Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Ali dražeN :)

    Vidiš, ja nemam baš nikakvih primjedbi na taksi u Londonu, Amsterdamu ili Dubrovniku, dapače, lista gradova u kojima nisam imao baš nikakva loša iskustva je gotovo beskonačna. Hoću reći, nikada nisam bio u Londonu, Amsterdamu, Dubrovniku, ...

    avatar

    22.10.2010. (00:26)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    u os je cammeo taksi već nekih pola godine. na stranu to što su izrabljivački raspoloženi prema svojim vozačima, uveli su zdravu konkurenciju pa su se i stari taksisti malo trgli - navodno da ih se ponekad čak može vidjeti da i ne igraju šah na haubi svojih taksi-vozila :) u svakom slučaju, to se ispostavilo kao izvrsna stvar za noćni život, kad cijela ekipa želi popiti (a kod nas je policija tradicionalno vrlo stroga), ili za starije ljude koji se više ne mogu gurati po tramvajima. inače ih ja ne koristim jer imam svoj auto, pa ne mogu reći jesu li doista tako uslužni i jeftini (tarifa je 20,00 kn do unutar 5 km - na akciji je 13,00 kn bilo do 30.09. - a u os je sve unutar 5 kilometara: ako ima 4 osobe u vozilu, plaćaju svatko 5 kuna), ali koliko sam ih promatrala, čini se da jesu.

    avatar

    22.10.2010. (08:33)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    bas pljacka. iz razloga koje si navela sam se i ja rijetko vozila zagrebackim taksijima i mada je ovdje taksi relativno povoljan ja se uvijek tako tesko odlucujem sjesti u njega. imam zg-taxi-ptsp :)....inace te do aerodroma koji je udaljen oko 20 km, vozis se dvadesetak minuta i placas oko 30 eura za taksi (to smatramo skupim :)))

    avatar

    22.10.2010. (10:00)    -   -   -   -  

  • barba

    a tek taxi u pragu, njima je jedina prava konkurencija metro :)

    avatar

    22.10.2010. (10:45)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Zagrebački taxi je definitvno najskuplji od onih kojima sam se vozila (Pariz, Rim, Lisabon) ali ga i dalje povremeno (u hitnim slučajevima) koristim.
    Kratke relacije su u pitanju pa onda ni konačna cifra nije dramatična.

    avatar

    22.10.2010. (11:26)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Super si, posebno ovaj tvoj komentar za onog gospara iz Dubrovnika.
    Tu te posebno podržavam.
    Ti su očito još gori od ovih Zagrebačkih.
    Lijep ti vikend!

    avatar

    22.10.2010. (15:30)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    taxi u zagrebu je definitivno preskup i rijetko si ga tko može priuštiti. nije li strašno da ljudi barem prosječne platežne moći mogu reći da su se taxijem u zg vozili samo nekoliko puta u životu? taxi zbilja služi samo za krajnju nuždu, npr. kad si u velikom cajtnotu, a moraš stići na avion na plesu... još dobro pamtim kak mi je jedan taxist naplatio od autobusnog kolodvora do maksimira za svega 4 km (znam točnu km jer se svaki dan tim putem vozim na posao) čak 80 kn! ok, bila je nedjelja navečer, iza 11 i već je bilo malo tramvaja, ali ipak.... čista pljačka. taxijem se ne vozim iz principa. baš želim da dobiju konkurenciju i da cijene napokon budu prihvatljivije.

    avatar

    22.10.2010. (18:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kao žena (bivšeg) taksista, provela sam mnoge noći u bdijenju, naročito za vrijeme poledica i snijega...nimalo lagan i veoma zahtjevan posao...
    Uopće ne pratim tu priču, ne koristim tu uslugu, ja imam osobnog taksistu :))))))))

    avatar

    22.10.2010. (18:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...