Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • fudbalerka

    Napokon su i limači A1,došli do tako iščekivane pobjede.Od srca im čestitam i uz malo truda i volje rezultat če doči.Polovični uspjesi limača i zagiča.Iskreno nebi smjeli biti zadovoljni jer taj HAŠK nije bog zna što.Zagiči A1 su utakmicu trebali dobiti,ali na kraju mogu biti i sretni s bodom,jer su u jednom trenutku opasno visjeli.Trener bi nekim igračima trebao nači drugu poziciju,jer su neki skoro bili izgubljeni na terenu,a svaka čast obojici golmana jer su branili fantastično.Za zagiče A2 se nema što puno govoriti,jednom riječi BRAVO!Zaslužili su biti na kraju prvenstva barem drugi,jer Dinamo je nedodirljiv skoro u svim kategorijama.Samo jedan dobronamjeran savijet za trenera A2.Da nebi neki klinci poletjeli visoko,ako netko od njih igra u obrani nemože se dogoditi da nam zabiju dva gola iz kontre,da nema skoro nijednog igrača u obrani željni da baš oni zabiju gol.Nogomet je momčadski sport i svatko mora odigrati na svojoj poziciji najbolje što može.Svi bi mi kao roditelji željeli da baš naše dijete bude najbolje i svi mi imamo nešto za komentirat,ali trener je jedini taj kojeg klinci moraju slušati,jer je on odgovoran i za uspijeh i za neuspjeh momčadi,a ne da poneki igrač uzima u igri loptu svojem igraču iz nogu.Suma sumaru,svim ekipama puno čestitki i neka se svaki puta što više trude pa če biti i dobrih rezultata.

    avatar

    08.11.2010. (09:03)    -   -   -   -  

  • tri kineska majmuna

    Dragi voditelju škole.
    Da li je unazad više godina bilo u jednoj generaciji toliko ekscesa kao u '98.? Sramoćenje u Gorici dobilo je svoj još sramniji nastavak u Karlovcu. Trener smatra da ako si izazvan (to valjda on procjenjuje) imaš pravo drugome razbiti zube - evo fudbalerko, slušaju djeca trenera. A ti, voditelju škole, o tom pojma nemaš. Valjda.
    Gospon tajnik, nije na vama da tajite uz rečenicu: čuo sam za to.
    Stegovno povjerenstvo je opet zabilo glavu u pijesak. Nitko ništa nije prijavio, nemaju pravu informaciju...
    FUJ

    avatar

    09.11.2010. (21:10)    -   -   -   -  

  • ja

    nadovezo bi se na tri kineska majmuna da je to djete još i nagrađeno stim što je poslano na selekciju ovo isto tako ide voditelja škole

    avatar

    10.11.2010. (10:33)    -   -   -   -  

  • 2002

    roditelj ti si primjer osobe koja ne bi smjela biti ičiji roditelj,jadno tvoje dijete

    avatar

    10.11.2010. (10:59)    -   -   -   -  

  • mama Sandra

    Evo slučajno sam pogledala komentare,u namjeri da napišem pohvalu za dječake i čestitam2000. na pobjedi,a kad ono opet hrpa gluposti....Divim se urednici na strpljivosti,a isto tako joji čestitam i poručujemneka tako nastavi i ne odustaje zbog šaćice bolesnika.Mislim da ipak još uvijek ima nas više normalnih roditelja.Ne skrivam se iza nadimaka,jer to mi smiješno i ne bojim se reć što mislim,osoba koja piše zločeste komentare neka se upita zbog čega naša djeca treniraju.Da li zbog bolesnih roditeljskih ambicija ili zbog zdravog načina životai da im to bude pozitivan putokaz u životu?Svim dječacima čestitam na pobjedama,a što se tiče izgubljenih utakmica to je dio sporta,gore glavu bit će još pobjeda......nogomet je samo igra,pogotovo za djecu,samo mi je žao dječaka čiji roditelji to shvaćaju drugačije,možda je 2002imala pravo u vezi sa komentarom.

    avatar

    10.11.2010. (11:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...