Komentari

gelender.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • suhi

    Jel nasao mozda netko kompas jucer na Medo Treku? Mislim da sam ga popusio negdje na potezu izmedju Horvatovih stuba i Markovog travnika (tocke N i M).

    avatar

    31.10.2010. (15:29)    -   -   -   -  

  • mali mišić

    Jel neko pokupio perforator na Brestovcu? Bijah jučer, i nije ga bilo. Zaboravih pokupiti perforator na Oštrici, dole je na rampi, početak makadama za Markov travnik, pa ak se nekom sutra da zaletit dole posle gelendera, nek javi, da neidem ja...Još ostaše kontrole na: Markov travnik, Horvatove stube, raspelo na kružanju 39 i 40, kota 890m na #23 iznad Hunjke, partizanska osmatračnica na 38 (jebote, nitko nije došo do tamo, najatraktivnija lokacija sigurno! trebo sam staviti 600 bodova za to), Kamenolom, most kod Kraljevog vrha, početak 49. javite ak neko ima želju, da ne radim dupli poso...

    avatar

    02.11.2010. (11:24)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    viroza me skršila, visi jgl, jaoooo :(

    avatar

    02.11.2010. (12:26)    -   -   -   -  

  • numero diez

    Crijevna viroza too. U zahod mi između ostalog ode niz, šansa za titulom, srebro. Tuga pregolema.

    avatar

    02.11.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    Meni isto, nemerem iz kreveta...se me bolji:)

    avatar

    02.11.2010. (13:11)    -   -   -   -  

  • vukodlak

    Papci, jedno postolje na Ultri i odma ste strgani!
    Sutra u 5:30 da ste tam!
    @ Šimun, samo da znaš one 4 kontrole su ti skupili mama i tata Vukodlaki!
    I da super je bila trka, koncepcija je zakon!
    Čestitke Sablji i Beri na postolju, a Šivaku svaka čast, veliki comeback ove godine!

    avatar

    02.11.2010. (13:16)    -   -   -   -  

  • numero diez

    @ Batica: ne spominji pekaru, a još manje pizzu :) Lijepi podatak za Učku. Čestitke za Medu i za JGL.
    @ vuk: ako ovo datira još od Učke, onda je bogami sa zadrškom :)
    @ p.o.s.: zadnje vrijeme rokaš sve u 16 (medo, NOT)!

    avatar

    02.11.2010. (13:46)    -   -   -   -  

  • teJa

    ako kome trebaju male gamašice :-)))

    avatar

    02.11.2010. (14:12)    -   -   -   -  

  • Chura

    Lozinka na Ceru je trebala biti "Emirhadzihafizbegović" na ćirilici plus njegov jmbg , Onak nas dvadesetak u redu, se nije dovoljno dobro smrzlo čekajući da svi odslovkaju na ćirilici nekog fucking Jankovića. :)
    Bravo Sablja - legendo! čestitke i ovoj dvojici ispred tebe, al jbg. oni su već navikli na postolje
    Kombinacija trke je super, sam ju je možda ko inovaciju trebalo za prvi put složit po danu, teško mi sjeda grah jest u 11 sati navečer

    avatar

    02.11.2010. (14:25)    -   -   -   -  

  • terz

    teJa, ove gamashice su zakon! uzimam odma dva para za juru i rockija.

    avatar

    02.11.2010. (14:33)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    Joj, Sablja, odlično! :)

    avatar

    02.11.2010. (14:49)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    Prijedlog za trening u rano proleće: Da razigramo sve ove kontrole po danu, raspored nebitan, na papiru si sami upisujemo prolaze...ha?

    avatar

    02.11.2010. (15:11)    -   -   -   -  

  • malo drugačiji sportovi

    medalja na Medi, bravo p.o.s.!

    avatar

    02.11.2010. (15:13)    -   -   -   -  

  • k. kowalski

    viroza? ha?! to sam ja zajedno sa kontrolama sijao i boleštinu... :-)

    avatar

    02.11.2010. (15:24)    -   -   -   -  

  • mali mišić

    Dlakavi Vuče, vi ste skupili one kontrole okolo grafičara, risnjaka, to znam. a jesi skupio dole oštricu i brestovac (juče nije bilo kontrole na brestrovcu). fućka mi se za one fomiće, smeće se mora skupiti, nekak, ali mi žao perforatora. od 5 perforatora, sljedeći dan je osto samo 1, i to br.1. neko mako i gorsko zrcalo...i onda pita škvadra "pa zakaj ne postaviš 40 perforatora"..pa zato jer je skor preživjelih perforeatora na semenu 20%, jeboga. onda, oštrica, jel neko zel, brestovac, jel neko zel?

    avatar

    02.11.2010. (16:09)    -   -   -   -  

  • JeB

    JEDINI! Evo, to je slatka nagrada za noč strave i užasa, koju sam preživio na sve dražem Sljemenu. Pošto nisam skupio obavezne kontrole, Šimun ne zna, da sam ja bio na partizanskoj osmatračnici. Jedini. Kad sam posle povratka sa one grebenske kontrole kod Hunjke razmišljao, kud dalje, sjetio sam se nejasnog opisa, kojeg mi je dao moj Idol Batica na startu u vezi sa kontrolom P. Kod Hunjke sam se svega sjetio i bilo mi je jasno, da te kontrole neče niko potražiti. Znači, ja je moram. Puno ste promašili svi, jer niste doživjeli taj krug: Hunjka-partizanska osmatračnica-Kraljev vrh...a tu sam ja pogriješio, jer krug bi bio potpun, da sam krenuo dalje na Pisanu bukvu i dalje do Gelendera. To je moj prijedlog za jedan trening. A da vam opišem svu stravu, koju sam doživjeo u Donjoj Pili, posle romantičnog grebenskog puta od osmatračnice prema Kraljevom v. U onoj gustoj tami usred sela sam uhvatio neku skoro mumificiranu baku od 90inešto i upitao je, dal možda zna put prema KV. Uhvatila me za ruku i počela pričati. Zamislite njen užitak, kad je posle nekoliko godina nočnih šetnji uhvatila nekog, da mu priča, a taj je previše uljudan, da je prekine i pobjegne. E, Šimune, baš ti hvala za tu stravu i užas.

    avatar

    03.11.2010. (09:46)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    Zato si bio onak izbezumljen i pomalo zbunjen kad smo te sreli u kamenolomu:)

    avatar

    03.11.2010. (10:09)    -   -   -   -  

  • juraj

    Bozena ga splasila ;)

    avatar

    03.11.2010. (10:16)    -   -   -   -  

  • k. kowalski

    mene isto privlači ta partizanska osmatračnica, to moram obići ili po danu ili po noći. a i bojanov prijedlog za azimut-trening je jako primaljiv.

    avatar

    03.11.2010. (21:10)    -   -   -   -  

  • mali mišić

    Dobro, a kak onda na papiru nema da si bio na partizanskoj osmatračnici? inače fora sa osmatračnicom je sljedeća: ona je na vrh brda, 500 m n/m. ima 4 kata. kontrola je bila na 4. katu. al kad se popneš do 4. karta, odozgora se vidi kurčina. od malog mišića. jer okolna stabla su još višlja od osmatračnice. a i osmatračnica je napravljena 1969, valjda za potrebe vijetnamskog rata, a ne NOB-a, pa neznam zašto se zove partizanska, a ne vjetkongovska osmatračnica. ono sa bakom je sjajno, što je žena radila tako dokasna vani? zar ne gleda šeherezadu? i nadalje, zar ne misliš da je strah bio uzajaman, vjerojatno baka nije vidjela ovakve kretene od NOB-a i Ilije Kapare da se šeću okolo bašte.

    avatar

    04.11.2010. (08:28)    -   -   -   -  

  • k. kowalski

    Nije mišić Seljo nego JA!. Njemu nađi neki drugi epitet...
    btw, kolegica na poslu mi rekla da sam isti neki glumac iz Šeherezade :-)

    avatar

    04.11.2010. (14:39)    -   -   -   -  

  • mali mišić

    Da, istina. Isti si ko onaj glumac šta je trebo za pare ubit Onura, plaćeni ubojica, pa ga je fulo sa dva metra, samo ga okrznuo (ko što uvijek kapetan Miki biva okrznut, a i Zagor, bogami, još ih nikad nitko nije pogodio u živo meso). A taj je trebo ubiti i Šherezadu, no kad ju je vidio kroz snajper, zaljubio se, ruka mu zadrhtala, pa je pogodio štok od kapije (kapija i štokj su turske riječi, da vam bude lakše razumjeti). No, tu sam skužio da su tu radnju uzeli braći Grimm (sad neznam kojem od njih dvojice), jer se ista stvar dešavala i u Snjegulici i 7 patuljaka (nisam gledo pravi crtić, al sam gedo pornić Sneška i 7 patuljaka). Uglavnom, ona rđava maćeha naredila je dvorskom kasapinu da odvede Snešku duboko u šumu i da je skrati za glavu. No, kasapin, općinjen Snežaninom ljepotom, pustio ju je u šumu, vičući "beži, beži, Sneška!! I ako te ko pita disi i štasi, reci im da sam te zaklo!" Naravnom tu foru su, vidite sičnosti, pokupili Osmanlije u Šeherezadi, avi mislili, kako kreativan i inventivan scenario .Seljačine, obojica, neobrazovane i polupismene. Pih!

    avatar

    04.11.2010. (18:17)    -   -   -   -  

učitavam...