Komentari

zoom-in.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • Neverin

    jebeš sve reklame i velike parole, samo su im pare bitne.. to je jedina nepobitna istina. Moji stari je otplaćivao auto 7 godina u eurima.. znači moraš dofurat kune i promjeniti eure kod njih. Jednom je bio kratak pa sam mu dao u eurima a ona govna su zahtijevali eure promjene kod njih. Znači išao je promjneiti eure u kune kod njih i te kune opet u eure samo dabi zaradili i tamo. Ma nek se gone oni i njihovi krediti.. dok sam živ neću ulaziti u takve feudalne odnose ni da mi prijete pištoljem

    avatar

    15.10.2010. (14:53)    -   -   -   -  

  • Kruha i igara

    Za sve ostalo klijent sam PBZ-a. Oni također imaju svoje fore koje znaju neugodno iznenaditi, no ne događa se da iste stvari naplaćuju dvaput. I sad kad sam ovo doživio, mislim da ću ubuduće sve rješavati preko njih. I to je samo banka, nije nikakva humanitarna institucija, no PBZ barem ima korektnu administraciju.

    avatar

    16.10.2010. (01:21)    -   -   -   -  

  • NF

    svojevremeno su njemački pobunjenici precizno detektirali krivce naše bijede, dobro, možda ih nisu morali odmah ubijati

    avatar

    16.10.2010. (11:43)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Dobrodošao u klub!!! Mene moja banka redovito iskara, bez obzira na to kolika su sredstva prošla preko mog računa. Volio bih da se vrati onaj nekadašnji sistem - trakica sa obračunom, obračun prepisan na bijelu vrećicu u kojoj je keš, a banka kojoj si odlučio povjeriti svoje novce na štednu knjižicu držala te kao kap vode na dlanu. Međutim, monopolistički odnosi i iživljavanje nad klijentima je i od strane onih koji nam iznajmljuju plin, struju, vodu, impulse - daju nikakvu uslugu koju naplaćuju kao prvoklasnu i ne poštuju te ni najmamje. Zanimljivo, nikada nisam doživio da sam preplatio struju, već sam uvijek dužan.... Sada imam mjesečne režije visine tvoje plaće i sam sebe podsjećam na narkomana koji uvijek nekako nađe novac za drogu.

    avatar

    16.10.2010. (22:49)    -   -   -   -  

  • igor142

    Volksbank je Balkanbank. I to je to, evo ti i moja slična situacija
    http://www.volksbankjebalkanbank.bloger.hr/
    Molim sve koji bi mi dali neki savjet da komentiraju

    Hvala

    avatar

    01.02.2011. (21:44)    -   -   -   -  

  • Kruha i igara

    Osobito mi je zadovoljstvo primjetiti da oko 30% posjeta putem tražilice prema ovome blogu vodi upravo na ovaj post. :)))))

    avatar

    02.02.2011. (01:26)    -   -   -   -  

  • petar

    primjetili smo i mi da se dosta ljudi zali na volksbank...ako misle povećavati klijentelu, definitivno će morati poraditi na svom pristupu prema građanima.

    ovakav pristup ih vodi jedino prema tužbama, al što su tražili to su i dobili!!!

    pozdrav od krediti

    avatar

    26.03.2011. (21:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...