pouka je poslana...ali mislim da se na tribamo puno vrtit oko imena, največi problem je održavanje konstantne kvalitete spize a u mnogim restoranima i muzike... dalmacija moja inspiracija
11.10.2010. (09:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Martina
To je istina, međimurska stvarno ima samo 4 sloja. Kad nađeš rupu u svom pretrpanom rasporedu, dojurite do nas. Skuham ti međimursko od predjela do deserta.
12.10.2010. (15:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prekmurci, dakako, imaju "službeni" recept, možeš ga skinuti tu: http://www.disi-po-prekmurju.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=50&id_i nformacija=245 a dobar recept za međimursku je ovaj stari iz "Hrvatskih slastica": http://www.coolinarika.com/recept/729931
13.10.2010. (16:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Justin Thyme
Moglo bi se analizom ova dva recepta doci do zakljucaka o radnim navikama nas i nasih susjeda. Probao sam recept sa kulinarke, rezultati vrtlo dobri, ali mislim da bi donja kora trebala ipak biti od prhkog tijesta, teksture radi. Hvala na ispirativnom postu i linkovima.
18.10.2010. (12:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
pouka je poslana...ali mislim da se na tribamo puno vrtit oko imena, največi problem je održavanje konstantne kvalitete spize a u mnogim restoranima i muzike... dalmacija moja inspiracija
11.10.2010. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Martina
To je istina, međimurska stvarno ima samo 4 sloja. Kad nađeš rupu u svom pretrpanom rasporedu, dojurite do nas. Skuham ti međimursko od predjela do deserta.
12.10.2010. (15:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
Divno, treba iskoristiti činjenicu kaj si sad kućanica i majka :-) I nekaj mora biti pretepeno!
12.10.2010. (20:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Justin Thyme
Gdje se moze naci provjereni recept?
13.10.2010. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
Prekmurci, dakako, imaju "službeni" recept, možeš ga skinuti tu:
http://www.disi-po-prekmurju.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=50&id_i nformacija=245
a dobar recept za međimursku je ovaj stari iz "Hrvatskih slastica":
http://www.coolinarika.com/recept/729931
13.10.2010. (16:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Justin Thyme
Moglo bi se analizom ova dva recepta doci do zakljucaka o radnim navikama nas i nasih susjeda. Probao sam recept sa kulinarke, rezultati vrtlo dobri, ali mislim da bi donja kora trebala ipak biti od prhkog tijesta, teksture radi.
Hvala na ispirativnom postu i linkovima.
18.10.2010. (12:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
whiteflesh
corpus delikates... ljubi te prija u mudro čelo :*
04.11.2010. (16:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...