Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • MonoperajAnka

    A zato ga puštaju ovih dana na nekim austrisjkim radio postajama-baš sam danas ispričala djevojčici malo o njemu i Savršeni joj je pokazao omot od jedne njegove ploče-mislim da se radilo o Imagine. Nikako joj nije bilo jasno kako je ubojica mislio zadržati ga samo za sebe, ako ga je upucao-jer ga onda ima samo Bog...

    avatar

    09.10.2010. (17:21)    -   -   -   -  

  • praktikum

    meni je prva asocijacija na Lennona ipak "Imagine" ..... :)

    avatar

    09.10.2010. (18:33)    -   -   -   -  

  • gospodin

    odvratni ljigavi hashoman, hippy i pacifista a komunista po uvjerenju. imagine there's no religion.. a? E pa mislim da je zazalio te stihove kad mu je dusha stigla u pakao jer je bio ateista i nevjernik. Sad svira belzebubu.

    avatar

    10.10.2010. (01:19)    -   -   -   -  

  • j.

    Na gosponaLennona gledam onako, više "dinamički". Nisam osobiti ljubitelj, ali mi je jasno da je neke milje potrebno optrčati da bi nekud stigao. Pa onda, po potrebi i vlastitom nahođenju, svisoka gledati na stepenice koje su preskočene.
    A o tome što su Beatlesi značili u svijetu uopće, najbolje je svjedočila moja baka (njeni favoriti bili su Špišić, Zdenkica i 4M) koja je još poznih sedamdesetih, kada bi recimo u Nedjeljnom popodnevu vidjela kakve Smokie, Gillana ili nekog sličnog, pa taj zavija nerazumljivim jezikom, ili nedajbože trese glavom na kojoj kosa prekriva lice, rekla: ah, ti bitlsi! :)))

    avatar

    10.10.2010. (09:17)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Vage su uvijek malo "na svoju ruku", neshvaćeni, crne ovce, ispred svog vremena...itd....i tako bliže...Starija seka je utjecala na mene u glazbenom ukusu tako da sam slušala i Beatlese...Starting over...dobar odabir, naslov mi baš paše.

    avatar

    10.10.2010. (10:10)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ne sviđa mi se Lennon jer se, kao, zalagao za mir i ljubav, a svoju prvu ženu je manijakalno fizički i psihički zlostavljao. Ljiga, bez obzira što je planetarno popularan.

    avatar

    10.10.2010. (11:01)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja volim beatlese jako, ali o osobnosti johna lennona nisam razmišljala ovako odvojeno od beatlesa kao što je to činila kinky. oni su meni super, znam većinu njihovih singlova sa svih albuma i moje je proučavanje popularne glazbe počelo baš od njih.

    avatar

    11.10.2010. (11:20)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    pa ti si onda mlad !?!?
    ja sam se tad odinteresirao ....

    avatar

    11.10.2010. (11:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...