Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Željka

    Čestitam! Moram se pohvaliti da sam se nakon tvog posta o hodanju pokrenula(daleko je to od idealnog, ali ipak se kreće), a evo sad mi se vratila i volja za učenjem. Baš si inspirativan bloger, Medo:D
    Čestitam ti na svemu što si postigao, a čini se da nije malo, i želim ti puno uspjeha na daljnjem, vjerujem lijepom i uzbudljivom putu. I hvala na inspiraciji.
    lp

    avatar

    18.09.2010. (14:19)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Prvo čestitke na trogodišnjem (ili kod tebe četverogodišnjem) bakalarstvu :-))))) Svaka čast. Sad kad je Sup odrješila kesu džaba ti je upis na postdiplomski što je veoma nice. Jedva čekam nove avanture, a u vezi upgradea brate ko da si Terminator posta :-)))) Odvalila sam se od smija.

    avatar

    18.09.2010. (14:21)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Defragmentiranje je ono kaj ostavljam k'o posljednju nadu :-)). U stilu: ako to ne pomogne, ne znam kaj mu je :-)). No, Najljepšeg još ne treba defragmentirati, Najdraži jest temeljito defragmentiran :-)).

    Uvijek me vesele promjene, posebno na bolje :-)). Tako da uživaj u njima :-)).

    avatar

    18.09.2010. (16:22)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Želim Ti svu sreću u novom pogljavlju; znam da ćeš biti uspješan - i čestitke na svemu do sada napravljenom!
    Uživaj!
    Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    18.09.2010. (16:23)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Baš volim ovaj tvoj post ;)

    avatar

    18.09.2010. (18:12)    -   -   -   -  

  • Neverin

    stari moj užitak je pročitati ovakav tekst sa odličnom premisom ispunjenog potencijala.. i ja sma isto nešto okrenut mislima prema budučnosti i mogu ti reći da jedva čekam da mi dođe to nepoznato i da rasvijetlim...

    avatar

    18.09.2010. (19:00)    -   -   -   -  

  • Ulfuz

    Baš nekako (tražim pravu riječ) inspirativan post... Svako životno iskustvo je vrijedno i ne treba ga se sramiti niti mjenjati jer onda to ne bi bilo "dobro" iskustvo If you know what I mean... Mislim da je dobro da ne vidiš dalje od te dvije godine jer se onda ne moraš zamarati time do tad... i možeš se fokusirati na jedini, a to je trenutni život i živjeti ga punim plućima intenzivno sa svim začinima:)

    avatar

    18.09.2010. (19:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...