Komentari

jadikovke.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Hm....možda i nije baš tako jednostavno, možda si ti, i ostale, tek najbolje mame što znate, ha?! Naime iako nemam neposrednog iskustva, slušajući već godinama iskustva prijatelja, nekako mi se učinilo da je roditeljstvo iznimno težak i odgovoran posao, sa sudbonosnim posljedicama, a opet jedini takav ljudski pothvat u koji se ulazi nekako na sreću, intuiciju, bez znanja i dovoljno kvalitetnih informacija, obrazovanja u tom smjeru! Pa su i rezultati šareni

    avatar

    27.10.2010. (17:41)    -   -   -   -  

  • podloga

    gle, preporucam ti da ne pises tako nesto jer to ti samo cekaju dusebriznici na blogu da te uzmu u djir i pocnu pljuvati ;). za roditeljstvo nema skole, svako se snalazi kako zna i umije, najvise pomaze obitelj i prijatelji savjetima i iskustvima ili da malo uskoce za pocuvati bebace da namiru operes kosu ili napravis djir oko kuce ili popijes kavu s prijateljicom. osim sto se treba raditi na dijeci tj. brinuti i odgajati trebas brinuti i za sebe jer moras biti zdrava i sretna, a evo na sad sam ja dusebriznik ;)))))

    avatar

    27.10.2010. (20:42)    -   -   -   -  

  • jadikovke jedne mame

    @ podloga...da se zamaram dušebrižnicima nebi ovo vjerojatno pisala..naime s godinama koliko sam već prisutna u virtualnom svijetu po raznim forumima i blogovima sam otupila na takve... slažem se da je roditeljstvo jedan od najtežih zadataka ajmo to tako nazvati u životu..
    i svi smo različitog mišljena ko općenito o životu ....ali kako sam prisutna na dosta foruma kojma je tematika baš roditeljstvo često nailazim na mame koje me jednostavno razumiju (sva sreća) i sve se slažemo u jednom ...da onaj ko nema djete nezna ni što znači jedna odgovornost,nezna što znači kada si čitav dan zatvorena u kući jer jednostavno nemožeš si priuštiti kavu s frendicama jer nemaš baka servis..kad ti je svega dosta i kad osjećaš da pucaš ...ali onda pogledaš to djete prodrmaš glavom i nastaviš dalje...jer znaš da ti je to najveće zadovoljstvo i najljepši dar od Boga...sad sam malo skrenula s teme... ;))))

    avatar

    27.10.2010. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...