Komentari

islam-muhammed.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • neutral

    ti brate nemas pojma pricas ocite lazi,jer ko je musliman on zna kakav je Poslanik s.a.v.s. bio.bolje nam ispricaj o zlocinima krscana.nek ti Bog sudi na Sudnjem Danu u koji obojica vjerujemo pa ces na taj dan dozivjet pravdu od Uzvisenog Boga

    avatar

    20.01.2011. (20:49)    -   -   -   -  

  • Mikail

    Prijatelju;bolje šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju, uglavnom nemas pojma sta pises u svom blogu ali ako te veseli samo daj.

    avatar

    06.02.2011. (22:21)    -   -   -   -  

  • BAGLJAS

    KAKVO NEZNANJE ,NE I NFORMISANOST . TEKST NIJE ZASLUZIO NI KOMENTAR

    avatar

    29.03.2011. (21:26)    -   -   -   -  

  • Baloteli

    :))))) što se ismija, fala ti za ovaj tekst, samo tako nastavi, dok je takvih glupaka, kao ti, biće i dobrih provala....;))))))...niđe veze s mozgom :)))))

    avatar

    18.04.2011. (23:40)    -   -   -   -  

  • cvijet

    selam

    avatar

    07.05.2011. (13:42)    -   -   -   -  

  • SIPA

    Tekst je dobar i potrkijepljen istorijom no za koment je ipak predug. Samo napred istina treba da se iznese!!!

    Bog te blagoslovio!!!

    avatar

    29.05.2011. (15:32)    -   -   -   -  

  • Silvester

    Odlično, opširno. Samo tako nastavi i sve najbolje ti želim. Pozdrav

    avatar

    09.06.2011. (04:43)    -   -   -   -  

  • MINA

    Uzalud brises komentare koji ti ne pasu. Time samo dokazujes svoju glupost i zaostalost.

    avatar

    07.09.2011. (12:12)    -   -   -   -  

  • MINA

    E, a da upalis svjetlo? Ocito si u totalnom mraku...

    avatar

    07.09.2011. (12:13)    -   -   -   -  

  • MINA

    Prljavi islamofobe

    avatar

    07.09.2011. (12:44)    -   -   -   -  

  • gaudi1899

    Jadni čemer ste vi...kako mi vas je žao! Muslimani nikada neće reći ništa protiv Isusa jer ga oni vole, poštuju i davanjem njemu istinitog identiteta, pokazuju mu više odanosti, nego vi-prevareni narode. Apsolutno nas ne dotiče šta vi mislite... Ako je neko htio ovim tekstom da pokaže svoju mržnju prema islamu, uspio je na jedan krajnje djetinjasti, vrtićki način! Pričati vama o islamu je kao maloumnom pojašnjavati metafiziku ili atomsku fiziku...Hahaha, ovaj tekst me je zaista nasmijao jer se divim ljudima koji imaju toliku maštu da napišu stranice o nečemu što i ne poznaju. O imaginacijo jadna...Ali poživit ćete vi! Kriviti vas za takvo razmišljanje je ne mogu, ne znam za druge muslimane...Ipak ste vi obmanjeni davno, davno... i nikada vam nije palo na pamet da proanalizirate ono što vam Crkva popuje...smiješno...Čitajte historiju, obrazujte se... ne da biste nešto saznali o islamu, već da biste naučili nešto o religiji u čije ime pišete sve ove komentare i tekstove... Prpa, pra je...Veliki selam svim muslimanima!!!

    avatar

    19.11.2011. (13:18)    -   -   -   -  

  • improvizator

    koje gnusne laži podvale i neistine, može se reći da si zapeo u srednjem vijeku, vijeku krstaških pohoda na Islam i muslinane, kada su desetine hiljada krstaških barbara nahnule na daleko kulturniji, civilizovaniji i prosperitetniji islamski Istok, a prije svega Svetu Zemlju..nekada su se ti pohodi dešavali radi ''oslobađanja svetog groba od pagana i nevjernika'', zatim period kolonijalizma imeprijalizma, pod izgovorom ''širenja zapadnjačke kulture, civilizacije i napretka, industrijalizacije zaostalih naroda,'' danas se vode pod izgovorom ''borbe protiv terorizma i uvođenja demokracije,'' a ustvari su sve obični pljačkaški pohodi nezasitog kršćanskog zapadnjačkog pohlebnog duha, tako duhovno jadnog primitivnog i zaostalog..obična najezda barbara i divljaka sa Zapada na Istok, koja ruši sve pred sobom samo da bi ugodila svojim niskim životinjskim strastima, a zašto ?? pa da bi imali jeftinije galona nafte, da bi onda vozili hammere, poršeje i ferarije, da bi mogli provoditi odmore na Havajima, po afričkim safarijima ili da bi neki kršćanski sexaulni pedofil imao dovoljno novaca da ode u Tajland i zadovoljava svoju bolesnu sexualnu pohotu sa nekim dječakom od 5 godina..
    dakle po svemu iznesenom u tvojim kvazi-naučnim tekstovima može se reći da si još zapeo u srednjem vijeku, kada su crkveni kršćanski oci iznosili ogromne laži,podvale i neistine protiv ''nadirućih saracena sa istoka, pričice i bajke o Mahometu epileptičaru, padavičaru, vračaru, slugi sotoninoj, kojemu se njegovi poklonisi moslemani klanjaju'' dakle obične bajkice za neuki, nepismeni i zatucani srednjovijekovni kršćanki puk koji se slijepo pokoravao crkvenim ocima, bludnicima, razvratnicima i običnim mafijašima i pljačkašima..dok je u isto vrijeme crkva provodila teror nad svojim zatucanim ovčijim stadom, spaljujući i mučeći inkvizicijskim metodama desetine ( po nekim procjenama i stotine) hiljada muškaraca, žena, djevojaka, pa čak i djevojčica ! dok su kršćanske najezde harale, rušile, žarile i palile po raznim dijelovima svijeta, a sve u ime kršćanstva, crkve, i Boga, po Sjevernoj i Južnoj Americi, po Africi i Aziji, pljačkajući imovinu, dobra, zlato i srebro drugih naroda, a vidimo da istu stvar činite i danas..jel to možda kršćanska ljubav, milosrđe i slijeđenje Božijeg NE UBIJ, NE UKRADI, NE POČINI BLUDA !? pa vi ste prekršili prvu Božiju zapovjed, NE UZIMAJ DRUGE BOGOVE UZA ME, NE UREZUJ SLIKE NI KIPA KOJEM ĆEŠ SE KLANJATI ! pa to upravo činite ! ko je dakle sada tu paganin !?
    svojim lažima, gnusnim podvalama ti ne možeš zaustaviti ponovno buđenje i procvat Islama i muslimanskih naroda, kao što u tome nisu uspjeli ni srednjovijekovni crkveni oci, nego su ostail na margini, zaboravljeni u tami u kojoj su bili i ostali,a ime Časnog Poslanika nek je mir i Božiji spas s njim i dalje živi u srcima stotina miliona ljudi ovoga svijeta, i tako će biti dok se ne vrati Isus sin Marijin nek je Božiji spas i mir s njim, kada će se i vama kršćanima pokazati jasno istina istinom a laž lažju, i samo oni najzadrtiji, najoholiji, najarogantniji, neće prihvatiti činjenice i Istinu nego će i dalje i pored svih dokaza ostati u tami i stranputici koja vodi tamo gdje će ih odvesti..

    avatar

    06.12.2011. (14:45)    -   -   -   -  

  • Tolstoj

    "Islam je uzvišeniji od krišćanstva" - Lav Tolstoj

    avatar

    05.01.2012. (14:43)    -   -   -   -  

  • Sir George Bernard Shaw

    Sir George Bernard Shaw in 'The Genuine Islam,' Vol. 1, No. 8, 1936.

    "If any religion had the chance of ruling over England, nay Europe within the next hundred years, it could be Islam."
    “I have always held the religion of Muhammad in high estimation because of its wonderful vitality. It is the only religion which appears to me to possess that assimilating capacity to the changing phase of existence which can make itself appeal to every age. I have studied him - the wonderful man and in my opinion for from being an anti-Christ, he must be called the Savior of Humanity."

    "I believe that if a man like him were to assume the dictatorship of the modern world he would succeed in solving its problems in a way that would bring it the much needed peace and happiness: I have prophesied about the faith of Muhammad that it would be acceptable to the Europe of tomorrow as it is beginning to be acceptable to the Europe of today.”

    avatar

    05.02.2012. (02:11)    -   -   -   -  

  • Darth Shone

    Koliko "hrišćana" politički korektnih usefull idiots ovdje komentira braneći ono što je nastalo kao sinkretiizam u glavu na novac, žene i moć gladnog trgovca kamilama, budućeg dona mafijaško kultističke organizacije sunećenih, da je to za pobljuvati se.

    Islam je lažna religija, točnije radi se o kultu sa jasnim politčkim i ličnim ciljevima jednog čoveka, a to što njegovi slijedbenici imaju potrebu da se za svaku istinu o krvoloku, secikesi, pedofilu, seksualno opterećenom sinu Abdulaha iz plemena Kurejši odaju nasilju ne znači da ih treba tetošiti,o ne naprotiv.

    Treba ih kako žaliti, tako i staviti im do znanja u kakvoj zamci žive.

    Ps. pitajte se zašto židovi koji prvi primiše objavu ne staviše u shemu Mojsija, kao što je to lažljivac dopustio, čak narjedio da se stavi u onome što pet puta na dan ovi miljenici politički korektnih useful idiots ponavjlaju.

    Dobit ćete gomile različitih odgovora, i svi oni bit će kontradiktorni jedni sa drugim.

    Dok je stvar prosta, YHWW i alah nisu isto biće. YHWH je Bog, alah je onaj koji je htio biti Bog. Sam Ha Satanel.

    avatar

    13.08.2019. (11:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...