Komentari

jadikovke.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Foxy

    Slažem se sa tobom. Na blogu sam upoznala,a i uživo nekoliko divnih ljudi. A što se tiče straha..ne, ne bojim se..ako pratim nekog nekoliko godina na blogu, mislim da sam naučila i čitati između redova i da sam ga upoznala toliko da se ne bojim. Uostalom, kao što ti kažeš..ako ne klikne...no bad feelings, sve ostane na kavici i nekoliko sati ugodnog razgovora.
    Iako..mislim da smo dovoljno odrasli da možemo procjeniti čovjeka, barem ovdje na blogu. Eh..da je Iskrica u pitanju hehe, to je već drugo...tu je većina samo zbog dejtanja ;)

    avatar

    29.10.2010. (23:22)    -   -   -   -  

  • jadikovke jedne mame

    haha iskrica ...pa jel to još aktualno....to bi me bilo strah hahahah...ali ovo si dobro rekla
    Iako..mislim da smo dovoljno odrasli da možemo procjeniti čovjeka....slažem se...

    avatar

    30.10.2010. (09:51)    -   -   -   -  

  • Foxy

    Ma je..ta Iskrica..al to je meni malo bljak..bila sam učlanjena ali nikad nisam ni pogledala. Ljepše je meni onako oči u oči :)). Jutreko i tebi, dobro ;)

    avatar

    30.10.2010. (10:15)    -   -   -   -  

  • jadikovke jedne mame

    @ grešnice (da malo skratim) slažem se stobom nebi baš išla upoznavat muški svijet jer mislim da bi mom najdražem ipak to malo smetalo kao što ni ja nebih htjela da on upoznaje suprotni spol..pa zar ne ? a iz kojeg si grada ako smijem pitat ??

    avatar

    30.10.2010. (14:58)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Obožavam ovaj virtualni svijet no nebih se željela upoznavati osobno, jer kako stariš tako postaješ sve nepovjerljiviji prema ljudima.
    A što se novih osobnih prijateljstava tiče, mislim da je za mene kasno.
    Vitrualna prijateljstva su nešto drugo, to je jedno lijepo, novo iskustvo, posebno za nas prezaposlene žene (ima i muškaraca), koji nemamo vremena za izlaske niti druženja.

    avatar

    30.10.2010. (18:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...