Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Vedran

    Jadno je vrijeđati i nazivati ljude nasljednicima luđaka. Do prije samo desetak godina akupunkturu su "ozbiljni" znanstvenici, cijele hrpetine njih, nazivali šarlatanstvom. Danas liječnici po domovima zdravlja najnormalnije dijele uputnice i za akupunkturu. U nedostatku argumenata i površnosti nije lijepo nekoga vrijeđati. To bih možda mogao očekivati od nekog iz HSP-a, recimo, ali od nekog "ekologa", zelenog... Razočaran sam.

    avatar

    10.11.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @Vedran: moja usporedba je bio direktni odgovor na patetično pozivanje na G. Bruna. Ljudi ne razumiju znanost, stvarno pomisel kako mogu biti strašno upućeni na temelju zabavnih emisija, i on da vrijeđaju one, koji se jako tude da godinama rada dođu do nekog zrnca novog znanja i razumijevanja.

    avatar

    10.11.2010. (22:42)    -   -   -   -  

  • Vedran

    Ili ne razumiješ ili se praviš grbav. G. Bruno je bio proganjan zbog nečega što se kasnije pokazalo istinitim. Kakve veze ima patetika s tim, to znaš samo ti.
    Istrčavaš bez veze, podržavaš ad hoc stvari koje ne razumiješ itako dalje i tako dalje. I ti si se baš našao braniti znanost. Smiješno.

    avatar

    10.11.2010. (23:02)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @Vedran: šuti i uči.

    avatar

    11.11.2010. (09:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...