Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Bookeraj

    trend fast-fooda još niti nije uzeo maha koliko ja očekujem da će toga biti. iskreno, nisam jela fast-food barem 6 mjeseci (ako ne računamo 2 ili 3 situacije u kojima sam jela u pekari na putovanjima) i to je trend koji želim da se nastavi. već se osjećam dovoljno loše jer kupujem voće i povrće u supermarketima, meso da i ne spominjem...
    ali da, slow-food i prehrana kod kuće (variva, tjestenine, umaci...) zauzeli su drugo mjesto jer su na neki način manje kul od pomfrita u kartonskom tuljcu (i u Osijeku ima jedan, ne možeš doći na red kolika je gužva kao da se ne radi o običnom krumpiru iz dubokog ulja :)

    avatar

    10.11.2010. (11:03)    -   -   -   -  

  • Dan

    A kak ti se svidja onaj novi spot od PIK Vrbovca čini mi se o smeću koje se dobije od otpadaka pri preradi mesa (parizer, pašteta i hrenovke) !? Moram priznati da Falafel baš i srećem prečesto u ponudi, pohani sir (a jučer vidjeh kebab od sira)....

    avatar

    10.11.2010. (12:27)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    Dan - spot je dakako bezveze, a još gori onaj za Gavrilović, kad čujem 'Parizer, za mudre glave...' zlo mi je. Kod nas u RH još nigdje nisam vidjela falafel, osim što ga doma radim, a kebab od sira mi je isto novost... Pohani sir mi nije nešto.

    avatar

    10.11.2010. (13:41)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    Pored svega što snalazi žitelje ovih prostora, ili što već sami misle da ih je zakačilo, dobro je da ičega i ikoga uopće ima.

    avatar

    10.11.2010. (19:05)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    stvar je u izboru. uvijek ima ljudi koji imaju novaca i koji će jesti vani. ali zašto onda ovakva hrana bolje prolazi? nije stvar što nas je zakačilo već za što se sami zakačimo.

    avatar

    11.11.2010. (11:28)    -   -   -   -  

  • ffood

    konjsko meso je stvarno odličnog okusa, nešto kao najbolja govedina, mekano, socno i ukusno... bogato proteinima i vlaknima, najviše se u njemu uživa u francuskoj gdje se čak konji uvoze iz amerike da bi se podmirila potrošnja... probao sam taj horseburger i stvarno je odlicnog okusa, kad smo god vani u roku ili akademiji svratimo na jednog dobrog konja...:)))

    avatar

    14.11.2010. (00:28)    -   -   -   -  

  • Sapunoteka

    Ima falafel u Zagrebu, u Frankopanskoj...

    avatar

    18.11.2010. (12:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...