Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • barba

    casa meda iste casu zuci
    jerbo casa zuci iste casu meda
    pomijesane najsladje se piju

    avatar

    04.10.2010. (23:13)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    mene je dečko jednom marnio u snu laktom, nasilnik. ne znam što da mislim, očito je da je svađa prerasla onu neku civiliziranu mjeru u ovom slučaju. mislim da je na njoj da odluči kako će to sebi tumačiti i da onda postupi u skladu s tim (ako se doista smatra zlostavljanom, samo jednom je dovoljno, ne treba čekati drugi put. ako ne, oboje će se složiti da je došlo do nesporazuma, nezgode i nespretnosti i da treba razriješiti underlying cause, kako bi rekao dr. house).

    avatar

    05.10.2010. (09:19)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    moj princip u takvim situacijama je pitati što žele od mene? uho za slušanje ili ruku pomoćnicu? moje dosadašnje iskustvo je da najčešće zapravo ne žele ništa mijenjati, već žele da ja zauzmem stranu kako bi onom drugom mogli reći: "Vidiš, ja sam u pravu!". A ja ne želim zauzimati strane jer ne znam što se i zašto zapravo dešava. I ne zanimaju me tuđi životi. U detalje. Prema tome, ako žele pomoć pri izlasku iz takve veze, broj telefona na koji se mogu obratiti, savjet kuda trebaju otići, tu sam da pomognem, ako žele uho da istovare sve svoje probleme, onda ne može jer se ne dam daviti. odnosno, dugo sam se dala dok nisam shvatila da me te osobe uopće i ne vide, niti im je stalo što ja mislim, samo se žele negdje istovariti. e, pa ja ne dam da se istovaruju kod mene i da mene boli glava, a oni se poslije pomire i opet me dave svojom "presrećom!". dakle, pomoći tko želi da mu pomognemo, konkretno. tko ne želi, neka nađe drugo uho ! :o)))))

    avatar

    05.10.2010. (09:30)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Pusti strane. Furaj svoj film, niko te nije vukao za rukav da odabereš stranu.
    Čitaj i dalje kog oćeš ili nećeš, svejedno je to sve.
    Pit kavu uvijek možemo kao i do sada :))

    avatar

    05.10.2010. (10:15)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    potpisujem bugi :).

    avatar

    05.10.2010. (10:30)    -   -   -   -  

  • LoveToRead

    Ova je tema toliko puta obrađena, ali s obzirom da se nije razradila, nego čak štoviše, svojim se akterima, još više povećala, tako da je svaki post ovakvog sadržaja uvijek dobro došao. Naravno, za nekoga može učiniti puno toga. Sve u svemu, svaka čast na ovom postu:).

    avatar

    05.10.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Oni to svakako moraju riješiti među sobom.
    A glede agresije općenito, ne znam samo kak ženama ne padne mrak na oči pa da odalame svoju bolju/lošiju polovicu. Stvanro mi je glup izgovor - ona je ovo ili ono pa mi je pao mrak na oči.

    avatar

    06.10.2010. (12:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...