Komentari

sve-lektire.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    NE RIJEŠENE LAŽI - NIKAD TAJ SAJAM NIJE BIO U GUDOVCU

    BIVŠI LOPOV I ZATVORENIK IM CRTA SVOJE KARIKATURE

    Bivše veliko poduzeće Kopexport propalo je još davne 1991. godine. To se poduzeće nalazi na periferiji Bjelovara, pokraj mjesta Nove Plavnice. (Gdje se sad održava sajam. Nikad nitko nije odgovarao za taj kriminal.)

    Gudovac je dalje od tog kompleksa, svatko tko tamo dođe može se uvjeriti, tj. vidjeti, gdje se tabla od tog mjesta nalazi.

    Oni pišu i govore uvijek ovako: "Na Sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o". Gudovac nema nikakve veze s time. Direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj, pijan je u Narti sa autom zgazio jednu ženu na biciklu. Taj lažan sajam je fenomen, jer tu se dođu političari najesti, napiti i naslikavati. To sve se održava radi "pro-forme" kako bi se sakrila jad i bijeda Hrvatskog gospodarstva, odnosno poljoprivrede i sela. Jer agrar i stočarstvo na zadnjem je nivou.

    Sve to upućuje na zaključak da na Bjelovarskom sajamu zaista (ne)postoji u razvoju stočarstva i cjelokupnog hrvatskog agrara kao nezaobilazna karika u zbilji... Tamo određeni ljudi "peru novce" u ime države. Uzmimo na primjer da privatna tiskara Horvat (HDZ) štampa promidžbene materijale i glupe karikature od Branka Medaka, "kako krava vozi traktor i ima cvijet u ustima". Stvarno nema većeg sranja od tih gluposti.

    Jedino određeni lobiji i njihove obitelji od toga svega imaju koristi. Dok porezni obveznici moraju izdvajati novce za te lažne i izmišljene manifestacije... Na sajmu se nalaze licitari kao na kramu: Božidar Horvat, svjećar i mediča, koji hvali sajam, ali ujedno i kudi kako - Nažalost sve manje imamo kupaca i novaca. Gospodarska i obrtnička komora živi na ovakvim lažnim idealima i to godinama, u biti pravog napretka uopće nema... Baš me zanima što će biti na proljetnom sajmu od 22-24. ožujka 2013. godine, Opet će mediji "napumpati" stvar do orgazma.... Kako je sve bilo lijepo i korisno.

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 09.03.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova 8

    avatar

    18.03.2013. (09:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...