Komentari

gelender.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • p.o.s.

    StormOfLight - 13. 10 KSET, zanimljivo...

    avatar

    22.09.2010. (09:02)    -   -   -   -  

  • mortensson

    Kako nije bilo dosta love da svi upadnu u avion, neki od nas su odlučili uletjeti kao slijepi putnici na teretni brod. Isprike što smo zbog toga propustili Bolesnoću. Ovo pišem s Blackberryja i baterija mi je pri kraju. E da: roaming nas rastura!

    Nalazimo se u luci Mahajanga na Madagaskaru u potpalublju nekog nizozemskog broda. Jedem krekere i stisnut sam kraj kontejnera s mrtvim lemurima. Terz trenutno povraća (gadna oluja do pristanka u luku, ljudi moji!) , a Žohar napamet uči prolazna vremena po 5 km koja su potrebna da bi Ljubljanski maraton otrčao za 3.32. Skompali smo se s posadom i furaju nam jabuke (ha ha, jedemo ih kao stari gusari protiv skorbuta!)... ma Filipinci su zakon!

    Brod opako kasni i ne zna se kad stižemo u Wilmington (NC). Očito je da ćemo fulati trku pa ovim putem pozdravljamo Anu i Cowyja. Nema frke- vize su nam čiste i upadamo u Ameriku, a imamo i sređen prijevoz do Raleigha (moje stare punk underground veze dobro rade). Dalje se snalazimo. Pozdrav svima!

    P.S. O stopiranju do Rotterdama će se pisati romani :)

    avatar

    22.09.2010. (09:19)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    U medjuvremenu je Roki snimil SPOT!

    avatar

    22.09.2010. (09:22)    -   -   -   -  

  • eddie

    Mukki & Garçons! Zabrinuti smo za vas! Posumnjali smo da je nešto "divlje u zraku" već na Bolesnoćama, čim se ne pojaviste. Kako bi inače propustili takvu avanturu!? Hm, osim da je još veća posrijedi :) Drž'te se i... keep us informed :)

    avatar

    22.09.2010. (10:12)    -   -   -   -  

  • mortensson

    Eddie i svi ostali prijatelji... mislimo na vas....

    Znatiželjni Žohar je maloprije pogledao što se nalazi u vrećici koju Amond (jedan od mornara) čuva iza kontejnera. Amond provjerava gdje je vrećica svaki put kad dođe do nas... koja paranoja! Najbolje je to što se u vrećici nalazi samo nešto što izgleda kao šećer u prahu. Sutra ću upitati Amonda zašto jednostavno ne drži šećer u svojoj kabini.
    Ha ha ha! Toliko brige oko malo šećera! Amond je stvarno smiješan i smotan. Ima dvije tetovaže: suzu na lijevom obrazu i barkod na desnoj podlaktici. Dobroćudni hombre Amond iz siromašnog predgrađa Manile i njegova vrećica sa šećerom!

    Sad idemo na spavanje... ovo je bilo zadnje javljanje zbog slabih baterija... volimo vas sve!

    avatar

    22.09.2010. (10:46)    -   -   -   -  

  • k. kowalski

    što ste to žvakali na sljemenu?

    avatar

    22.09.2010. (13:12)    -   -   -   -  

  • k. kowalski

    sve vas treba poslati u vrapče!

    avatar

    22.09.2010. (22:47)    -   -   -   -  

  • Zohar

    @mukki: :o))))

    avatar

    23.09.2010. (00:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...