Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • alexxl

  Izgled mi je genijalan.
  Mrak ti je kolač.
  U dvije stvari se slažemo.
  Jebo smeđi šećer. Mislim, ono, nerafinirani, znači de facto bijeli sa smećem u sebi,
  a da bi postigao slatkoću, kao sa bijelim, trebam ga 4 X više neg piše u receptima.
  Jebo lud zbunjenog.
  Drugo.................voće, mmmmmmmm, orahi mi baš i ne zvuče,
  a mislim da se dječica više pale na voćke.

  Moral bum ga raditi.
  Pozdrav

  avatar

  10.10.2010. (06:55)    -   -   -   -  

 • Sanela Mallory

  Ja slabo koristim orašaste plodove u pripremi hrane, jer ih ja ne volim; nemam pojma vole li ih djeca ili ne. Većina ljudi tvrdi da djeca to vole(?!).

  Kad smo već kod toga, ja baš ne obožavam niti suho voće; toleriram suhe šljive, višnje, banane… Ali nešto što mi je totalno odurno su suhe jabuke i suhi kokos. Imam noćne more od T-comove reklame za nekakve telefonske tarife koje su na imbecilni način povezane s čipsom od suhih jabuka! Tko je vidio reklamu, zna o čemu pričam, a tko nije – može se smatrati sretnim! Kad gledam kako se one žene ("mame") sjate na taj čips od jabuke, zapitam se postoji li koja imbecilnija reklama (ok, sve reklame su imbecilne, ali ova definitivno prednjači).
  Jasno je meni da je taj tzv. čips, zdrav, kao i većina zdravih stvari – posve je bezukusan, uopće nije sladak, to je ko´ malo deblji papir!
  Naravno da razlog - zašto su se te žene u toj reklami sjatile na taj čips – leži u (glupom) scenariju reklame i (kakvim takvim) honorarima koje su te «glumice» dobile za tu ulogu u reklami. U stvarnom životu, žene bi se tako sjatile na taj jabučni čips jedino da su sve mjesecima na dijeti, a na planeti Zemlji više ne postoji čokolada! Meni na pamet ne pada niti jedno drugo objašnjenje kojim bi se moglo objasniti neuračunljivo ponašanje tih «mama» u reklami. Ne znam kako bi itko mogao tako guštati u bljutavim, suhim jabukama – te jabuke se mogu pojesti «na silu», kad si na dijeti; ali ono bezgranično-euforično oduševljenje tim čipsom nije normalno!
  Kažu da se o ukusima ne raspravlja; ali ja ne znam kada sam jela nešto tako odurno kao čips od jabuke. U usporedbi s tim bljutavim jabukama, čak su mi i orašasti plodovi (koje ne volim) donekle ukusni.

  avatar

  11.10.2010. (09:30)    -   -   -   -  

 • Nina

  nisam radila ništa ovakvo, ja ustvari volim smeđi šećer no kako je cijena potpuno neprihvatljiva baš ga i ne koristim često, uglavnom ga kupim da ga imam za čaj, za sve ostalo koristim normalni bijeli kristal šećer

  avatar

  11.10.2010. (13:22)    -   -   -   -  

 • Šima

  wow, odlično izgleda, definitivno ću isprobati :-))

  avatar

  12.10.2010. (08:05)    -   -   -   -  

 • Marina kuharica

  to je znaci kolac a ne kruh :)))))).
  svidja mi se kombinacija sastojaka, mozda probam uskoro.

  avatar

  12.10.2010. (15:50)    -   -   -   -  

 • Sanela Mallory

  Mare;
  Da, ali u originalu se zove Monkey bread, pa samja to "prevela" kao kruh:) Ne znam zašto se to na engleskom ne zove Monkey cake:)

  avatar

  13.10.2010. (10:14)    -   -   -   -  

 • mamajac

  Ovaj "hleb" je dovoljno neobican po imenu da je tesko ne pogledati sta je. A kad sam videla sta je, onda je definitivno nesto sto uredno cuci na vecito rastucoj "to-do" listi :) Marija predlagala par puta za igrice, pa nikad nije bio izglasan. A tako mami da se isproba :)
  Tvoj mi deluje bas onako, socno i lepljivo!

  avatar

  15.10.2010. (20:12)    -   -   -   -  

 • Sanela Mallory

  mamajac;
  dugo sam mjerkala neke recepte za taj "kruh". I čini mi se da sam recept, po kojem to radim, vidjela baš onda kad ga je netko predložio za KuVarijacije. Vidjela sam da nikako da bude "izglasan" pa sam ga prije par mjeseci odlučila napraviti, nevezano uz KuVarijacije. Otada sam ga radila četiri puta i sviđa mi se. Nisam isprobalavala druge takve recepte, držim se ovog:)

  Ovo s rastućom "to do" listom mi je jako poznato, moja je počela nalikovati na "beskonačne obrasce":DDD

  avatar

  18.10.2010. (18:23)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...