Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • carla

    Htjela sam poslije Šeherezad doći s komentarom na pjesmu (pismo), kad ono Zlatko me skoro ubode prstom u oko...Zlatko pričekaj na slušanje tvojeg pozdravljanja, samo da kažem da je pjesma predivna i jaka, tako emotivna i lijepa da bi je od ponavljanja mogla naučiti napamet...nek ti sve bude sa srećom...a sad novi post i moj komentar na bojišnicu u firmi...znaš li onu pjesmu od Tedija...i sve ću preživit, na sve san friži spreman...

    avatar

    06.10.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • mladen

    a stvarno si lud :P ti bi da se neko zabija u tebe? :P
    nego, lijepu si oproštaljku priredio starom, baš se nešto pitam - kakva će biti dobrodošlica? hahaha
    prijatelju, možda tebi ne trebaju živci, ali, vjeruj, nama trebaju - i ovako se s tobom nekada ne da, a kaj misliš ak i to izgubiš?
    e,da - ako se vidimo za vikend testirat ću tvoje obećanje o nespominjanju firme :P znam ja da si ti ko magarac (ili da velim onu drugu riječ koju tako slatko voliš?) ali, baš me zanima hoćeš li izdržati?
    i, samo da te podsjetim, obećao sam ti ako zatreba. . . a baš bi mi jedan fikus dobro došao hahaha ;) ajde, ne se sad naljutiti - znaš da su prijatelji ( a hebi ga, barem oni) i u dobru i u zlu ( a ti se pobrini da ne budu samo prijatelji:P)
    i - doviđenja, prijatelju :-) :-)

    avatar

    06.10.2010. (22:23)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Jebeno u punom smislu te riječi...jesmo tovari. Prika sretno!!

    avatar

    06.10.2010. (23:13)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...pa sretno...što drugo reći na ovaj tvoj post... i najbolje želje za taj produženi vikend...obavezno održi to obećanje da dobiješ privremenu amneziju kad je firma u pitanju :) I eto, jedan mali doviđenja...ja odoh malo na odmor u kontinentalni dio Lijepe naše..., ali do skora... Veliki osmijeh ti ostavljam i jedva čekam ta pojašnjenja oko rednih brojeva tvojih osmijeha... :))))

    avatar

    07.10.2010. (00:53)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Vjeruj da si me malo rastužio ali i prestrašio, jer potpuno razumijem tu neizvjesnost i strah od gubitka posla u današnje vrijeme.
    Kod mene još uvijek na svu sreću taj strah nije prisutan, no tko zna što li će se jednog dana dogoditi. Vjerujem da bih se u slučaju gubitka posla grozno osjećala, ne samo zbog sebe već i zbog familije.
    No možda se i kod tebe na kraju sve ipak dobro završi, bolje je gledati na stvari s optimizmom.
    Puno ti pozdrava!

    avatar

    07.10.2010. (07:10)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ajme, ajme - dragi Smotko - svaššta se kod Tebe događa....Nadam se da će ipak sve ispasti bolje, nego što to sada ovoga trenutka izgleda....
    Uh, uh...:((((( Budućim mamama - sve najbolje....
    Nego, vezano za komentar kod mene - Goldie je imala puno, puno za reći ...:))))) Baš je bila ljuta, i ufrfljana :)))))) Nije joj bilo pravo! :)))))
    Eto Ti najbolje policije na svijetu, zar ne?! :)))) Čuva ona mene, čuva.....:)))))
    Pusa, pozdrav; opusti se, uživaj u produženom vikendu!
    Vole Te Luki+Goldie

    avatar

    07.10.2010. (12:10)    -   -   -   -  

  • smotani

    carla eh Zlatko, Zlatko..ali, nije on kriv, ja sam ;)
    hvala ti draga Carla... ;)
    a bojišnica u firmi...e, da, preživit hoću ( valjda) kako...ne znam, ali, znat ćemo ( valjda) ;)
    lijep ti pozdrav...

    mladen e moj prijatelju - znaš, nisam zaboravio da me čeka mjesto fikusa kod tebe :P sam da znaš - ja uvijek računam na prijatelje... doduše volio bih da je uvijek dobro..ali ....
    a magarac iliti kenjac ( na to si mislio, znam te) jesam... i ja, i svi mi.... e neću sad obrazlagati..ali, vidim i prika Gavun misli isto....
    no, kako god, vikend je moj, tvoj, naš, njihov...ali ne i NJIHOV! tak...sad mi je lakše;)))))
    aha...vidimo se ;)

    fra gavun hvala ti prika! (...e.. .da bar jesmo, ali...onako...znaš;) )

    Dvadeseti veljače obećanje ću održati :))) amnezija nastupa.... uskoro ;) hvala.. .sreća će nam svima trebati...
    i, lijep ti provod i odmor na kontinentu... ;)))))
    a osmijeh...eto, pričekat ću dok se vratiš;) ( nadam se da neće do tada smrznuti;)
    sretan put i... lijep provod ;)))

    kolumna jedne superžene eh... malo smo i mi tužni, ali, nastojimo održati duh... iako, istina, teško je kad ti crne misli vise nad glavom... no, naravno, pesimizmu mjesta ne damo ( on će i tako, kad zatreba, zasjesti...) Ja imam jednu "prednost" u cijeloj situaciji a to je da sam samac - pa nekako, moram raznišljati samo o sebi ... i lakše je kad znam s čim mogu ili ne..ali, da imam obitelj, siguran sam da ne bi ništa manje ozbiljnije prihvatio situaciju, no, odgovornost bi bila puno veća... zato, nastojim koliko mogu, biti podrška svima oko sebe... jer, njima je puno teže....
    i, zato, kako kažeš. nastojim izvuć taj optimizam ( makar i namješteni) ali, radi njih...moram! i znam da će one sad ovo vidjeti, ali isto znam da me predobro poznaju i znaju da se ponekad, samo radi njih glupiram... jer njih doma čekaju obitelji , djeca koja trebaju i traže svoje....a ako ih ja još ljutim...nije dobro.. .zato, optimizam je tu ( nećemo o opravdanosti) i, idemo s osmijehom u dugi vikend ;)
    Hvala ti, i tebi, puno pozdrava ...


    Luki2 Luki, ma ne damo se mi... bit će... nekako.... ali, malo boli, bole godine koje se ovako rasprodaju, bole godine koje smo dali, koje smo proživjeli sa svim usponima i padovima... bole... .a onda dođe neko.... i hip, hop...
    no..................
    a Goldie;) očito je prava čuvarica svoje "mame" ;)))) mogu si samo zamisliti facu;)))))
    dakle, Luki, pazi kaj delaš jer...Goldie vreba;)
    hvala ti na lijepim željama.. .a i ja vama želim lijep i ispunjen vikend ;)
    velika pusa i pozdrav, obadvjema ;)

    avatar

    07.10.2010. (12:23)    -   -   -   -  

  • radnik

    Stiglo je Sunce, a dolazi nam i praznik uz vikend; razlog za radost. Možda se i „mulj“ malo razbistri. Idem pobrati grožđe, koje mi kiša uz bolest odloži do danas. Bojim se da će me ptice preduhitriti, ha ha. Lijep ti pozdrav uz želju da se odmoriš, opustiš...i radiš ono što želiš, bar ovih prazničnih dana.

    avatar

    07.10.2010. (13:15)    -   -   -   -  

  • "mama"

    e sine moj - znala sam ja da ćemo i ovaj puta odraditi kako treba, i jesmo. evo, sad smo završili jednu epizodu, ma kakva bila - bila je! nadajmo se da nam vrijeme pred nama donosi i nešto svijetla a ne samo ove naočale koje kao da su svi nabili na nos i pognute glave tumaruju hodnicima. znaš, jučer sam rekla, hvala Bogu da te imamo - kad je najteže, kad svi padnemo, ti, bez obzira kako se i sam osjećaš, dižeš temperaturu do usijanja (pozitivnog), pucaš od provala smijeha ( da, neko bi rekao histeričnog, ali ne i ja) i, nastojiš, tu zarazu prenjeti na sve oko sebe. i znam, znam kad ostaneš sam, kada se pogledaš i prepustiš sebi, da imaš štošta za reći, štošta za razmisliti - ali, jedno znam - znam da možeš!! možeš i želiš! predobro te poznam ( da, i predugo) i znam kako izgleda zaljubljen čovjek, ali, vjeruj mi, sjećam se i tebe kako si blentav kad si zaljubljen - a takav jesi već .... ma ti to znaš bolje od mene. i kako god se dogode i loše stvari ( sine, ni "tati" i meni ne cvijetaju uvijek ruže, a vidi nas - ko dva zaljubljena bedaka) ja znam da ti možeš, želiš i ideš naprijed - iako tebi možda ne izgleda tako, ali gledam te sa strane. da, nedostaje mi ona iskra od prije par mjeseci koja se tako stravstveno pojavila u tebi ali znam da ju nisi i nećeš nikada ugasiti - jer, to si ti i baš zato ( a ima i još drugih stvari) te toliko volim!
    sad sam malo spojila oba posta - a za to i te kako imam razloga - jer, mali moj, ja sam mislila u ponedjeljak da ćemo te voziti na hitnu - dobro je, dobro je da ipak imamo rezervne tablete ( magarac jedan to bi uvijek trebao imati sa sobom!) . možda neke stvari ( s razlogom ili ne - ne mogu i ne želim suditi) previše uzimaš srcu, možda one i jesu tako bitne i važne za tebe, ali, mali moj, glavu gore - kad tad sjest će sve na svoje - ovako ili onako - a ti se pobrini da bude najbolje za VAS!
    a ovo na poslu - e pa, cijeli dan pjevušim ovu pjesmicu - dobro da ju imamo na mp3 jer eto, ni tubicu više ne možemo ;) i baš, baš si kul pozdravio starog - a ni bok nam nije rekao - ma velim ja da si ti iz fine kuće izbačen ;)
    i, molim te, ispuni ovo obećanje za vikend - grozno izgledaš! (mame to mogu reć, kaj ne?), odmori se i nadiši zraka i - SMANJI CIGARETE!!!!!!! Opet si poludio!
    tak, sad sam ti bukvicu očitala, (jer sam gibaš iz sobe i nemrem te vloviti) i mogu mirno - na vikend;) ( a jesam, jesam ga pretjerala - joj, joj )
    pusa sine!

    avatar

    07.10.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  • smotani

    "mama" ja te štedim jer mislim da radiš a ti... gle, na... kaj se tak dela? zato nam i je tak :PPPPPPPP
    ne pamtim da si bila ovak riječita, ali, ajde, neka - ne bum te slušal cijeli vikend (ili ... budem?:)
    ne znam kaj bi ti reko, svašta si ti meni tu ipakirala..i ne znam kaj bi ti reko - sve znaš...
    a volim i ja tebe ( iako, ponekad se pitam zakaj ;))))
    ponedjeljak... kaj da ti velim? valjda mame za to i služe....da vode brigu o klincima ;)
    bukvar zatvoren, pem na vikend ;))))))) nisam znao da mi brojiš...pih ( na cigarete sam mislio)
    hvala ti "mama" ;))))))

    avatar

    07.10.2010. (15:46)    -   -   -   -  

  • romantika

    Oduvijek imam jedan sistem koji dosta često koristim u životu, priznajem da me nikada nije iznevjerio, sistem funkcionira, a to je da, nikada ne pristupaj ničemu potpuno opušteno već jednim okom gledaj u to što radiš a drugim ono što bi mogao raditi...... posao koji radimo nije uvijek ono što smo željeli a nije niti nešto u što se možemo sa sigurnošću osloniti....zato budi mudar i vjeruj u sebe i svoje kvalitete...onaj tko zna raditi i tko ima volje raditi nikada ne treba strahovati da će završiti na burzi ili na klupici..... imam srednje godine i nikda nisam bila na burzi rada jer si to nisam dozvolila, bila sam brza i lovila poslove koji su se nudili i koje bi eventualno mogla raditi...nije sve tako crno kako izgleda..... crnilo je kratkog vijeka,jer to nije boja već nešto što čim provučeš kroz vodu, izblijedi...opet ja pretjeram sa komentarom....pozdrav i uživaj u produženom vikendu, ja se nadam da ću ovaj vikend provesti tamo gdje najviše volim...potrudi se da i tebi tako bude .... :)))))

    avatar

    07.10.2010. (16:16)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Dragi Smotku, u pravu si s komentarom kod mene - trebalo bi puno više ažurnosti, hrabrosti - i mrvicu sreće....
    Slažem se i s Tvojim koemntarom ovdje :)))) - potpisujem! :)))))
    Pusa, pozdrav; uživaj u produženom vikendu! Fotke konečno postavljene na prošli post :)))))
    Pogledaj, ako uhvatiš vremena...Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    08.10.2010. (00:26)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Dragi moj Smoto ja imam samo reći da se meni plače

    avatar

    08.10.2010. (21:26)    -   -   -   -  

  • evelyn :)

    zanimljiv si ti :D

    avatar

    09.10.2010. (13:25)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Najveći izazov i je u ovo doba ostati imati snage za smijeh i nasmijavati druge....po tome se poznaje čovjek.....
    Tajoooo, zefovi su gladni, kaj te muči njofra, nemreš tak dugo izbivati:)))
    Niša također ima novog ljubimca, i njega treba nahraniti...a taj ti nosi i cipele, znači i cipele ćemo morat kupovati....ajme kolko dece:))) fakat bi trebalo na porodiljni:p

    avatar

    10.10.2010. (13:01)    -   -   -   -  

  • smotani

    radnik prije svega, velika isprika na "preskoku" kod mog zadnjeg odgovora na komentare - nemam pojma -"mama" se toliko raspisala da me je dekoncentrirala...a vidio sam i pročitao tvoj komentar, tvoje lijepe želje...ali, ne znam kako... nisam niti zahvalio...a kamoli da sam ti poželio lijep i uspješan vikend, uz, nadam se dobro zdravlje i berbu...
    hvala ti puno...i oprosti još jednom....
    nadam se da je i tebe poslužila snaga, vrijeme...i, da je bilo za berbu :)))) ( samo da nije ko moji orasi.....;)
    lijep ti pozdrav ;)))

    romantika ma...nije crno već je sivo.... znaš, nije da ne volim rad, ali, kakva su vremena strahu i oprezu uvijek dajem mjesto... ne, ne želim da me preuzme i obuzme, ali da sam jako, jako skeptičan..jesam - koliko za sebe toliko i za cijelinu...... no, bit će... nekako..... vjerujem u to - jer bez vjere potonuo bi odavno
    nadam se da si vikend provela di najviše uživaš i da te je vrijeme poslužilo...;) ja jesma, proveo i njega i sebe ;)))) i upravo završavam post ;)
    i, nisi ništa pretjerala...pa lijepo je kad se prepustimo mislima ;)
    lijep ti pozdrav;)

    luki2 eto kako se mi lijepo dogovorimo;)
    fotke bum pogledao;)
    nadam se da si i ti uživala ovaj vikend;)
    lijep pozdrav i pusa, obadvjema;)

    Nisa draga moja... ma stignemo plakati...ajmo...ajmo.... ajmo .... uživati u lijepom danu..
    ona naša...i , ne damo se mi!

    evelyn hvala ti ;)

    vidrin smijeh draga moja vidrice... i te snage mi ponestaje, ali ne i volje.......

    a tajo je shebo pin ;) i bežični net... i decu si nisam videl, nahranil...pa viš ti koji sam ja.... kolac :))))
    a ssad moram Niši...idem viditi kaj se tam događa;)))) ajme koji zapleeet;):)))

    avatar

    10.10.2010. (17:27)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Ja ću samo tiho ostaviti tihi pozdrav.

    avatar

    10.10.2010. (19:55)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Dragi prijatelju,
    koliko god stalno govorim, 'posao, posao, ... umorna sam - ne želeći se dublje pitati od čega' i ponekad mi se uistinu učini da me smelju i prilike o kojima i sam nešto dotičeš i koje već svi znamo - a više nas tišti ono što slutimo, a mali smo, mali da shvatimo, 'zašto i dokle', i tko će reći da je kraj ... i da će biti, za sve nas će se imati i da se ne treba bojati ... ? - i silina i brzina, i ljudi, sami sebi okrenuti, njihova nebriga te njihova oštra besjeda, bez osjećaja za drugoga ...
    ... ipak, ipak duboko za sve što imam i što jesam,
    ... za sve što mi je poklonjeno, dato, ...
    / a i baš radi toga svega što osjećam i vidim oko mene da se zbiva, svega nedobroga i teškoga, što se bori protiv ... , što ljudima muku stvara i vedrinu života otima i što ih slama .../
    ... zahvaljujem ...
    /... za svaki tračak svjetla ...
    ... iz ruke Njegove što se pruža ... /
    .................. jer, .............................
    ... ja u Ljubav vjerujem ...

    ... :)))
    / ... i osmjeh ovaj nema broja ...
    šaljem ga srca čista,
    iskreno i toplo ...
    da te malo, bar malo podigne
    i na tvome licu zablista :))))))))))))))))))))))))))))) .../

    BTB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    10.10.2010. (20:27)    -   -   -   -  

  • kamena

    nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu...... vjeruj da bude sve dobro, a ja ti držim fige :)))

    avatar

    10.10.2010. (21:11)    -   -   -   -  

  • smotani

    promatram, razmišljam hvala draga... ma koliko tih, drag je ;)
    lijep pozdrav i ugodan ti dan ...

    mirjam znaš, draga Mirjam, ponekad se pitam nismo li pogrešno odgojeni? rad, rad.... a život? .... .no, dobro, ne možemo se sada mijenjati, što je tu je...ali, da tražim i želim bar malo dostojanstva, ljudskosti... .e pa, nije to ništa nenormalno, zar ne?
    i..istina je --- samo malo mirnoće u životima je nešto što bi i najcrniju vijest malo ublažilo...ovako, jad, bijes, gnjev......
    a ljubav.... draga Mirjam, mislim da onaj ko u ljubav ne vjeruje teško, teško ima u sebi onu toplinu, onu snagu, sreću i osmjeh koju ta ljubav tako slatko izazove;)
    i ja, i ja vjerujem u ljubav, ma koliko zna boliti, ma koliko morao čekati ( sebe, naravno...) samo, nadam se da i "ljubav" to zna i da će .... no, dobro ;))))
    a osmije - ma on je, draga moja uvijek od srca.... ali ovaj brojčeni ima posbnu "ljubav";))))))
    hvala ti!!

    BTB!!!

    Topli ti pozdrav....

    kamena kućica na škoju da, znam .... omiljena moje majke, i gledam je tu u boxu... kad god "padnem"
    hvala ti.... vjera je, iskreno, jedino što me je održalo... pa, sa vjerom u bolje sutra...
    lijep ti pozdrav ;)

    avatar

    11.10.2010. (11:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...