Zar se i ti pravis Englez (reci mi tocno sto to znaci)? Ako moze sljedeci put kad radis (ako radis) punjene paprike napraviti koji post o tpme.Bas sam jucer angazirala svoje Facebook frendove da mi objasne kako to napraviti.
20.09.2010. (17:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrkica naša mila, nemereš fulati, ko i za sarmu, hehehehe. Ma to su ti varijacije na temu....., ala pizzza, ali, suština bi bila ta, da se stavlaja, mješano meso, svinjetina i junetina, s predikatom na junetina, jer će ostaviti šuk juhice okolo, "jaču juhu". Npr. kilo mesa, sa 70 % junetine, 30 % svinjetine, posnije, e sadeka, tajna, + 20 dkg nečeg, domaćeg suhog, špeka, šunke, bunceka. na to 1,5 dcl suve riže, + cca 2 komplet jaja, vegete malo, 4...8.... režnjeva češnjaka, MOLIM??????? SMRDI TI????????? MA ZABORAVI SVE!!!!! JEDI ONE ŽITARICE I LIJEČI DIJABETES!!!!!!
Bolesnima infuzija, a zdravima ova hrana!!!!!!!!!
Sorry na rječniku, ali, nemreš se jebat, ali da ti ne uđe, ne tiče se tebe osobno, već "bolesnika",....... ma manite me.
Zvrk je mlad i žilav momak i nek sam tuče po hrani, to mamina momčina troši, li troši, to gori li, sagorijeva li.
Luk crveni....dvije glavice, sitno sjeckani, oš dinjstat, ili sirovi u smjesu.................
I ondak, frčeš u kis. zelju sarmu, ili puniš paprike, koje poklopiš , vanjskom stranom rajčice, površine cca 5 squere cm., a i nezačepljena, nebu izletila.
U sarmu ide, malo zaprške, u papriku, ha, taj...... laganica pa zakuhaš........................... tak rashlađene, par dana na hladnome, e to da aromu. nebu se meso pokvarilo, sam će fermentirati i doseći optimum.
Ma dobar ti apetit. Nmreš fulati. Vrhunac i tajna je u suhom dimljenom mesu i kvalitetnoj junetini.
20.09.2010. (19:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tajna u suhom dimljenom mesu,hmmmm, kojeg nema ovdje,tipa spek i to. Budem probala,kuharica neka vrla nisam , a za sarmu nemam glavice kiselog kupusa pa onda mi je verzija sa paprikama pristupacnija.Hvala.
20.09.2010. (21:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Što dodati svaršenstvu?! Dobar tek! Pozdrav od Luki+Goldie
20.09.2010. (09:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
e jebatga, baš sam ti mislio predbaciti da si zaboravio soja umak, al perfekcionist je perfekcionist, s tim da moja ekipa ne troši vegetu ;)
20.09.2010. (09:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
moja stara isto dobro kuhaš, ti isto odlično kuhaš.. koga vraga takovi ljudi ne otvore restoran?
20.09.2010. (12:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
kao sto rece u prethodnom postu: u se, na se i poda se.
20.09.2010. (13:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
ja u kikkomanovoj flaši držim orahovu rakiju, zamisli da to netko sukne u hranu :)))))))))
20.09.2010. (15:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Zar se i ti pravis Englez (reci mi tocno sto to znaci)?
Ako moze sljedeci put kad radis (ako radis) punjene paprike napraviti koji post o tpme.Bas sam jucer angazirala svoje Facebook frendove da mi objasne kako to napraviti.
20.09.2010. (17:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Zvrkica naša mila, nemereš fulati, ko i za sarmu, hehehehe.
Ma to su ti varijacije na temu....., ala pizzza,
ali, suština bi bila ta, da se stavlaja, mješano meso, svinjetina i junetina, s
predikatom na junetina, jer će ostaviti šuk juhice okolo, "jaču juhu".
Npr. kilo mesa, sa 70 % junetine, 30 % svinjetine, posnije,
e sadeka, tajna, + 20 dkg nečeg, domaćeg suhog, špeka, šunke, bunceka.
na to 1,5 dcl suve riže, + cca 2 komplet jaja, vegete malo, 4...8....
režnjeva češnjaka,
MOLIM??????? SMRDI TI?????????
MA ZABORAVI SVE!!!!! JEDI ONE ŽITARICE I LIJEČI DIJABETES!!!!!!
Bolesnima infuzija, a zdravima ova hrana!!!!!!!!!
Sorry na rječniku, ali, nemreš se jebat, ali da ti ne uđe,
ne tiče se tebe osobno, već "bolesnika",....... ma manite me.
Zvrk je mlad i žilav momak i nek sam tuče po hrani,
to mamina momčina troši, li troši, to gori li, sagorijeva li.
Luk crveni....dvije glavice, sitno sjeckani, oš dinjstat, ili sirovi u smjesu.................
I ondak, frčeš u kis. zelju sarmu, ili puniš paprike, koje poklopiš ,
vanjskom stranom rajčice, površine cca 5 squere cm.,
a i nezačepljena, nebu izletila.
U sarmu ide, malo zaprške, u papriku, ha, taj......
laganica pa zakuhaš...........................
tak rashlađene, par dana na hladnome,
e to da aromu.
nebu se meso pokvarilo, sam će fermentirati i doseći optimum.
Ma dobar ti apetit.
Nmreš fulati.
Vrhunac i tajna je u suhom dimljenom mesu i kvalitetnoj junetini.
20.09.2010. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Tajna u suhom dimljenom mesu,hmmmm, kojeg nema ovdje,tipa spek i to.
Budem probala,kuharica neka vrla nisam , a za sarmu nemam glavice kiselog kupusa pa onda mi je verzija sa paprikama pristupacnija.Hvala.
20.09.2010. (21:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zoran Oštrić
Šipak tebi, ipak je to bil Franjo! :)
Jedan malonogomenti turnir 1990. godine
20.09.2010. (22:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@zorane, znam, hehehehehe
21.09.2010. (07:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...