Komentari

promiseyourself.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • bodymind00

    A joj :/ baš mi je žao što su ti tene upropastile trening i noge, al vjeruj mi dobro si prošla, znam frenda koji je trčao u tenisicama koje su mu bile malkice male i toliko ga je nažuljalo na prstima da mu je nakon par dana nokat opao. :O
    Tenisice za trčanje, po meni trebaju biti ili skroz razgažene ili baš profi tene za trčanje imala sam i ja problema dok si ove nisam kupila srećom na sniženju jer su bile užasno skupe i inaće su dosta skupe.
    suosjećam se s rasporedom, doduše ja svoj još ne znam...kod nas sve kasni, al prošle godina sam imala dan od 8 do 8 i to je stvarno pre naporno. Al super si odradila dane što se tiče hrane, a i trening bi da eto nije bilo tih nesretnih tenisica. Koja si ti godina, ako smijem pitati?

    avatar

    12.10.2010. (21:35)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    Uh! druga :) ne znam zašto mislila sam da si nešto starija, nešto kao ja...bože pa šta ja sam tu skoro najstarija...ajme :( baba stara !
    Nadam se da će ti proći ta bolna mjesta, ako ne na noge neke udobne cipele i što manje hodanja, ili zalijepi tonu flastera na ta mjesta :)
    Ja ne napredujem nikako, zadnji put sam trčala u nedjelju, i nakon toga nisam vježbala. Trenutno mi je gužva imam taj jedan ispit, al čim ga se riješim odmah na trčanje i obavezno vježbanje jer ću se ponovno omlohaviti.
    A hrana :/ ah joj skorz sam poludila jučer. Nisam takvo nešto jela mislim dobrih pola godine. Pojela sam 2 štrudle sa sirom!?! i navečer jedan tosta!?! katastrofa. Nerrvozna sam i napeta ko pas he he :D grizla bi sve po kući, pa i ukućane. Samo da se riješim više tog ispita i ova druga dva pušta jednostavno nemam više snage borit se s tom nervozom. :/

    avatar

    13.10.2010. (08:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...