Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Ani ram

    Ja sam u to vrijeme slušala sve isto kao i ti... pa gdje si ti onda bio?

    avatar

    26.09.2010. (13:13)    -   -   -   -  

  • cocolino

    ma konju, ovo je bio SPEKTAKL a ne koncert. i ako to ne mozes uvidjeti, bez obzira sta nije ista postava gunsa ko prije 20 godina onda ti stvarno fali daska u glavi. najvaznije i JE da ako nitko drugi ostao je Axl! A ostatak "placenika" svira ne losije nego postava prije, vec cak i bolje a u namjanju ruku isto!

    avatar

    26.09.2010. (15:17)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Dragi kolega blogeru, nisi bio na koncertu. Mislim da tu sva mjerodavnost da raspravljaš o njemu prestaje. Dragaš ionako piše pizdarije o koncertu. Ovaj ispljuvak od članka u Jutarnjem je produkt sukoba misli autora o navodnom sukobu fanova jednog i drugog banda koje su se rojile velikom glavicom našeg Aleksandra izazvanih s previše vina kojeg je drmao u vip loži prije i u tijeku koncerta. Ja sam voljela i slušala i tada i danas i Gunse i Nirvanu i Pearl Jam i Metallicu, čak i sladunjavi Bon Jovi. I nikad ih nisam uspoređivala jer su mi svi dragi na svoj način. Vjerojatno izdavačka kuća za Gunse u 'rvatskoj nije platila dovoljno veliki komad janjetine dotičnom gospodinu. Franz Ferdinand i White stripes su ok, ali samo ok. Nisu institucija poput Gunsa i Nirvane niti će to ikada biti, ma kako to okrutno zvučalo.

    avatar

    26.09.2010. (16:11)    -   -   -   -  

  • lutajuci

    cocolino - za spektakl si mogao ići u cirkus ili na festival vatrometa na bundek, a činjenica da bend obilnim i neumjerenim korištenjem pirotehnike pokušava skrenuti pozornost sa glazbe i zamagliti svoje motive (pare daj!) govori sama za sebe...

    snoopyshist - pretjeruješ. i ne razumiješ. nemaju s Dragaševim kritikama izdavači baš nikakve veze. kada je o kritikama koncerata riječ, tu su presudni promotori tj. organizatori koncerata, ali generalni interes javnosti, utjecaj javnih glasila i na kraju, novac koji se tu okrece je debelo premalen da bi itko ikoga častio janjetinom.

    avatar

    26.09.2010. (17:29)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    @ Lutajući: Ok, krivo sam možda napisala za izdavače, ali kad se već loviš za moj komentar, janjetina je samo spomenuta kao lajtmotiv kojim se časti kada se očekuje da netko nešto napravi tebi/tvojoj firmi u korist. Onda mora da Aci promotori nisu dali dovoljno karata mukte pa je žena morala ostati doma. Koliko me pamćenje služi, danas se najveća para u području diskografije baš vrti oko koncerata s obzirom da je prodaja albuma pojavom torrenta i p2p-a odavno doživjela kolaps. Ovo u Jutarnjem i 24 sata mi je čisto žutilo. Krenimo od toga da su u današnjem J. dali onoj Arslanici da iznese svoje viđenje, a ona je kao podnaslov stavila to da je na pozornicu bačen grudnjak. Uuuu, nikad viđeno dosad. I takvi pišu u najtiražnijim dnevnim novinama. Jadno.

    avatar

    26.09.2010. (17:54)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    @ nestašna: ja i danas volim poslušati ono što sam naveo, iako sam, naravno, poprilično proširio svoj ukus
    @ Snoopy: ja upravo i pišem o tome kako nisam bio na koncertu, i zašto nisam bio na koncertu, i o onome što su mi G'n'R predstavljali nekad i sad

    avatar

    26.09.2010. (23:29)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Bože sačuvaj, taj Axl je karikatura samog sebe iz 90-tih što znači da je karikatura karikature. Oprsotit ćemo mu zbog sjećanja na Gardijadu i November Rain i zaobići ih u širem luku...

    avatar

    27.09.2010. (09:10)    -   -   -   -  

  • cocolino

    @lutajuci - ja sam zaista bila na dovoljno koncerata da mogu pouzdano reci da NITKO ali NITKO na svijetu ne moze napravit koncert kakav su napravili GnR. Jer osim sto je svaka pjesma bila izvedena savrseno, bez falsanja - kojeg ako je i bilo, oni su dovljno jaki profesionalci da to sakriju - i ono sto je najvaznije za jedan koncert a to je da su imali svoju pricu. Imali su pricu koja je zabavna za gledat i to je ono sto pored dobre glazbe drzi ljude napetima. Pokazi mi grupu koja moze svirati skoro 3 sata bez prestanka, u isto vrijeme imati izvrstan scenski nastup i jurcat po stageu kao da imaju 10 godina a imaju najmanje 5 puta toliko, i pokazi mi grupu koja je toliko dugo i kvalitetno na sceni kao Gunsi.
    Bez oklijevanja, ja im skidam kapu, a vi svi koji pljujete po njima u ovom ili onom smislu - necete nikada ni shvatiti da ovako nesto sto su Gunsi napravili u Zgu, ne moze nitko na svijetu ponoviti.

    avatar

    27.09.2010. (13:20)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    mene isto gunsi podsjećaju na bon jovija... ali ne smetaju mi toliko, vjerojatno zato što sam i sama curica :)

    avatar

    27.09.2010. (13:22)    -   -   -   -  

  • pa ti vidi

    @ cocolino ne znam po kojem su kriteriju Gunsi kvalitetno na sceni, ako im je trebalo 15 godina da snime novi album koji nitko ne bi ni primijetio da nije ovog trenda nostalgičarskih povratničkih turneja... a kaj se tiče bandova koji rade izvrstan trosatni show: Springsteen, Pearl Jam i The Cure mi odmah padaju na pamet...

    avatar

    29.09.2010. (13:11)    -   -   -   -  

  • jadni ste

    nemojte puno srat napravite vi sto su gunsi napravili pa se onda javite. komentirate kako Axl izgleda mislim da je to najmanje bitno, covjek ima skoro 50 godina, pojeo je droge i alkohola koliko vi necete u pet zivota. Vidit cemo vas kako cete izgledat sa 50 godina

    avatar

    01.10.2010. (18:33)    -   -   -   -  

  • sod

    Nismo mu mi gurali tu drogu i alkohol u usta a by the way,mi koji sljakamo 8 i vise sati cijeli zivot da bi imali za rezije i pokoje pivo,izgledat ćemo bolje od tog kreštavca.Jebo te cig-anse i tulipanse.

    avatar

    03.10.2010. (19:21)    -   -   -   -  

  • Mama

    Nikad ih nisam voljela, bacali su mi na kuruzu, ali ih nisam mogla ne slušati krajem 80'-ih - bili su neizbježni. Išla sam na koncert pratiti 13-godišnjeg sina koji ih voli i 'skida' i bila mi je teška muka odvojiti tolike novce, ali mali je inače skroman i o.k., pa sam se pomirila sa sudbinom! Očekivala sam 'ocvalog' Axla i neke klince koji se furaju na Slashovu i slavu ostalih. U 23.00 sam već skoro zaspala, ali sam zato od 23.30 do 02.15 bila razgoračenih očiju i ušiju! Izvrsna pozornica, dobar zvuk, bend koji praši bolje nego su to urokani 'pravi' Gunsi ikad radili, Axl koji vrišti bolje nego prije i jurca po stageu k'o kakav klinac, izvrstan light, solidan zvuk, ukratko - poslastica za oči i uši (jedino nos nije bio zadovoljan 'mirisom' baruta)! Otišla sam s koncerta nezadovoljna što nismo pljunuli još 300,00 kn i poveli muža. Svatko tko kaže drugačije - ili nije bio ili ima problema sa sluhom i vidom.

    avatar

    05.10.2010. (23:39)    -   -   -   -  

  • Film

    Kako si uspio maknuti sliku od stranice Igre.hr(ono u box-u)

    avatar

    21.10.2010. (20:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...