Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • anti velikosrbin

    Kao i uvijek najprije pohvala za još jedan u nizu briljantnih članaka koje si do sada objavio na ovom blogu. Tema je strašno aktualna i kao nikada do sada skida „crnilo pred očima“ mnogima koji ne žele vidjeti situaciju u kojoj se nalazi cijeli svijet (i naravno, Hrvatska u njemu), a što bi se moglo pokazati pogubno za budućnost mnogih naroda koji bi mogli jednostavno nestati sa lica zemlje brisanjem njihovog kulturnog i nacionalnog identiteta, a bome moglo bi tu biti i fizičkih likvidacija sa već dobro uvježbanim bacanjima u jame što je postala specijalnost „antifašista“ (ćitaj: većine Velikosrba obučenih u partizanske uniforme),
    Odlična analiza stanja situacije u Iranu gdje se na sve moguće načine nastoji silom srušiti režim kojem je na čelu predsjednik Mahmoud Ahmadinejad kako bi se u cijelosti zavladalo u prvom redu naftnim bogatstvima kojima ta zemlja raspolaže. Ali, ovaj put su otišli malo predaleko. Sjećam se kako su Englezi (preciznije njihova „tajna“ služba MI6 ubili mladu studenticu koja su nazvali Neda, a slike ubojstva prikazali na taj način da je izgledalo kao da su je ubili „islamski ekstremisti“. Tim su se činom Englezi htjeli dodvoriti Amerikancima koji bi nakon tog i sličnih „poduhvata“ imali razrješene ruke za napad na Iran pod izgovorom da ima nekakvo atomsko oružje (sjetimo se postojanja „oružja za masovno uništenje“ u Iraku kojega nikada nije niti bilo, a poslužilo je kao izgovor na napad na Irak).
    Dalje, curenje nafte u Meksičkom zaljevu nije ništa drugo nego pokušaj rušenja legitimno izabranog američkog predsjednika Baracka Obame, a sve drugo je „parada za mazanje očiju“ izazvana (gle čuda) opet od strane Engleza (ovaj puta tu je British Petroleum da malo „pomogne“ u realizaciji tog prljavog scenarija).
    Situaciju u Njemačkoj bih za sada preskočio, iako je paradoksalno (što si i napisao) da se upravo u trenucima kada njemačko gospodarstvo nije na koljenima ide na izazivanje krize, u prvom redu izazivajući netrpeljivost prema muslimanima. Istina, tu je rekordnih 7 milijuna nezaposlenih, ali Njemačka će to već prebroditi, pod uvjetom da se zaustavi izazivanje ove umjetno napuhane ekonomske krize.

    avatar

    10.10.2010. (16:02)    -   -   -   -  

  • anti velikosrbin

    Krenimo na Hrvatsku. Tu je Udba uvijek držala glavne konce u svojim rukama i nikada ih nije niti ispuštala. Trenutno ima jači utjecaj na hrvatske građane, nego u vrijeme druge Velike Srbije (1945. – 1991) prvenstveno u „hrvatskim“ medijima kojima potpuno zbunjuje, ali i kontrolira narod jakom cenzurom objektivnih informacija u kojoj se na kapaljku puštaju samo one koje odgovaraju Udbaškom imperiju koji je zapravo samo produžena velikosrpska ruka. Naravno, dobro im dođe „za svaki slučaj“ i sva ta hrpetina komunista koji su isto tako deklarirani Velikosrbi (Srbija od Vardara pa do Triglava pod maskom Jugosfere) i koja na čelu s Josipovićem (koji je ipak samo velikosrpska marioneta postavljena od strane Engleza i Amerikanaca sa jednim ciljem = stvaranjem nove Velike Srbije pod nazivom Jugosfera, radni naslov je trenutno Zapadni Balkan) kriminalizira trenutnu vladu i pripadnike HDZ-a u njoj kako bi prikazala Hrvatsku kao kriminalnu državu koja kao takva ne smije više postojati, te je treba zajedno sa njezinim narodom potpuno uništiti i zatrti joj svaki trag. Usput im se i „nasmiješi sreća“ pa slučajevima kao npr. Polančec uzimaju pod kontrolu (pljačkaju) jedine nacionalne tvrtke u državi koje svojom kvalitetom ostvaruju zavidan profit, a od viška novca se nitko nikada još nije požalio, pa neće ni oni.

    Glavni se udarac sprema na slijedećim parlamentarnim izborima gdje bi ta cijela udbaško-komunistička kamarila trebala u cijelosti preuzeti vlast u Hrvatskoj i završiti započeti scenario „pravDA“-e koji je već u punoj brzini. Zamisli samo Radimira Čačića, ubojicu dvoje mađarskih civila kao nekog visoko pozicioniranog dužnosnika u toj „vladi spasa“ ili Velikosrpkinju Vesnu Pusić kao ministricu vanjskih poslova RH – koje će to sve „istine“ o Hrvatskoj i Hrvatima biti prezentirane svjetskim državnim dužnosnicima, a da o ostalim „financijskim stručnjacima“ i ne govorim.

    Dakle, Udba ima sve u svojim rukama: instituciju predsjednika, vladu, vojsku, policiju, medije, a čak su se debelo zavukli i u „hrvatsku“ „katoličku“ crkvu za svaki slučaj. Ona je na potezu i isključivo o njoj kao i naravno o reakciju hrvatskog naroda (bude li je uopće i bilo) zavisi sudbina 4,5 milijuna Hrvata ovdje i otprilike isti takav broj u inozemstvu koji su potpuno odsječeni od matične države (Udbina strategija oduvijek poznata „na ovim prostorima“.

    Ne izgleda nimalo optimistično, zar ne?

    avatar

    10.10.2010. (16:03)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anti velikosrbin

    Nije optimistično uopće jer nema nikakvih znakova da bi uskoro stanje u svijetu i u Hrvatskoj bilo pozitivnije!

    Sve te jugoslavenske snage u službi velikosrpske ideologije već sada u Hrvatskoj imaju svu vlast, HDZ je njihov instrument, sa i bez HDZ-a situacija je ista, čak i bolje da nestane HDZ da situacija bude čista, a ne da se iza hrvatskih simbola, hrvatskog rječnika i lažnog hrvatstva krije jugoslavensko-velikosrpska politika.

    Situacija s Iranom je više nego prozirna, Ahmadinedžad je u skupštini UN izrekao istinu kad je "11. rujan" naveo kao operaciju lažnog stijega radi ostvarenja dalekosežnih geo-političkih planova.

    U Njemačkoj inače trenutno uopće nema 7 milijuna nezaposlenih nego ispod četiri milijuna, Njemačka je prva izašla iz ove gospodarske financijske krize, odlično se oporavlja, i njezino bankarstvo nije 100 posto vezano za Wall Street nego ulaže u Rusiju, a s Francuskom Njemačka ima uzorne odnose, stoga je kao takva počela anglo-američkim interesima smetati. No, još ništa nije riješeno, ovisi i kako će se predsjednik Obama postaviti nadalje, još ima priliku neke loše pojave zaustaviti, prvenstveno mislim na obračun sa britansko-američkim bankarsko-naftnim lobijem koji instrumentalizira vanjsku politiku Sjedinjenih Američkih Država. Ako se ne da uvuć u rat protiv Irana, napravio je veliku stvar. U međuvremenu je taj bankarsko-naftni krug uskratio financijsku podršku Obaminoj stranci jer želi na slijedećim izborima za Kongres stvriti apsolutnu većinu Republikanaca da zaustave sve daljne Obamine zakonske prijdloge kojima tom krugu veže ruke.

    Što se tiče Udbe, ona je potpuno poludjela i pokazuje svoje pravo lice koje sam prikazao na karikaturi - to je lice Orksa iza kojeg se krije ušminkani Jugosipović.

    Hvala na iscrpnom i dobrom komentaru!

    avatar

    10.10.2010. (16:55)    -   -   -   -  

  • anti velikosrbin

    @cbk

    Nemaš mi na čemu zahvaljivati, situacija nam nalaže da barem dobro izanaliziramo situaciju, a ti si to odlično napravio ovim posljednjim člankom.

    Nisam nikada bio "očaran" HDZ-om, nego mi se samo čini da su oni SDP-u i "kukurikovcima" smetnja već na prvom koraku. Naime, Kosorica i Šuker su se oštro usprotivili bili kakvom zajmu od strane MMF-a što je ipak potez za svaku pohvalu, dok su Josipović i Milanović, pa i Čačić "igrači" MMF-a i žele u ime svih Hrvata svakako uzeti taj zajam kako bi:

    a) zadužili ionako već prezaduženu Hrvatsku do kraja da bi povrat tog duga ikada u budućnosti bio ravan "nemogućoj misiji"

    b) ostavili Hrvatsku u potpunoj nemilosti MMF-ovih "zloduha" čije bi se pravo lice tek tada vidjelo, jer bi mnogi ljudi na granici životne egzistencije doslovno umrli od gladi nakon ukidanja osnovnih prava na kakvu-takvu socijalnu novčanu pomoć, a to bi bila samo jedna od nevolja koja bi nas u tom slučaju zadesila.

    Reći NE MMF-u je u ovom trenutku postalo skoro identičnom onome NE Velikoj Srbiji. Jednostavno su se okolnosti poklopile.

    Iranski je predsjednik u cijelosti imao pravo, jer sve više izlazi na površinu istina o organiziranom napadu na SAD 11. rujna 2001. kojega su upravo oni sami izazvali da bi imali izgovor za napad najprije na Afganistan, a zatim i na Irak. Iran još za sada "visi u zraku", no ako se sjetimo da je jedno od predizbornih "obećanja" Hillary Clinton bilo upravo napad na Iran, znamo otkuda "vjetar puše". Tu je pitanje samo da li će Obama imati podršku za svoj projekt povlačenja oružanih snaga iz Iraka i slične akcije koje bi zagušile apetite naftne mafije koja suvereno vlada svijetom.

    Drago mi je da Njemačka ima manje nezaposlenih, nego što sam mislio, jer su Njemci radišan, marljiv i organiziran narod koji zaslužuje vrlo dobre ekonomske uvjete za život što im ne bi trebalo biti teško stvoriti (naravno, pod uvjetom da se Englezi previše ne upetljavaju u to). Dobar je potez suradnja Berlina sa Parizom, jer tako drže Engleze preko La Manche-a.

    Karikatura je odlična i daje pravu sliku Udbe. Ječerašnji licemjerni posjet Vatikanu samo to potvrđuje.

    avatar

    10.10.2010. (18:35)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @neshvatljivo

    Vidio sam mnoge blogove ovdje s hrvatskim stijegom tako da mi nije jasno da su vaše blogove izbrisali samo zbog toga, ili vas netko zafrkava ili je posrijedi neki nesporazum, ali ne bih dalje ulazio u problematiku nestajanje vaših blogova, za sada vam vjerujem da je bilo tako kao što ste napisali.

    Tko će vjerovati informacijama koje iznosim? Tko god hoće, tko je sumnjičav može moje informacije provjerit, nije to valjda problem, a tko ne želi povjerovati istini za koju znam da je istina, njegov je problem, što ću mu ja?
    Jedan od način kako stati na kraj takvoj politici koju kritiziram je prosvjećivanje, obrazovanje narodnih masa, svakog pojedinca i svih nas zajedno, a drugi je način sila na silu, dakle, ako nemamo demokraciju i ruši se ustavni poredak i nemamo pravni poredak ili je isti selektivan da su jedni ravnopravniji od drugih, da jedni za sve odgovaraju, drugi nizašto, onda stoji kao alternativa revolucija, državni udar, što god drugo ako se nađe dovoljan broj odlučnih sve se može mijenjati. Najgori su naravno oni koji su "neutralni", u stilu "ne bi se štel mešat" i slični.
    Mogu samo konstatirati da je upitno čemu našim biračima služi mozak kad biraju najgore od najgorih, i tako već godinama?! No, u konačnici mi se fućka za takve, neka crknu kad su nespobodni izabrati poštenu vlast! Kuknjava istih me ne zanima. Zanimaju me samo još oni koji su zainteresirani za istinu.
    Što se tiče etiketiranja, kad me etiketiraju ekstremisti, znači, titoisti i predstavnici lažne desnice, onda mi je to kompliment, pa ako sam za takve "fašist", "ustaša", "luđak", "ekstremist" i slično, znači da sam ispravan, odnosno reći ću ovako: Bez obzira što netko o meni pričao i mislio, ja znam što radim!

    @antivelikosrbin

    Taj navod o razlici između SDP-a i HDZ-a u pogledu MMF-a je važan, to je istina, Kosorica, kakve god oportunističke gluposti radila ali nije pristala na nove kredite od Međunarodnog monetarnog fonda, jer MMF znači apsolutno ropstvo za jednu nacionalnu državu. Međutim, inače su HDZ i SDP ideološki iz jednog te istog orkestra koji pjeva: Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo! Tako je uostalom od Franje Tuđmana 1990. godine do danas, sve je isto, samo što se HDZ tada skrivao iza hrvatske nacionalne simbolike, a danas i HDZ i SDP otvoreno pokazuju da ni to više nije potrebno isticati, i otvoreno pokazuju pravo lice OPORTUNISTA, a što ta riječ znači svatko može pogledat u rječnik stranih riječi. Drago mi je da se danas u RH kritizira sve što je hrvatsko, i atakira hrvatska nezavisnost, jer tako je bilo i devedesetih, samo što se vlast skrivala iza hrvatsva pa se nije prepoznalo da se radi o protuhrvatskoj vlasti, sada se jasno vidi da se radi o protuhrvatskoj vlasti i isto takvoj parlamanetarnoj oporbi.

    avatar

    10.10.2010. (19:11)    -   -   -   -  

  • anti velikosrbin

    @neshvatljivo

    Logično je da su ti "hrvatski" blogeri protiv svakog tko god brani ideju hrvatske državnosti i opstanka hrvatskog naroda je za njih krvni neprijatelj. Zašto? Pa to su sve sinovi i kćeri ("deca") Udbaša, JNA oficira,pa čak i onih sa višim činovima, a kao što vjerojatno već znate MI6 (engleska "tajna" služba) je obučila mnoge pripadnike nove Udbine generacije kako se boriti protiv svakoga koji nije Velikosrpski orijentiran. SVE medije (TV,radio, tisak i internet) Udba čvrsto drži u svojim rukama kako bi manipulirala javnim mijenjem puštajući samo one informacije koje NJIMA idu u prilog. Nikakva druga istina osim Velikosrpske njima ne odgovara i zato ste doživjeli to što jeste. Ostao sam osobno malo začuđen što su Vam izbrisali blog samo zbog hrvatskog barjaka, jer ga mnogi imaju na svojim stranicama, pa im ga nisu dirali.
    Ali, ništa to njima nije strano.Sve velikosrpske metode su im dozvoljene.

    U ovm trenutku ne znam što bih Vam odgovorio na pitanje kako stati na kraj toj Velikosrpskoj politici, jer su već dobro umreženi i organizirani, a kao što sam bio napisao, čekaju se samo slijedeći parlamentarni izbori da potpuno okupiraju hrvatsku državu i hrvatski narod, a postali su i nestrpljivi, jer im se ne da više ni čekati do 2011. godine, nego putem izmišljenih afera u privrednom "kriminalu" žele što prije srušiti sadašnju vladajuću garnituru i zasjesti na tron i u cijelosti ostvariti svoj pakleni Velikosrpski mračni plan.

    avatar

    10.10.2010. (19:28)    -   -   -   -  

  • anti velikosrbin

    @cbk

    Naravno da su i HDZ i SDP jednako loši po hrvatsku državu i hrvatski narod, jer jednako rade protiv njega i koriste svaku priliku da ga na legalan nači (ne zaboravimo da drže u rukama sve državne istitucije) što prije unište i izbrišu sa lica zemlje.

    Samo je ta nijansa oko stava o uzimanju zajma od MMF-a u ovom trenutku prevagnula da sam u ovom trenutku zbog toga dao blagu prednost Kosorici i Šukeru, kao što smo nedavno pohvalili Jandrokovića koji se je na trenutak bio počeo ponašati kao pravi ministar vanjskih poslova RH.

    Dolazimo do paradoksa da ovi "komunisti" ne viču: "Bolje grob, nego rob (MMF-a)!", nego se upravo zalažu za dužničko ropstvo svih onih koji žive u Hrvatskoj.

    avatar

    10.10.2010. (19:38)    -   -   -   -  

  • ddd

    ddd

    avatar

    10.10.2010. (23:04)    -   -   -   -  

  • the only one

    oh lijepo, opet je vraćeno pravo glasa za sve punoljetne i nepunoljetne građane sa pristupom internetu.

    pohvalno!

    zato sad još jednom pponavljam svoja pitanja na koja nisam dobio odgovore:

    1. zašto se skrivaš iza nicka?
    2. zašto brišeš moje komentare?
    3. postoje li za sve ove priče (o masonima, udbi, velikosrbima, itd.) ikakvi dokazi?
    4. zašto su neki postovi kopipejstani sa drugih sajtova?
    5. mišljenje o gay paradi u beogradu (čisto me zanima)
    6. zašto tvrdiš da si demokrat a ponašaš se drugačije?
    7. mogu li napokon saznati imena i radove '''znanstvene hrvacke historiografije'''?

    imao sam 6-7 imena zadnjih par dana, ali samo jedno je pravo - niti jedno od njih, već jedno puno ranije, a sjetit ćeš ga se sa starihh komentara na postove

    ćao

    avatar

    10.10.2010. (23:13)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @the only one

    Pitanja koja si postavio nisu tema posta, tako da na njih odgovore nećeš od mene dobit!

    Imaš li još kakva pitanja?

    avatar

    10.10.2010. (23:50)    -   -   -   -  

  • Štrumpf!

    Gospon Crni Blože,

    …malo bih htio prokomentirati ono što govorite o Svetom Ocu, Katoličkoj Crkvi, te cenzuri iste….

    …Sveti Otac pruža ruku svakome tko mu je pruži, nije na njemu da istražuje tko je za što kriv, pa prethodni Veliki Papa, se pak ljubio sa svojim atentatorom, stoga jer je kršćanin, te prema tome, on svakome čovjeku dobre volje pruža priliku za pokajanje i ispravljanje svojih grijeha. U tom svjetlu treba gledati rukovanje spomenutih sa Vaše strane.

    …to što je nadbiskup Peter Erdőe izjavio, može se lijepo pročitati u posljednjem broju(41, 10.listopada) Glas Koncila na stranici 14., koja je pak nastavak teksta sa početne stranice tog broja Glas Koncila(kako u papirnatom izdanju, tako i u ono elektroničkom na Internetu). U Glasniku Postulature, odnosno časopisu Blaženog Alojzija Stepinca, koji se izdaje na adresi Kaptola 41, nedvojbeno se širi istina o našem trovanom kardinalu, iz broja u broj istoga časopisa, tako da sve one koje zanima istina o njemu, mogu se obratiti na tu adresu ili jednostavno u zagrebačkoj prvostolnici, naći primjerak istoga časopisa. Postulatura isto tako izdaje brojne radove i knjige o stepinčevoj istini. Glas Koncila isto tako širi uvijek istinu o Stepincu, kroz svoje novine i izdavanje knjiga. Tako da nitko ne cenzurira nikoga, te ne znam otkuda vam te paušalne ocjene da „kaptol“(komunistička propaganda, za „famozni vrh Crkve“) išta cenzurira???
    ..Rebićeve i Kustićeve izjave se preokreću i tumače u svrhu vašeg teze da „vrh Crkve“ nekoga cenzurira, baš podlo onako totalitarno, bilo komunistička varijanta, bilo nacionalsocijalistička…

    ….što se tiče lustracije u Crkvi, to nije vaša briga, te to prepustite na procjenu nekome drugome upućenijem, bolje pazite, da opet vas ne izdaju u vašoj političkoj opciji ubačeni kadrovi nekih tajnih službi, mada se ne bih htio miješati u te stvari, jer nije do mene.

    Shodno posjeti naših državnika vječnom gradu, te Svetom Ocu, mogli bi svi mi kao katolici, kao kršćani kojima je vjera bitan element života(oslobođeni svih utjecaja sa strane i međuljudskih podjela), malo bolje poslušati što nam to govori Sveti Otac, Kristov namjesnik na Zemlji. Naime, bilo je govora o potrebi nas svih kao Crkve Božje pomirenja sa braćom Srbima, te njihovim povratkom na njihova ognjišta. To će svi oni pronacionalno zaslijepljeni odbaciti, te samo prihvaćati Crkvu i njezin nauk u onoj mjeri koliko to odgovara sebičnim interesima njihovog nacionalizma. Oni, pak anacionalno nastrojeni će gurati onu podvalu i provokaciju o „velikim Hrvatima“ i katolicima. Hrvatskoj treba što više kršćana koji će se zalagati za istinsko bratstvo i pomirenje među zavađenim i posvađanim ljudima i narodima, jer najbolji su domoljubi u biti dobri kršćani koji istinski i bez fige u džepu rade za procvat svoje Domovine Hrvatske bez činjenja zla ikome, a najmanje prvim susjedima i narodima.

    avatar

    11.10.2010. (00:29)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Štrumpf

    U postu je spomenuta izjava Adalberta Rebića u kontekstu svećenika Zlatka Sudca i njegove tvrdnje da ga se sustavno trovalo, te je novinar upitao, može li se to usporediti sa trovanjem nadbiskupa i kardinala Stepinca, na što je Adalbert Rebić uopće propustio reći da je blaženik Stepianc ubijen, a u vezi trovanja dao je kolebljiv odgovor, "ni hladan, ni vruć". Živko Kustić je također kolebljiv kad je riječ o trovanju pokojnog kardinala, IKA nije prenijela riječi predsj. Vijeća europskih biskupskih konferencija o tome da je kardinal Stepinac ubijen, i nisam još u nijednoj propovjedi čuo da bi nadbiskup i kardinal Dr. Bozanić ili bilo tko iz HBK rekao odrješito povijesnu istinu: zagrebački nadbiskup i kardinal Stepinac ubijen je! Naime, to je do sada jedino izrekao u katedrali sv. Stjepana navedeni predsjednik Vijeća europksih biskupskih konferencija, što znači da u vrhu Crkve po tom pitanju prevladava oportunizam. Istina je, u Glasniku Postulature je navedena povijesna činjenica da je kardinal Stepinac ubijen, ali vrlo rijetko i nedorečeno, jer ako se spomene trovanje to ne znači automatski da je netko ubijen jer eto, ako je velečasni Sudac trovan, još je živ, zato bi se uvijek trebalo uz riječ "trovanje" u kontekstu blaženog Stepinca navesti da je trovan do smrti, ili da je ubijen.
    Riječi pape Ivana Pavla II izvrćete, Štrumpf, jer pomirenje između Srba i Hrvata može počivati samo na isprici hrvatskom narodu i Republici Hrvatskoj (i BiH) od strane službenog Beograda, radi velikosrpske agresije i zločina genocida, ratnih zločina, zločina etničkog čišćenja i zločina protiv čovječnosti.
    Dakle, nitko ne izvrće ovdje riječi Adalberta Rebića i Živka Kustića nego ova dvojica kada nastupaju neslužbeno u ime Crkve, a mediji njih uvijek nešto pitaju, onda je ovdje navedeno točno kako oni zaobilaze povijesnu istinu kad je riječ o kardinalu Stepincu, a naglašavam, nisam čuo da bi netko iz HBK ili predsjednik HBK izričito u mikrofon bilo koje nacionalne TV rekao da je blaženik Stepinac ubijen, tako da je moja kritika na mjestu, i u korist povijesne istine, i uzdam se u zagovor blaženika Alojzija Stepinca da mi da snage kako bih i dalje mogao braniti povijesnu istinu, ma kakva bila. Ako sam u nečemu pogriješio, onda sigurno ne zlonamjerno. Vaša podmetanja, Štrumpfe, su zločesta, čak mi neizravno podmećete zagovaranje nacionalsocijalizma? Jeste li pri sebi? Ali ponavljam, nekada je važno i od koga etikete dolaze.
    Pomirenje slijedi uvijek i tek nakon pokajanja službene Srbije za agresiju protiv Hrvatske. Pošto pokajanje i isprika nisu do danas uslijedili, pomirenje se nije dogodilo, nažalost, ali nemojte krivnju zbog toga predbacivati na Hrvate! I nemojte se praviti "Englez", naravno da je vrh Katoličke crkve u Hrvatskoj cenzurirao neke osobe i vijesti. Imam dokaze o tome, i kao što je navedeno, neki u Crkvi u Hrvata niječu svog blaženika Stepinca! Što se tiče lustracije u redovima Crkve, papa Benedikt XVI je pozvao Crkvu u Hrvata na lustraciju, nemojte se pravit blesavi, znate točno zašto je papa to zatražio nakon što je otkriveno da je varšavski nadbiskup radio za komunističku tajnu službu, prema tome, papa je s pravom od HBK zatražio lustraciju, ali neposlušna HBK to je odbila, što je znakovito!!

    avatar

    11.10.2010. (09:53)    -   -   -   -  

  • the only one

    postoje li za sve ove priče (o masonima, udbi, velikosrbima, itd.) ikakvi dokazi? - ovo je vezano

    mogu li napokon saznati imena i radove '''znanstvene hrvacke historiografije'''? - ovo je vezano za prošli post, a kako nisam onda dobio odgovore možeš pokazati valjda toliko pristojnosti i kulture da odgovoriš sada

    ćao

    avatar

    11.10.2010. (11:31)    -   -   -   -  

  • antiudbaš

    CBK daj makni ovog udbaškog provokatora the only one dok je još vrijeme!

    avatar

    11.10.2010. (12:24)    -   -   -   -  

  • demokrat

    @the only one, evo moja podrška, ali ovdje ti je to gubljenje vremena. brišu se neistomišljenici ili se odgovara "držite se posta". neznaš ti s kime imaš posla. odgovore na tvoja pitanja iluzorno je čekati. iako su ti pitanja na mjestu i pogađaju gdje smeta, pa te se zbog toga i briše.
    CBK je bezopasan igrač i sve ostaje na ispraznom skribomanskom pisanju, a njegove ideje i želje za promjenama kakvih smo se davno rješili (na svu sreću) ostaju samo ovdje. eventualno ima par zadrtih nacionalista koji žive u dalekoj prošlosti gdje će i ostati.

    avatar

    11.10.2010. (14:45)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @the only one

    Radove hrvatske znanstvene historiografije možeš pročitati u Hrvatskom institutu za povijest iz Zagreba, ili pak knjigu Pravo na borbu - Manifest zločina komunističke partije, zatim, knjige od prof. Josipa Jurčevića, ili pak knjigu od Marca Gjidare, Nevena Šimca i Mirka Grmeka "etničko čišćenje - Povijesni dokumenti o jednoj srpskoj ideologiji", ili pak knjigu od Savića Markovića Štedimlije "Zavjere protiv svjetkoga mira", aili pak anglo-američku historiografiju autora F. Williama Engdahla "STOLJEĆE RATA..." i "SJEME ZLA" u kojima možeš čitati o zloglasnoj masonskoj politici itd.

    Komentar u kojemu si izrazi sućiut Milki Planinc sam ti obrisao jer ona niej zaslužial javno izražavanje sućuti pošto je stajal na čelu komunističke diktature, kriva je za smrt hrvatskog patriota Ernesta Brajdera, sudjelovala u slamanju proreformskog pokreta Hrvatskog proljeća, i kazneno je prijavljena za ratne zločine na Kočevskom rogu gdje usu jugo-partizani pobili 40 000 ratnih zarobljenika i zarobljenih civila!

    @demokrat

    Ne ponašaš se demokratski jer komentiraš nešto što nema veze s postom tako da će ti svaki takav i sičan komentar biti u buduće izbrisan. Također, spominjanje osoba koje nemaju veze s postom odnosno njegovim sadržajem nije dozvoljeno, niti nagađanje o tome tko stoji iza nicka "CBK", jer time kršiš slobodu medija i autorskog djelovanja odnosno pravo na anonimnost blogera, te je to i utuživo na sudu, pa ako želiš riskirat prijavu, samo nastavi!

    avatar

    11.10.2010. (15:50)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    OBAVIJEST

    Sektor Kriminalističke policije MInistarstva unutarnjih poslova RH pokrenuo je istragu za ratne zločine u šumi "Gović" u gradu Jastrebarsko (između Karlovca i Zagreba), zbog toga što je jugo-komunisitčki partizanski režim od tzv. "oslobođenja" 1945. do 1947. ubio oko 60 zarobljenih hrvatskih civila i sve pripadnike vatrogasne postrojbe iz Jastrebarskog, bez istrage i sudske presude!

    Više o toj vijesti na internetskom portalu vijesti www.tinolovka-news.com

    avatar

    11.10.2010. (15:58)    -   -   -   -  

  • Mirkec

    "...Sektor Kriminalističke policije MInistarstva unutarnjih poslova RH pokrenuo je istragu za ratne zločine u šumi "Gović" u gradu Jastrebarsko (između Karlovca i Zagreba), zbog toga što je jugo-komunisitčki partizanski režim od tzv. "oslobođenja" 1945. do 1947. ubio oko 60 zarobljenih hrvatskih civila i sve pripadnike vatrogasne postrojbe iz Jastrebarskog, bez istrage i sudske presude!"

    Hajde barem nešto. Eppur si muove :)

    avatar

    11.10.2010. (16:11)    -   -   -   -  

  • demokrat

    @CBK nemoj ulaziti u nešto što ne poznaješ. utuživo!! lijepo si me sada nasmijao. što te toliko ljuti ako bacaš svojim pisanjem sumnju da si ti taj kojeg sam spomenuo? čini se da ima istine jer se inače nebi prijetio.

    @neshvatljivo došao si i ovaj blog ogaditi kao i mnoge do sada. ajde piši malo cbk-u koga sve podržavaš i za što se zalažeš u lijepoj našoj. nestati ćeš s ovog bloga kao i sa svih drugih. dojadio si svima sa svojim ispraznim laprdanjima izigravajući velikog hrvata na daleko. ili budi iskren i otvoreno napiši što si sve pisao o Borgmanu. zar misliš da je cbk-u potreban advokat?
    nemoraš baš biti svakom loncu poklopac, imaš valjda pametnijeg posla od neumornog i besmislenog brbljanja i prokazivanja ljudi na blogu.

    avatar

    11.10.2010. (16:54)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @demokrat

    Opet ti moram poručiti da se ne ponašaš demokratski, niti si kulturan jer svatko zna da su blogeri anonimni, i stvar je kulture to poštivati, a ne nagađati komentarima na blogu je li autor bloga ta i ta osoba! Anonimnost blogera se ima poštivati ili nemožeš komentirat!! Tako, njofra, izgledaju pravila;-)

    @Mirkec

    :) Nije samo to, nego je krim-policija istražila i ratne zločine iz Kočevskog roga koje su počinili oznaši i pripadnici partizanske 11. brigade 26. div. Jugoslavenske armije od maršala Tita, te je istražila Tezno, i Macelj, i istražuje Hudu Jamu, zatim partiz.-komunistički zločin u Bistrici na Sutli, a postoji i zahtjev krim-policiji i državnom odvjetništvu za istragom ratnih zločina nad hrvatskim civilima u Primoštenu (3 jame) koji su počinili partizani 1944. koji se kurče da su tobože oslobodili Dalmaciju, hahaha, "oslobađali" Hrvate u Dalmaciji od njihovih života, sjetimo se samo partizanskog terora u Splitu i Dubrovniku (Daksa i dr.) nakon jugoslavenske okupacije!! Partizanski komunisti su u Dalmaciji počinili više zločine nego talijanski fašisti u Drugom svjetskom ratu - to je povijesna činjenica, potkrijepljena povijesnom dokumentacijom iz arhiva bivšeg CK KPH, i objavljena u knjizi znanstveno utemeljene hrvatske historiografije, pod naslovom "Partizanska i komunistička represija i zločini 1944. - 1946.", nakladnika podružnice Hrvatskog instituta za povijest u Slavonskom Brodu, 2005. godine. I onda se još partizani i komunisti i velikosrpski šovinisti i fašisti sprdavaju kako je Ane Pavelić prodao Dalmaciju Italiji (predao je trećinu Dalmacije), a podmuklo prešućuju kako je Tito prodao 1945. istočni Srijem sa Zemunom Srbiji, a jugoslavenski kraljevski velikosrpski režim prodao Zadar i Rijeku s otocima Italiji, 1920. godine. Kritika ne trpi licemjerje!!

    avatar

    11.10.2010. (17:47)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    "DOGME I MITOVI JUGOSLAVENSKIH 'ANTIFAŠISTA' "

    Tijekom Drugoga svjetskog rata i poslije njega, jugoslavenski komunisti i partizani izgradili su politicko-ideološku dogmatiku i mitologiju koja se – s obzirom na to da komunisti u Hrvatskoj, osim formalno, zapravo nikada nisu ni sišli s vlasti – uvelike namece i današnjim generacijama, bilo putem partizanskih filmova što se prikazuju na HTV-u ili putem prica jugofila i titoista na visokim politickim funkcijama.

    U tome do savršenstva izgradenom sustavu laži može se prepoznati nekoliko osnovnih teza: komunisti i partizani pobunili su se protiv mrskog okupatora i njegovih domacih pomagaca te narodima Jugoslavije donijeli slobodu; jugoslavenski antifašizam cist je kako u svojoj ideji tako i u svojoj provedbi; Josip Broz Tito neprijeporni je velikan povijesti zaslužan za obranu od nacionalsocijalizma/fašizma; ako je uopce komunizam pocinio zlocine, ti su zlocini devijacija od izvorne komunisticke ideje koja je plemenita i prepuna brige i ljubavi za cijeli ljudski rod.

    Nabrojane teze u hrvatskom društvu zapravo predstavljaju dogme. A znademo da se dogme ne preispituju. Onoga tko postavlja sumnjiva pitanja glede tih dogmi, automatski ce kriptokomunisticko-kvaziliberalna misaona policija proglasiti heretikom. Danas heretik, doduše, ne ce završiti na Golome otoku ili u kakvoj jami, ali ce biti pocašcen nekom od etiketa iz vrlo bogatoga jugokomunistickog ideološkog vokabulara: fašist, klerofašist, ognjištarac, rigidni desnicar, nacifašist itd. itd. Medutim, poznato je da se etiketama – koliko god one i dan-danas bile djelotovorne – uvijek služe oni kojima nedostaje argumenata. Ako se, pak, pomnije razmotre spomenute dogme jugoslavenskih komunista, vrlo brzo se može uvidjeti da nijedna od njih ne može izdržati ozbiljniju kritiku. (...)"

    Više pročitaj u stručnom časopisu Politički zatvorenik za 2010. i na portalu hrvatskih branitelja www.Dragovoljac.com pod gore navedenim naslovom.

    avatar

    11.10.2010. (17:53)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @demokrat

    Opet sam ti izbrisao komentar jer se ponašaš nedemokratski, kršiš pravila o anonimnosti blogera, a autor koji je predstavio knjigu bio je gost na blogu da može predstavit knjigu, i ako nisi skužio, na blogu se reklamira adresa od Hrvatskog centra za istraživanje komunizma, i autor knjige je njezin voditelj, i puno postova se temelji na informacijama koje od tog centra dobivam odnosno pošalju mi. Cijena knjige je 150 kuna, a na predstavljanju u čitaonici 120 kuna.

    avatar

    12.10.2010. (10:01)    -   -   -   -  

  • demokrat

    @CBK ja sam onaj kojeg si htio tužiti, nisam spominjao ništa o anonimnosti blogera, neznam kako nisi vidio razliku u stilu. nije ti palo napamet da se još netko mogao predstaviti kao demokrat.
    znam sve i slažem se sa tvojim stavom o anonimnosti blogera, ali ti isto tako moraš biti spreman na sve obzirom o temama o kojima pišeš. sa svojim stavovima privlačiš mnoge neistomišljenike i nemoj očekivati da te se tretira kao druge blogove.
    uostalom zato često i zabranjuješ ili brišeš komentare, često se naljutiš.
    neću se više javljati jer inače to i ne činim tu kod tebe (jesam koji puta prije godinu dvije), ali molim te odgovori mi kako plaćaš ovog redikula, advokata neshvaćenog po riječi ili komentaru. što tebi stvarno treba zakrpa?

    @neshvatljivo, odi malkice po drugim blogovima da te opet najure. stvarno imaš problema u glavi kad misliš da oni tebi nemaju što za reći:)))))))))))) čovječe postao si blogerska luda, svi ti se smiju. a i @cbk će te najuriti kad vidi s kim ima posla.

    avatar

    12.10.2010. (17:08)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @demokrat

    O čemu pišem? O totalitarnom komunizmu, i tu i tamo o četništvu, pisao sam kritički i o ustaštvu, kritiziram tu i tamo aktualnu vladajuću politiku, pa i u vezi njena odnosa prema prošlosti odnosno nerasvjetljavanju vlastite prošlosti, uključujući i komunističke, i ako se nekome ne sviđa o čemu pišem, zaključujem da je prokomunisitčki ili pročetnički i projugoslavenski orijentiran pa takve žalim jer ne izvlaće nikakve pouke iz povijesti.
    Danas živimo u Hrvatskoj, u hrvatskoj državi, nadam se budućoj demokraciji i pravnoj državi i prosperitetu svih njenih građana bez obzira na etničko porijeklo, vjeru ili nevjeru.
    Ako sa svojim stavovima privlačim mnoge neistomišljenike kako navodiš, onda neistomišljenici ili nemaju mozga, ili su prokomunistički ili pročetnički i projugoslavenski prijentirani, pa su se našli izgubljeni u vremenu i prostoru. Obično me napadaju oni koji nemaju argumente, a iščitao sam iz tvojih komentara da nemaš nikakve argumente. Uvijek ću obrisati tvoj ili bilo čiji komentar ako se njime bezobrazno provocira!

    @neshvatljivo

    Drži se, molim te teme posta, ako imaš što za pametno reći u vezi teme reci, ako ne čitaj, ali nema prepucavanja između komentatora oko nečega što nema veze s temom.

    avatar

    12.10.2010. (19:14)    -   -   -   -  

  • demokrat

    @CBK ja se u mnogočemu ne slažem s tobom, zato i ne dolazim ovdje a još manje komentiram. oprosti ako misliš da sam provocirao, zaista mi nije bila namjera. rekao sam da se više neću javljati, ali moram reagirati. nemožeš ljude etiketirati (i sam se boriš protiv etiketa barem tako kažeš) ako se nekome ne sviđa ono o čemu ti pišeš da su automatski prokomunisitčki ili pročetnički i projugoslavenski orijentirani. nemoj pretjerivati.

    evo neshvatljivi je vrlo brzo pokazao svoje pravo lice, nisu ga bez vraga apsolutno svi blogeri potjerali.

    avatar

    12.10.2010. (20:32)    -   -   -   -  

učitavam...