Komentari

kucazagorje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kockica

    mislim da bi ja poludila jednako! kad smo mi rusili drveca koja su vec godinama stajala oko stare kuce, dosao je susjed i rekao da zasto mi rusimo neko drvo koje njemu daje hlad....kao - pa sta nam smeta jedno drvo??
    samo sam odbrusila da je to nasa zemlja i da cemo mi rusiti sve, pa i to drvo.
    kao da je bitno sto ste vi sada dosli...svasta si susjedi dozvole!

    avatar

    23.09.2010. (11:20)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Moj još ne zna da ću napraviti zeleni zid sa svih strana, a već smo imali sličnih situacija kada smo došli iskolčiti temelje, a on je vikendaš pa se slučajno zatekao na svom gruntu kad smo mi došli sa geodetom, a on skočio da kaj radimo po međi bez njega i kad smo mu objsnili da ne radimo oko međe nego oko temelja sav bijesan je rekao da ga drugi puta obavijestimo kad nekaj radimo. Nisam imao snage objašnjavati da radim na svojem i da njega nije briga jer se radi o dedi od svojih 70-tak godina!

    avatar

    23.09.2010. (18:08)    -   -   -   -  

  • Kiko

    Mi na vikendici imamo čemprese 180 cm visoke tik uz brajdu po dužini od 20-30m. Brajda je visoka 220 cm. Rade hlad brajdi odozdo pa do svoje visine ali nije strašno. Rodna je svake godine sve više, grožđe je slatko i problema nema. Tako je već jako dugo godina. Mislim da susjed puše na hladno :) Ja bi na tvom mjestu zasadio čemprese anyway. Na svojoj si zemlji pa ak ih hoćeš imat - imaj ih.

    avatar

    05.10.2010. (23:29)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej

    Hvala svima na podršci, iskreno nisam ni sumnjao u vas:)) jer sigurno nismo rintali pola života (čak i cijeli za one koji su digli kredit) da bi nas konačno kad dođemo na vlastitu (tj to nije naše nego susjedovo:) grudu zaj... zbog brajde, normalno nema veze što smo mi prije toga učinili sve da budemo u dobrim odnosima

    avatar

    06.10.2010. (07:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...