konjetinu nisam jela sto godina, tu je nigdje nisam ni vidjela. a ni ne ludujem za njom baš. to meso svrstavam u kategoriju, pas, mačka i kompanija. Što se brokolija tiče. dušu si mu jadnu prekuhao :))) Ak smije predložiti da probaš drugi put. brokoli staviti u nesoljenu ključalu vodu razdvojen na cvijetiće. stabljiku narežeš na šajbice pola cm debljine i kuhaš na srednje jakoj vatri 5 minuta. skineš, ocijediš i začiniš po žlji. iznenaditi ćeš se kako je meka i ukusna kad nije soljena i zadržati će svoju prekrasno jarko zelenu boju :))
13.11.2010. (20:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Veterinari su mi rekli da je konjetina jedino meso, koje bi Goldie bez straha i posljedica za zdravlje mogla jesti....A ja nekako nemam volju navikavati je na to :((((( Pozdrav od Luki+Goldie
13.11.2010. (23:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A je to bija pravi konj ali ždribe? kad ti praviš da je mekan ka teletina. Ja se držin one od moga dida:Mesa kozjega i vina lozjega pa neka draga dimi.
15.11.2010. (14:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
konjetinu nisam jela sto godina, tu je nigdje nisam ni vidjela. a ni ne ludujem za njom baš.
to meso svrstavam u kategoriju, pas, mačka i kompanija.
Što se brokolija tiče. dušu si mu jadnu prekuhao :)))
Ak smije predložiti da probaš drugi put. brokoli staviti u nesoljenu ključalu vodu razdvojen na cvijetiće.
stabljiku narežeš na šajbice pola cm debljine i kuhaš na srednje jakoj vatri 5 minuta.
skineš, ocijediš i začiniš po žlji.
iznenaditi ćeš se kako je meka i ukusna kad nije soljena i zadržati će svoju prekrasno jarko zelenu boju :))
13.11.2010. (20:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slaven178
eto bugenviliji klopa ak ja mogu dobit golog kuhara :)))
13.11.2010. (20:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Veterinari su mi rekli da je konjetina jedino meso, koje bi Goldie bez straha i posljedica za zdravlje mogla jesti....A ja nekako nemam volju navikavati je na to :(((((
Pozdrav od Luki+Goldie
13.11.2010. (23:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
Bug: Nece makrobiotika u moju butigu
Slave: Gusti se placaju
Mcmlx: Ma bilo je ili to ili noj na snizenju
Luki2: Ma navikni se ti.
14.11.2010. (00:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slaven178
@ znam, zato će Bugenvilija oprati suđe pa smo kvit :)))
14.11.2010. (09:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
slave'n: nece, stavit ce ga u makinu za prati sudje, a ti ces ga vaditi i spremiti stol.
14.11.2010. (18:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pumukli
sve super sve 5 ali papati konju, najplemenitija životinja, i konje jedu zar ne
15.11.2010. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pusta magla
A je to bija pravi konj ali ždribe? kad ti praviš da je mekan ka teletina.
Ja se držin one od moga dida:Mesa kozjega i vina lozjega pa neka draga dimi.
15.11.2010. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
a pisalo je da je zdribe, ali to san skonta kad san poce isti. a mesa kozova i vina lozova je pluskvamperfekt s naglaskom na futur drugi.
15.11.2010. (22:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...