Komentari

usidjelicki.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • šašava mamica

    Okej...lutkice nisam mogla izbjeći, šta ću kad i dan danas šijem robicu za Barbie. Ali...pušaka, pištolja, a ni mačeva i sl. nikada u našem domu bilo nije.

    avatar

    24.09.2010. (12:17)    -   -   -   -  

  • BOŽICA TRENUTNE SREĆE

    bravo...svaka čast jer i ja tako razmišljam i frustrira me...ali trebali bi mjenjat cijelo društvo...sve ljude na ovom svijetu, a to je nažalost nemoguće..

    avatar

    24.09.2010. (12:33)    -   -   -   -  

  • NF

    čini mi se da je umberto eco branio stav, bolje da se izdivljaju dok su mali, tko će ga znati, za mene je to vrijedilo

    avatar

    24.09.2010. (17:17)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ne treba djecu usmjeravati na takve stvari (npr. naš nije htio pogledati niti jedan autić), no ima i druga strana: (tada) mali od frendice nije imao niti jedno oružje jer je osvještena majka zazirala (kao i ti) od takvih stvari. onda si je mali sam izradio (od Legaća) nešto što mu je bilo pištolj/puška, pa je opet dalje jurcao po stanu i ratovao... nekad su ti to muški hormoni...

    ja sam svoje jednako odgajala, tako da se i mala (kao npr. mala od A. Jolie) igrala "muških" igrica sa bratom.. tak ti je to...

    avatar

    24.09.2010. (17:51)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kada gledam tv svi se zgržaju nad sexomi golotinjom ako je u neprimjereno doba.. scene gdje ljudi pucaju u druge ljude i krv šikti na sve strane možeš gledati 0-24 jer je to normalno???

    avatar

    25.09.2010. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...