Komentari

sjenovitastranamoguma.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Nisa

    I glupost je za ljude samo je pametni ne razumiju:)
    Još mogu i nekako opravdati kada osoba ništa ne daje,ali kada ništa ne daje,a traži zauzvrat puno toga...e to mi je vrh gluposti

    avatar

    27.10.2010. (21:27)    -   -   -   -  

  • evezmajevska

    vidi se trud....

    avatar

    27.10.2010. (23:29)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Slično je i sa alkoholizmom, i on je kao škrtost rasprostranjen kroz sve slojeve, sva godišta, sve struke, i one ugledne i neugledne. I o jednom i o drugom postoje brojne zablude i predrasuede, a stvari najčešće nisu onakve kakvima se čine, već vrlo slojevite.

    avatar

    29.10.2010. (10:09)    -   -   -   -  

  • Vesper

    Trebala sam prije odgorit na ovo, al dobro. Ovo kaj sam ja navela, te neke podjele, zapravo se radi o tzv.idealtipovima-koje sam ja izmislila, znači nije isključivi opis nečeg, vreć se samo možda češće događa, kako kaže Izvorni život, sve je to vrlo slojevito, i u nijansama, naravno. Ja sam to nekako izvela iz onoga što sam dosad primijetila...znači moje iskustvo.
    mcmlx-genetski egoisti-egoisti, to nam je definitivno u naslijeđu, valjda je već i u deenka..:) to su zamršene stvari i nebi u to previše zadirala, nisam dovoljno potkovana znanjem....:)
    Ali, meni se čini da to nebi tako trebalo biti. Jer, kad se čovjek vraća sebi i kad je u svojoj pravoj koži, kad se vrati svojim 'korijenima', onda i zna da je biti egoista kontraproduktivno, da se samo rasipa energija....ja bi ljude podijelila na spore i brze,a ne na egoiste i altruiste, e o tome bi mogla i napisat post.
    evezmajevska- vragolasta eve, nikako da prokužim tvoje komentare. :)
    Nisa-kad osoba ništa ne daje, a puno uzima, očito misli da ima pravo na sve. Ili misli da može uzeti a da ih nitko ne skuži. Ili mogu čak i pomisliti da ih neki cijene zbog toga, da su kakti ekonomični, mudri,ne. Meni se čini da su sve to korijeni narcisoidnosti.
    Plave oči-ja se trudim ne mislit o lovi dok doručkujem. Pozdrav i fala na komplimentu. :)

    avatar

    03.11.2010. (00:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...