Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • MonoperajAnka

    Na tragu tvojih postova je i najnovija podizborna vijest iz eBeča o najvjerojatnijoj koaliciji socijaldemokrata sa zelenima. Ne pratim zelene ovdje nešto, ali znam da su imali nekih unutarnjih frakcija nedavno i da su zbog toga nešto oslabili. Ovo je očito dobra prilika, ali ako pratiš bilo bi zgodno doznati nešto više. pozdrav

    avatar

    12.10.2010. (09:14)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @ Anka: Ja sam član Glavnog odbora Zelene liste, jedine relevantne zelene stanke u Hrvatskoj. Ako si zainteresirana za više informacija, javi mi se na e-mail!

    avatar

    13.10.2010. (14:44)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Nemoj se ljutiti ak ti odmah napišem da se neću javljati na mej. U međuvremenu je moje bolovanje i malo više vremena provedeno za kompom završilo,..., Mislila sam da se s obzirom na tvoje zadnje postove o zelenima u drugim zemljama, trenutna situacija sa zelenima u Austriji može iskoristiti kao neki nastavak koji bi onda rado pročitala. U međuvremenu sam doznala da su zeleni ovdje u odnosu na prošle izbore dobili manje glasova, i da crveni možda ni neće trebati koalirati...ali sve je u sjeni broja glasova koje je dobio Strache....hvala ti na javljanju i pozdrav)))

    avatar

    14.10.2010. (21:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...