Komentari

daliborkraljik.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • slučajni prolaznik

    "Volim čitati, pisati, studirati, politizirati, filozofirati i teologizirati...:)" ovo je tipično za SDP... raji treba vođa i pokretač a ne filozof.... ne simpatiziram ni jednu opciju, al za ovo imaš palac dolje!

    avatar

    10.10.2010. (11:10)    -   -   -   -  

  • Franjo

    dobro, stari moj, lijepo ti držiš stranu svojoj političkoj opciji, koja je ionako mnogima više simpatična samim time što nije na vlasti već duže vremena, pa se nije uspjela zamjeriti nikome.
    doduše, kad se sjetim onog jednog mandata u kojem je sdp bio na vlasti, prvo što mi se doziva u sjećanje je konstantno natezanje s koalicijskim partnerima i njihovo postupno izlaženje iz vlade koja je na kraju ostala manjinska i jedva došepala do kraja mandata obojenog pitanjem - hoće li izdržati ili neće... takva nestabilna hoće-neće vlada nikome ne treba, zato su je birači i kaznili i više nikad nakon toga nije došla na vlast. na sljedećim izborima vjerojatno će uspjeti, ali ne zavaljujući vlastitim sposobnostima, programima ili snagama, već isključivo bezočnom kriminalu u hdz-u koji napokon dolazi na površinu i pred oči javnosti u svom punom sjaju.
    osim toga, vladavina sdp-a obilježena je i još jednom pojavom - njihova socijalna osjetljivost manifestirana je željom za udovoljavanjem širokim narodnim slojevima, željom koja nije imala uporišta u domaćoj proizvodnji i bdp-u, radi čega je zakotrljana snježna gruda zaduženja (javni je dug za vrijeme sdp-ove vlasti udvostručen), gruda koja se kasnije inercijom i stečenim pravima koja se nisu mogla samo tako ukinuti nastavila povećavati da bi danas dostigla monstruozne razmjere od 14 milijardi kuna godišnje, s tendencijom rasta.
    Dakle... SDP čisto kao alternativa lopovluku - da, ali da itko očekuje kako će vlast SDP-a donijeti nešto dramatično bolje ikome osim samoj vrhušci stranke i stranačkim dužnosnicima te njihovim obiteljima i bliskim suradnicima - ne.

    avatar

    10.10.2010. (13:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...