Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Mda....sigurno je bolje vjerovati u anđele, prvi se slažem! Mada je sasvim jasno i da se neke demone nikada ne može ubiti, ha? Nostalgija, procjena u usporedbi s nekim novim uzorkom, svašta nešto može utjecati na revalorizaciju prošlosti, pa i osoba u njoj. Pa onda, sasvim logično i na iznenađujuće rezultate. Makar na ravni mašte, koliko god realno uskrsnuće, oživotvorenje, bilo dvojbeno ili malo moguće! Dakle točno kako i jesi, to treba shvatiti kao kompliment, nasmiješiti se zadovoljno u sebi, te ljubazno otkloniti! Ništa umrlo nije mrtvo bez razloga, niti su se razlozi s godinama smanjili! Dapače.... Pogreša je tvoga bivšeg što iz perspektive duboke rupe gleda pliću rupu kao uzvisinu, koliko god to bilo ljudski. U loš brak niti ne bi otišao da nije želio nešto drugo, zar ne?!

    avatar

    03.11.2010. (18:50)    -   -   -   -  

  • Barbara

    a u tri točkice. Dobro te streslo, a?
    Neka si ti mila moja zauvijek tako odlučna, meni bi tu uvijek bilo neko ali, međutim ako ga ti nemaš skidam ti kapu, ma šta kapu, šešir! :)
    Ne budi demone jer Bog zna da sam ih ja toliko probudila i sad me žderu svakim danom sve više i više, ali utišala sam ih nedavno i valjda zauvijek!
    Eto, nek ti je ugodan dan, večer i ostatak tjedna, ko zna kaj te još čeka, kad se čovjek najmanje nada..eto hop, trešnje, možda bu ovaj put jabuka...samo pazi da ti na glavu ne padne ;)

    avatar

    03.11.2010. (21:06)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Puno sreće i ljubavi u Novoj!

    avatar

    31.12.2010. (13:24)    -   -   -   -  

  • Crazy_

    Bok! :) posjeti Krekdizajn i izaberi/naruči originalan predložak za svoj blog, ili se
    jednostavno posluži nekom od korisnih skripta :)

    avatar

    10.01.2011. (17:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...