Komentari

samozatebeimene.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Aqua

    Bas optimisticno! Al realno optimisticno. Meni se svidja ova prica, relno sagledam i nastavim da se borim,to je ispravno.
    E svidja mi se prica o muskoj i zenskoj psihologiji,takodje. Po meni su psihologije iste. Samo su nam ih bezveze zakomplikovali neki ljudi koji prodaju casopise,knjige,filmove i ostala komercijalna sranja... To je meni tipican porez na bidale...
    Ako je u pitanju ljubav onda je mozemo da se volimo ili ne volimo. Ako se volimo za nekoliko godina ljubav ce pobjeci nekom novom paru a sve oko nas dvoje ce preci u naviku. Ako se ne volimo onda smo zajeno jer to nam je navika. A ako jedno voli a drugo ne voli onda imamo samo seks i to seks iz navike. I tako da se sve svodi na isto. Navika.
    Seks kod muskaraca bez obaveza je po meni vise biloloske prirode a ne stvar njihove bezosjecajnosti. I oni svakako mogu da vole nekoga ludo ili da vole vise puta. Seks takodje moze da im bude iz ljubavi ali jednostavno se njhovi hormoni igraju. A to se desava i zenama i muskarcima.

    avatar

    03.10.2010. (15:26)    -   -   -   -  

  • dark secrets....of a Lady...

    hihi bome to je izvrstan način kako da ti studenti ne zaspu od dosade na statistici :)
    a sad ozbiljno, mislim da stvari uopće nisu takve kakve nam ih prikazuju. niti se žene tako lako zaljubljuju, niti muškarci samo jednom i cijela filozofija iza toga je marketinški trik. uopće ne vidim zašto bismo se dijelili po spolnoj osnovi, kada je to toliko neutemeljeno. jer ako sam ja žena koja se osjeća kao muškarac onda izgleda da imam problem s tim koga ću, kako, kada i koliko voljeti, strašno me zanima kako se objašnjavaju rodne kategorije u ovakvim pričama. i da...ne vjeruj ženskim časopisima. ni muškim. poluretardirani su. ili bar žele da mi budemo. pozdrav :)

    avatar

    05.10.2010. (00:47)    -   -   -   -  

  • Ragazza dell' Aqua

    Hoce biti nesto novo od prave zene u skorije vrijeme?

    avatar

    07.10.2010. (21:04)    -   -   -   -  

  • Prostitucija duše

    drago mi je da neko čita postove i da želi novi post, hvala:) btw smatram da su žene i muškarci u većini ljudske psihe isti,al to napuhavanje razlika od strane medija me živcira...mislim da smo svi ljudi,imamo većinom slične potrebe,želje...slažem se s vama i drago mi je da se vi slažete sa mnom:) p.s. samo za vas novi post...pozdrav do slijedećeg puta...

    avatar

    08.10.2010. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...