Birokracija diže mi živac ali zato su tu banane koje smiruju.. a ako su još u kolaču, koji neko drugi napravi, nije mi teško zasukat rukave i latiti se pranja i pomivanja.. :-)
19.10.2010. (21:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovo je najbolje opisani recept kolača sa bananama koji sam ikada pročitala! dobijem inspiraciju napraviti ga iako neću, znam se predobro :) baš zato što ne znam dijeliti sa gostima a za mene je ipak cijeli kolač previše :)) slijedeći put kad budeš pravila slobodno me možeš pozvati, neću se buniti, pa makar i suđe trebala oprati, hihihi
20.10.2010. (15:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo sam se pogubila u ovom receptu...na biskvit ide krema, pa banana, pa opet krema, pa čoksa? moram si to isprintati, čim prizdravim, odmah ću je napraviti:)
20.10.2010. (19:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pogled na ono poslije, što ostaje iza svega, nekako mi je umanjilo zadovoljstvo, smanjilo čar. uvijek je neka takva začkoljica, u svemu. pozz iz nove bilježnice
21.10.2010. (00:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ l u k i : da, znala sam da najboljom fotkom moram završiti :o) @ i g r e š n i c i: upravo tako :o) @ l j u b i č a s t a: ok. sljedeći put kad mi kuhinja bude ovako izgledala zovem tebe :o) @ D i d a: pa što ti bi da si nas napustio :o( i hvala što si svratio. dođi opet :o) @ p r e m u d r a: ma zašto previše? i cijeli nije dosta :o) @ f u l v u s: je, vidjeh da sam napravila propust. idem to odmah ispraviti. pogodila si, krema, banane, krema, ohladiš da se stvrdne i onda čoksa. nek ti je u slast. i ozdravi brzo. @ Ž i v j e t i s v o j ž i v o t: hvala ti draga, samo nadam se samo da si pročitala više od jednog :o) što se državnih recepata tiče, ni ja ne osjećam nikada glad. više mučninu. @n e v e r i n: šećer dolazi na kraju,zar ne? bar tako kažu jer u recepte baš i ne ide na kraju :o) @ s d r u g e s t r a n e: je, to ti je ona pjesma da nitko čašu meda još ne ispi, a da je čašom žući ne zagorči...ili tako nekako :o)
21.10.2010. (07:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
krenula sam u izradu tvog super-kolača, i ne mogu nigdje u receptu naći gdje se stavlja rum koji se vidi na fotki. bit će da je to za podmazivanje suhih usta:))) p.s. ipak si ti gostujuća pljoskica:))
31.10.2010. (09:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ d o r d o r a 2: diži se s poda :o) @ č i s t i l i s t e: bolji je zapravo nego što izgleda o:) @ L o v e to R e a d: pa dokle ću te čekati? :o) @ F u l v u s: rum uvijek draga služi za podmazivanje usta. u kolač glazuru idu kap dvije baš zato što sve ostalo se popije dok ga pečeš :o)
04.11.2010. (19:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
moram reći da je kod mene bilo više suđa....a sada vidim da u tvom sudoperu ima i cjediljka za limun! to si sad podvalila ili si zaboravila nešto? ili si htjela da netko opere što se ne odnosi na kolač? kod tebe treba pratiti slike, govore više od tisuću riječi:)))))
11.11.2010. (14:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Predobro! Mljac! Fotke - nenadmašne; posebno ova zadnja! :))))
Pozdrav od Luki+Goldie
19.10.2010. (16:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljubičasta
Birokracija diže mi živac ali zato su tu banane koje smiruju.. a ako su još u kolaču, koji neko drugi napravi, nije mi teško zasukat rukave i latiti se pranja i pomivanja.. :-)
19.10.2010. (21:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sa dva prsta po tipkovnici
Pozdravljam te i osmjeh ostavljam...onako,u prolazu,da te se sjetim :-))))
20.10.2010. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
premudra
ovo je najbolje opisani recept kolača sa bananama koji sam ikada pročitala! dobijem inspiraciju napraviti ga iako neću, znam se predobro :) baš zato što ne znam dijeliti sa gostima a za mene je ipak cijeli kolač previše :)) slijedeći put kad budeš pravila slobodno me možeš pozvati, neću se buniti, pa makar i suđe trebala oprati, hihihi
20.10.2010. (15:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
malo sam se pogubila u ovom receptu...na biskvit ide krema, pa banana, pa opet krema, pa čoksa? moram si to isprintati, čim prizdravim, odmah ću je napraviti:)
20.10.2010. (19:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Živjeti svoj život
Ovo je najljepši recept koji sam ikada pročitala.
Što se državnih recepata tiče, ne hvala, nisam gladna.
Sita sam svega što izlazi iz te kuhinje.
20.10.2010. (20:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
aj barem si mi zasladila ovo nakon gluposti :)
20.10.2010. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sdrugestrane
pogled na ono poslije, što ostaje iza svega, nekako mi je umanjilo zadovoljstvo, smanjilo čar.
uvijek je neka takva začkoljica, u svemu.
pozz iz nove bilježnice
21.10.2010. (00:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam ja odavde
@ l u k i : da, znala sam da najboljom fotkom moram završiti :o)
@ i g r e š n i c i: upravo tako :o)
@ l j u b i č a s t a: ok. sljedeći put kad mi kuhinja bude ovako izgledala zovem tebe :o)
@ D i d a: pa što ti bi da si nas napustio :o( i hvala što si svratio. dođi opet :o)
@ p r e m u d r a: ma zašto previše? i cijeli nije dosta :o)
@ f u l v u s: je, vidjeh da sam napravila propust. idem to odmah ispraviti. pogodila si, krema, banane, krema, ohladiš da se stvrdne i onda čoksa. nek ti je u slast. i ozdravi brzo.
@ Ž i v j e t i s v o j ž i v o t: hvala ti draga, samo nadam se samo da si pročitala više od jednog :o) što se državnih recepata tiče, ni ja ne osjećam nikada glad. više mučninu.
@n e v e r i n: šećer dolazi na kraju,zar ne? bar tako kažu jer u recepte baš i ne ide na kraju :o)
@ s d r u g e s t r a n e: je, to ti je ona pjesma da nitko čašu meda još ne ispi, a da je čašom žući ne zagorči...ili tako nekako :o)
21.10.2010. (07:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dordora2
mmmmmmmmmljac....
hahaha... nijanser me oborio na pod...
21.10.2010. (19:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cistiliste
fino zgleda:)
25.10.2010. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LoveToRead
Na kraju si svoju ružnu priču zasladila ovim kolačem koji, btw, izgleda preeeefino. Ostavi koji komad i za mene:).
28.10.2010. (18:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
krenula sam u izradu tvog super-kolača, i ne mogu nigdje u receptu naći gdje se stavlja rum koji se vidi na fotki. bit će da je to za podmazivanje suhih usta:)))
p.s. ipak si ti gostujuća pljoskica:))
31.10.2010. (09:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam ja odavde
@ d o r d o r a 2: diži se s poda :o)
@ č i s t i l i s t e: bolji je zapravo nego što izgleda o:)
@ L o v e to R e a d: pa dokle ću te čekati? :o)
@ F u l v u s: rum uvijek draga služi za podmazivanje usta. u kolač glazuru idu kap dvije baš zato što sve ostalo se popije dok ga pečeš :o)
04.11.2010. (19:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
povuci-potegni
Napomena: tko mrzi banane nek ne čita.
.....ovo me nasmijalo do suza! :))))))))))) baš si mi popravila dan. pusa tebi i Belici!
09.11.2010. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
povuci-potegni
p.s. kolač izgleda jako fino, sigurna sam da je i okus takav! :))
09.11.2010. (19:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
moram reći da je kod mene bilo više suđa....a sada vidim da u tvom sudoperu ima i cjediljka za limun! to si sad podvalila ili si zaboravila nešto? ili si htjela da netko opere što se ne odnosi na kolač? kod tebe treba pratiti slike, govore više od tisuću riječi:)))))
11.11.2010. (14:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...