Komentari

hrvitez.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Pravaš

    Treba nadovezati da su osim ubojstava pravaša po HR i BiH, rađeni i montirani procesi protiv pravaka HSP-a, a da je 1993 izvršen udar na parlamentarnu demokraciju, kada je Stranka Prava ukradena od njenog vodstva i dodjeljena satelitima poput Đapića i njemu sličnih! Zbog osnivanja HOS-a, kojeg su osnovali Paradžik i Paraga, nije samo izgubljen život Paradžika, Kraljevića i drugih vitezova već je i uništena HSP, koja je tada bila jedini oponent Tuđmanovoj politici! Bog i Hrvati!

    avatar

    20.09.2010. (15:34)    -   -   -   -  

  • V. T. Rani

    Govoriti o utemeljiteljima HOS-a, a ne spomenuti i legendarnoga Aliju ŠILJKA, isto je što i govoriti o kršćanstvu, a ne spomenuti Svetoga Petra i Pavla !

    Kao član predsjedništva Stranke ( HSP ) sudjelovao je u svemu što se odnosilo na utemeljenje. A u samoj Bosni i Hercegovini, koja je prepuštena na milost i nemilost Mati Bobanu, Radovanu Karadžiću i kojekakvim Seferima, najzaslužniji je za organiziranje tamošnjih postrojbi. Stariji to znaju, iako u onome vrimenu nije bilo Interneta.

    Bog i Hrvati ! Za Dom - Spremni !

    P.S. Osim Paradžika, Parage i Šiljka, kao najpoznatijih i najzaslužnijih, postoje i drugi ljudi sa neospornim zaslugama.

    avatar

    18.10.2010. (23:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...