E, daj mi molim te pošalji mailom recept za domaći Tabasco. Ja se ubijam u ljutini, a ovo sve kaj kupim okolo ko da delaju za decu iz dječjeg vrtića "Gustav Krklec". Thanx! :)
11.10.2010. (19:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Recept?????? Nemereš fulati.....brdo ljutih feferona i brdo soli, ja denem i octa, pa to pustiš koji mjesec pa sameljei kroz gazu, fakat nemreš fulati. npr. na teglu feferona od 1 litre, 3 žlice soli i dva, tri deca octa, zmelješ, pustiš 1-2 mjeseca, zmuljaš ponovo i procijediš. M akoje crne tri godine?????
Improvizacija Gledal sam prije više godina jedan recept iz Mehixa Hrastove bačve, cca 200-300 litri. Red feferona, cca 10 cm, 2-3 cm soli i tak do vraha, a na vrhu staneš, pa to potopiš u octu. Zapečatiš, ostaviš 5 godina, after, smelješ i procijediš.
Ja sam to improviziral, fakat sam držal 1 godinu i fakat je izvrsno. Ovi kaj isplivaju i na površini su, ma nema šanse za kvarenje. Mislim da B od baterija nema nutra. A neki kurac ipak fermentira.
Znači mašta i eksperiment.
Zajebat nemreš, pa par kapi tog otrova staviš u klopu. Meni izvrsno.
11.10.2010. (21:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
inace kapsaicin mi je u opisu posla, pa ti mogu reci da aktivira receptore za toplinu na normalnoj tjelesnoj temperaturi. otud valjda ona narodna da se puse i na hladno...:)
11.10.2010. (22:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
deda, nije to natjecanje (tj. nije to quid pro quo), ja volim komentirati ovdje jer volim dobru klopu i eksperimentiranje u kuhinji. i tabasco volim. i gljive. pa onda ostavim komentar, nećem se naljutit ako mi ne vratite uslugu :)
12.10.2010. (09:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
E, daj mi molim te pošalji mailom recept za domaći Tabasco. Ja se ubijam u ljutini, a ovo sve kaj kupim okolo ko da delaju za decu iz dječjeg vrtića "Gustav Krklec".
Thanx! :)
11.10.2010. (19:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
dobro, i kad bu taj goli kuhar? :)))))
11.10.2010. (19:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katalona
Ej deda :), nije zajebancija, šibni i na moj mail recept za tabasco.
11.10.2010. (20:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Recept??????
Nemereš fulati.....brdo ljutih feferona i brdo soli,
ja denem i octa, pa to pustiš koji mjesec pa sameljei kroz gazu,
fakat nemreš fulati.
npr. na teglu feferona od 1 litre, 3 žlice soli i dva, tri deca octa,
zmelješ, pustiš 1-2 mjeseca, zmuljaš ponovo i procijediš.
M akoje crne tri godine?????
Na, to je to
ili
http://www.tabasco.com/popup/auth_audio_tour/
11.10.2010. (20:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Improvizacija
Gledal sam prije više godina jedan recept iz Mehixa
Hrastove bačve, cca 200-300 litri.
Red feferona, cca 10 cm,
2-3 cm soli i tak do vraha,
a na vrhu staneš, pa to potopiš u octu.
Zapečatiš, ostaviš 5 godina,
after, smelješ i procijediš.
Ja sam to improviziral, fakat sam držal 1 godinu i fakat je izvrsno.
Ovi kaj isplivaju i na površini su, ma nema šanse za kvarenje.
Mislim da B od baterija nema nutra.
A neki kurac ipak fermentira.
Znači mašta i eksperiment.
Zajebat nemreš, pa par kapi tog otrova staviš u klopu.
Meni izvrsno.
11.10.2010. (21:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Bas sam htjela komentirati sampinjone na pizzi a puna kuca gljiva,haha.
11.10.2010. (21:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kojotica
ma nedjelje bi trebalo zakonom zabraniti, slažem se :)))
najbolji je petak navečer :D
11.10.2010. (21:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
inace kapsaicin mi je u opisu posla, pa ti mogu reci da aktivira receptore za toplinu na normalnoj tjelesnoj temperaturi. otud valjda ona narodna da se puse i na hladno...:)
11.10.2010. (22:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Jel' nakon konzumiranja tog tabaska mora li se imati katalizator na auspuh?:))
11.10.2010. (22:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Pa, ova Tvoja slasna pizza je zakon! Mljac!!!!! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
11.10.2010. (23:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
deda, nije to natjecanje (tj. nije to quid pro quo), ja volim komentirati ovdje jer volim dobru klopu i eksperimentiranje u kuhinji. i tabasco volim. i gljive. pa onda ostavim komentar, nećem se naljutit ako mi ne vratite uslugu :)
12.10.2010. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
da, fućkaš ti šampinjone ;)
12.10.2010. (10:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
ma, sigurno je sigurno ...
jebo ti nekaj kaj je u šumi raslo ....
12.10.2010. (13:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...