Komentari

alexxl.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • luki 2

    Što dodati svaršenstvu?! Dobar tek! Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    20.09.2010. (09:14)    -   -   -   -  

  • NF

    e jebatga, baš sam ti mislio predbaciti da si zaboravio soja umak, al perfekcionist je perfekcionist, s tim da moja ekipa ne troši vegetu ;)

    avatar

    20.09.2010. (09:34)    -   -   -   -  

  • Neverin

    moja stara isto dobro kuhaš, ti isto odlično kuhaš.. koga vraga takovi ljudi ne otvore restoran?

    avatar

    20.09.2010. (12:21)    -   -   -   -  

  • barba

    kao sto rece u prethodnom postu: u se, na se i poda se.

    avatar

    20.09.2010. (13:08)    -   -   -   -  

  • praktikum

    ja u kikkomanovoj flaši držim orahovu rakiju, zamisli da to netko sukne u hranu :)))))))))

    avatar

    20.09.2010. (15:07)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Zar se i ti pravis Englez (reci mi tocno sto to znaci)?
    Ako moze sljedeci put kad radis (ako radis) punjene paprike napraviti koji post o tpme.Bas sam jucer angazirala svoje Facebook frendove da mi objasne kako to napraviti.

    avatar

    20.09.2010. (17:57)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Zvrkica naša mila, nemereš fulati, ko i za sarmu, hehehehe.
    Ma to su ti varijacije na temu....., ala pizzza,
    ali, suština bi bila ta, da se stavlaja, mješano meso, svinjetina i junetina, s
    predikatom na junetina, jer će ostaviti šuk juhice okolo, "jaču juhu".
    Npr. kilo mesa, sa 70 % junetine, 30 % svinjetine, posnije,
    e sadeka, tajna, + 20 dkg nečeg, domaćeg suhog, špeka, šunke, bunceka.
    na to 1,5 dcl suve riže, + cca 2 komplet jaja, vegete malo, 4...8....
    režnjeva češnjaka,
    MOLIM??????? SMRDI TI?????????
    MA ZABORAVI SVE!!!!! JEDI ONE ŽITARICE I LIJEČI DIJABETES!!!!!!

    Bolesnima infuzija, a zdravima ova hrana!!!!!!!!!

    Sorry na rječniku, ali, nemreš se jebat, ali da ti ne uđe,
    ne tiče se tebe osobno, već "bolesnika",....... ma manite me.

    Zvrk je mlad i žilav momak i nek sam tuče po hrani,
    to mamina momčina troši, li troši, to gori li, sagorijeva li.

    Luk crveni....dvije glavice, sitno sjeckani, oš dinjstat, ili sirovi u smjesu.................

    I ondak, frčeš u kis. zelju sarmu, ili puniš paprike, koje poklopiš ,
    vanjskom stranom rajčice, površine cca 5 squere cm.,
    a i nezačepljena, nebu izletila.

    U sarmu ide, malo zaprške, u papriku, ha, taj......
    laganica pa zakuhaš...........................
    tak rashlađene, par dana na hladnome,
    e to da aromu.
    nebu se meso pokvarilo, sam će fermentirati i doseći optimum.

    Ma dobar ti apetit.
    Nmreš fulati.
    Vrhunac i tajna je u suhom dimljenom mesu i kvalitetnoj junetini.

    avatar

    20.09.2010. (19:17)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Tajna u suhom dimljenom mesu,hmmmm, kojeg nema ovdje,tipa spek i to.
    Budem probala,kuharica neka vrla nisam , a za sarmu nemam glavice kiselog kupusa pa onda mi je verzija sa paprikama pristupacnija.Hvala.

    avatar

    20.09.2010. (21:08)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Šipak tebi, ipak je to bil Franjo! :)
    Jedan malonogomenti turnir 1990. godine

    avatar

    20.09.2010. (22:54)    -   -   -   -  

  • alexxl

    @zorane, znam, hehehehehe

    avatar

    21.09.2010. (07:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...