) Uvijek, sa postovanjem.

    avatar

    02.12.2010. (18:59)    -   -   -   -  

  • Zrinka

    Vitezovi, bas ste me posteno nasmijali! Poezija sigurno ne, ali mozda mozete probati komediju! LOL Ugodno vecer Vam zelim!

    avatar

    10.12.2010. (19:15)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Prosvjetlite nas Viteže, i konačno napišite što je bila laž, a što istina?

    Motiv Vašeg napada na mene krije se iza poruke koju ste mi poslali:

    ////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////

    Poštovani!

    Drago mi je što ste napokon i kod druge sudske instance u Šibeniku oslobođeni one tužbe.Poznato vam je da sam se ja osobno stavio mojim pjesmama na vašu stranu i neće mi biti teško te pjesme još jednom vam napomenuti "Promina blog na sudu","Za načelnika općine Promina","Cotin komentar".Na pjesmu "Za načelnika općine Promina",Paul Cota mi je uzvratio komentarom "Nemoj se ugrist za jezik" i ja sam mu na komentar odgovorio komentarom a i pjesmom "Cotin komentar"i na taj način sam se eto radi vas morao brukati i kod Paula Cote iako nepoznajem ni njega niti vas.A vidim kako se po primitku ove presude iz Šibenika lipo na vašem promina.blog.hr zahvaljujete blogerima koji su vas podržavali kod prijateljice Done u komentarima u blogu "Ima jedan svijet" itd.Ljudski viđeno,nije od vas lipo što za ovu priliku niste našli za shodno steći malo hrabrosti i imati razumijevanja prema meni i su par lipih rečenica mi se zahvaliti.Ja nepatim za tim ali red je bio iz moralnih razloga gledajući,ovdje se zahvaliti a ovdje se više radi i o principu.Moj sin Mario zna za one pjesme koje sam ja pisao protiv Paula Cote a na hvalu vama iako me je upozoravao da to neradim,ja sam to uradio.Ovo što ću sada reći je možda neinteresantno ali ipak ću vam reći da je Mario završio visoke škole odgojnih znanosti,skupa smo slučajno čitali one vaše zahvale i palo mu je naum da mi reče "A zahvala tebi?".Nisam mu ništa odgovorio a on je znao što je s tim želio reći jer radeći u školama sa stalnim predavanjima ipak ima u ovom pravcu iskustva.I ja sam a to ste možda i pročitali ako ste moju stranicu skoro otvarali,zauzvrat vama napisao pjesmu "Sudski proces Cota-Sarić" i vi ako želite ja ću je maknuti s bloga a vama se još jednom zahvaljujem na onom što ste se i meni na podršci zahvalili!Hvala vam i na onom lažnom otvaranju stranice za mene u koju ste unijeli -po vašem pjesmu "Miljevačka ravnica" a kao korisnik "mirče" a lozinka "šibenik".Ta se stranica neda upće otvoriti pa pokušajte još jednom u sve se uviriti!

    Pozdrav iz Njemačke!

    ///////////////////////////////////////////////////////////////// /

    Uzimate sebi za pravo vrijeđati i omalovažavati druge, a sada ako ste pošteni napišite kada sam ja Vama uputio iti jednu uvrijedljivu riječ?

    Kada sam ja Vama uputio iti jedan komentar na bilo kojem blogu?

    Da li sam Vas ja ikada poticao da pišete pjesme na temu sudskog procesa Cota- Sarić?

    Da li sam Vas poticao da omalovažavate bilo koga u svojim pjesmama?

    avatar

    12.12.2010. (12:37)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Vitezovi, napisali ste:

    “Povod da napišem onu pismu o tebi nije bio onaj tekst kojeg si mi poslao na blog,nisi ga morao slati jer ga imam još u glavi,znadem ga napamet!”

    -Već sam Vam rekao, da na Vašim blogovima nisam ostavio niti jedan komentar, niti jedan tekst (osim ovaj jutros ako na njega mislite?).

    Napisali ste:

    “Odkud znadem da ti prljavi komentari na moj račun nisu bili od tebe? Dolazili su neregistrirano,učestalo i ono pas maslom nebi moga jesti”.

    -Još jednom Vam ponavljam da na Vašim blogovima nisam nikada ostavio komentare ( do jutros), a Vi hoćete vjerovati u to ili ne, to je Vaša stvar.

    Sve komentare koje sam ostavio na blogovoma, potpisani su kao i ovaj sa „sany promina.blog.hr“, a anonimno ne komentiram nikada i nigdje. Zašto bih?

    avatar

    12.12.2010. (21:01)    -   -   -   -  

  • ivica

    E moj viteže. nema tu ni "V" od viteza.
    Trebao bih svaki put pročitat svoj komentar, prije nego što ga pošalješ.

    avatar

    21.12.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...