Komentari

samome-sebi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • gustirna

    Čitam, neke od misli su mi odmah legle, ali mnoge sam doživjela kao strelice odapete iz luka, razletile su se i nekako mi teško da ih pohvatam. Valjda zato jer ih želim pohvatati sve odjednom? Očito ću se vraćati i hvatati strelicu po strelicu, malo po malo.
    Zanima me tko je tvorac ovih odapetih strelica? :-)

    avatar

    26.10.2010. (13:36)    -   -   -   -  

  • samome-sebi

    draga, ovo i jest nesto sto citas vise puta, ako imas srece, ako nemas nista ne razumijes :-) niti zelis znati, na slican nacin i ja sam zapela za taj tekst. potruditi cu se da pronadjem autora, no ne obecajem da ce to biti ovih dana, javim ti svakako. inace, bio je u jednoj knjizi o kabali, ti stihovi koji su doslovce boli u oko jer se nikako nisu slagali u ostatak :-) niti na prvu niti drugu, trecu ... i jednostavno su me vukli da ih prepisem, i eto

    avatar

    26.10.2010. (21:46)    -   -   -   -  

  • gustirna

    "Sutnja se prolama u Ushicenju " - ovo me povezalo s nečim što nam je učitelj govorio na seminaru
    reče- trenutak kad ugledamo neki prelijep prizor, npr. zalazak ili izlazak sunca, taj trenutak ushićenja (kojeg je on nazvao WOW! trenutak), prisutan je samo u mikro česticama vremena kada smo zanijemili od ushićenja. Trenutak kad to pretočimo u neke riječi, fotografiju, pisanu riječ - to ushićenje prestaje, nema ga više, nestaje, odnosno materijalizira se kroz nekakav izražaj, ali onaj prvi osjećaj ushićenja, onaj u potpunoj tišini samoga sebe, je neponovljiv.

    avatar

    27.10.2010. (14:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...