trend fast-fooda još niti nije uzeo maha koliko ja očekujem da će toga biti. iskreno, nisam jela fast-food barem 6 mjeseci (ako ne računamo 2 ili 3 situacije u kojima sam jela u pekari na putovanjima) i to je trend koji želim da se nastavi. već se osjećam dovoljno loše jer kupujem voće i povrće u supermarketima, meso da i ne spominjem... ali da, slow-food i prehrana kod kuće (variva, tjestenine, umaci...) zauzeli su drugo mjesto jer su na neki način manje kul od pomfrita u kartonskom tuljcu (i u Osijeku ima jedan, ne možeš doći na red kolika je gužva kao da se ne radi o običnom krumpiru iz dubokog ulja :)
10.11.2010. (11:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dan
A kak ti se svidja onaj novi spot od PIK Vrbovca čini mi se o smeću koje se dobije od otpadaka pri preradi mesa (parizer, pašteta i hrenovke) !? Moram priznati da Falafel baš i srećem prečesto u ponudi, pohani sir (a jučer vidjeh kebab od sira)....
10.11.2010. (12:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dan - spot je dakako bezveze, a još gori onaj za Gavrilović, kad čujem 'Parizer, za mudre glave...' zlo mi je. Kod nas u RH još nigdje nisam vidjela falafel, osim što ga doma radim, a kebab od sira mi je isto novost... Pohani sir mi nije nešto.
10.11.2010. (13:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stvar je u izboru. uvijek ima ljudi koji imaju novaca i koji će jesti vani. ali zašto onda ovakva hrana bolje prolazi? nije stvar što nas je zakačilo već za što se sami zakačimo.
11.11.2010. (11:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ffood
konjsko meso je stvarno odličnog okusa, nešto kao najbolja govedina, mekano, socno i ukusno... bogato proteinima i vlaknima, najviše se u njemu uživa u francuskoj gdje se čak konji uvoze iz amerike da bi se podmirila potrošnja... probao sam taj horseburger i stvarno je odlicnog okusa, kad smo god vani u roku ili akademiji svratimo na jednog dobrog konja...:)))
14.11.2010. (00:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
trend fast-fooda još niti nije uzeo maha koliko ja očekujem da će toga biti. iskreno, nisam jela fast-food barem 6 mjeseci (ako ne računamo 2 ili 3 situacije u kojima sam jela u pekari na putovanjima) i to je trend koji želim da se nastavi. već se osjećam dovoljno loše jer kupujem voće i povrće u supermarketima, meso da i ne spominjem...
ali da, slow-food i prehrana kod kuće (variva, tjestenine, umaci...) zauzeli su drugo mjesto jer su na neki način manje kul od pomfrita u kartonskom tuljcu (i u Osijeku ima jedan, ne možeš doći na red kolika je gužva kao da se ne radi o običnom krumpiru iz dubokog ulja :)
10.11.2010. (11:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dan
A kak ti se svidja onaj novi spot od PIK Vrbovca čini mi se o smeću koje se dobije od otpadaka pri preradi mesa (parizer, pašteta i hrenovke) !? Moram priznati da Falafel baš i srećem prečesto u ponudi, pohani sir (a jučer vidjeh kebab od sira)....
10.11.2010. (12:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Indijanka vegetarijanka
Dan - spot je dakako bezveze, a još gori onaj za Gavrilović, kad čujem 'Parizer, za mudre glave...' zlo mi je. Kod nas u RH još nigdje nisam vidjela falafel, osim što ga doma radim, a kebab od sira mi je isto novost... Pohani sir mi nije nešto.
10.11.2010. (13:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Pored svega što snalazi žitelje ovih prostora, ili što već sami misle da ih je zakačilo, dobro je da ičega i ikoga uopće ima.
10.11.2010. (19:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Indijanka vegetarijanka
stvar je u izboru. uvijek ima ljudi koji imaju novaca i koji će jesti vani. ali zašto onda ovakva hrana bolje prolazi? nije stvar što nas je zakačilo već za što se sami zakačimo.
11.11.2010. (11:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ffood
konjsko meso je stvarno odličnog okusa, nešto kao najbolja govedina, mekano, socno i ukusno... bogato proteinima i vlaknima, najviše se u njemu uživa u francuskoj gdje se čak konji uvoze iz amerike da bi se podmirila potrošnja... probao sam taj horseburger i stvarno je odlicnog okusa, kad smo god vani u roku ili akademiji svratimo na jednog dobrog konja...:)))
14.11.2010. (00:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sapunoteka
Ima falafel u Zagrebu, u Frankopanskoj...
18.11.2010. (12:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...