Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Jana

    Ajoj. Hoću li te utješiti ako ti kažem da postoje i šogori koji na dječji rođendan donesu punu vrećicu konfeta i daju ih u ruke sedmero djece u dobi od 2 do 10 godina u stanu od puna 42 kvadrata? :/

    avatar

    16.09.2010. (21:21)    -   -   -   -  

  • alexxl

    I moja isto dobila, sva sreća, ode u noćnu, hehehehehe,
    te jako brije?
    A jesam svinja, nemrem si pomoć, hahahahahahahahahahaha.

    avatar

    16.09.2010. (21:28)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ma kuzim ja tebe. imam slicnu pricu sa svojom sveki ali fala bogu njoj ne bi na kraj pameti bilo ovo s tenisicama na krevetu. mislim da te tvoja sogi na taj nacin samo hoce jebavat u zdrav mozak. izaziva i gleda di su granice. al super da ti je lovu vratila. to nismo ocekivali zar ne?
    ps. ima kod mene u proslom postu nekaj za tvoju sogoricu hehe

    avatar

    16.09.2010. (22:27)    -   -   -   -  

  • lion queen

    a ne, ne. ja sam tu stvar rješavala na način da sam sa svojom familijom ja rješavala te stvari, a s njegovom nisam ja, već sam njemu rekla da "to smjesta riješi na takav i takav način" :):):) da sam im ja šta rekla, bila bi frka, ne zbog toga što je rečeno, već zato što sam to ja rekla, a njemu njegovi nisu mogli zamjeriti, a ipak je bilo rečeno i riješeno. to ti je najjednostavnije. ne može se on praviti kao da se njega ne tiču obiteljski odnosi i mir u široj familiji :):)

    avatar

    16.09.2010. (22:53)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    meni se ne može dogodit da mi svekrva leži u tenisicama na krevetu, upravo obrnuto, napravi mi po stanu takav red da mjesecima tražimo neke predmete...nakon zadnjeg posjeta muž spomene onako usput da zašto nema parmezana uz špagete...jebiga, njegova je stara tako dobro sakrila ribež da sam ga našla nakon 7 mjeseci...da ne spominjem kako frižider čisti četkicom za zube, a cillit bang joj je najintimniji prijatelj s kojim dezinficira svaki kutak....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

    avatar

    16.09.2010. (23:04)    -   -   -   -  

  • barba

    LEya nam je malo smanjila drustveni krug, ali ima to svojih prednosti :)

    avatar

    16.09.2010. (23:05)    -   -   -   -  

  • fanny

    ah familija...kad dođu s klincima, koliko god su mi dragi, ne mogu više od sat vremena, nemam više živaca...starim...
    Pozdravček :))))))))

    avatar

    16.09.2010. (23:27)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Ja ti nisam od onih hrabrih, ja kuham u sebi a pucala bih.
    Po njenom uvijek mora biti, ona nam organizira svaku minutu kad smo znali doći gore kod nje, a isto je kad je ona tu, opet je sve po njezinom.
    E kakvi li su to ljudi koji su uvijek najpametniji.
    Ako mu se samo malo pokušaš suprotstaviti, jao i naopako.
    Zato ja šutim i grizem se u sebi. Kod mene će dar mar nastati tek za dva tjedna, no izdržat ću valjda tih nekoliko dana, mislim ne više od tri.
    Drži se.

    avatar

    17.09.2010. (07:24)    -   -   -   -  

  • praktikum

    vjeruj mi neće ti se ništa dogoditi (znam iz prve ruke) ako dotičnu problematičnu pogledaš lijepo ravno u oči i kažeš joj: "slušaj, to nije istina"... ili "nije to baš tako, nego ...." i tako nekoliko puta, jer jednom je kao ni jednom :))))

    avatar

    17.09.2010. (08:31)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ma nema familije gdje nema sličnih sranja, na ovaj ili onaj način. No princip bi stvanro trebao biti da svatko riješava probleme sa svoje strane, a ne da ja moram s njegove, niti on s moje.
    Iako na dnevnoj bazi (srećom nije baš dnevna nego tjedna ili mjesečna) ja riješim sa svekrvom što imam za riješiti ak se tiče mene, ne. Ne trubim njemu "tvoja mama je ovo ili ono". Ona tak i tak moje mišljenje više uvažava (barem prividno) nego njegovo tj meni se ne usudi odbrusiti kao njemu :-))))

    avatar

    17.09.2010. (09:41)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ja sveki na fini način kažem što mislim. šogorica me gleda otvorenih usta kako se usudim :)))
    ostatak familije se za sada ne miješa u ništa , ali još smo friški :)

    avatar

    17.09.2010. (09:57)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja ubijem muža s komentarima na račun njegove rodbine, dotle ide moja hrabrost :) ali inače na ovakve stvari samo kažem: "Moje strpljenje je bezgranično" i izdržim. srećom, njegovi su svi normalni, dragi, srdačni, brinu o osjećajima drugih ljudi, samo previše vole pričati. kod mene nije takav običaj...

    avatar

    17.09.2010. (11:22)    -   -   -   -  

  • Kruha i igara

    Ass velikim slovom? Ondak je to neko božansko dupe. :)) ;)

    avatar

    17.09.2010. (20:59)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Neću preseravat da sam hrabra, ali u nekim stvarima zaista je moja obitelj hrabra. Recimo, majka mrzi svaki miris dima i cigareta i već odmah na početku čim vidi da netko vadi kutiju cigareta, na pristojan nacin objasni, ako već nisu pitali (uglavnom pitaju). Ne spominjem primjere rodbine jer ju skoro i nemam. Ali kad su u pitanju drugi ljudi, mi pristojni i objasnimo zašto ne može. To mi zovemo "povući granicu". Naravno da uglavnom prvo trpimo, kao ti, ali kad vidimo da nema kraja ili da je fakat previse, tesko da cemo još sutjeti. Mora me decko naucit žešćem strpljenju i kako izbjeci cir na zeludcu jer sam ja zaista ona bez dlake na jeziku (cca 70%) kad se tice mene i mojih ako netko ugrožava što ne bi moglo uvijek dobro zavrsiti... :/
    I čestitam za avionsku kartu! :D A što se tiče tenisica, reci joj: kako ti meni, tako ću ja tebi. Ono ostalo što možeš progutati, progutaj, a ostalo što mislis da ces puknut - lijepo reci guzdi da ili poprica s svojom voljenom (kao sto je Lion rekla) ili lijepo pokazi zeni sto je ucinila, na nacin kao sto objasavas trogodisnjem dijetetu koje bi moglo svakog casa rasplakat kazes li krive rijeci. Ti znas sto je najbolje za sebe i svoju obitelj i kako s njom. :) Nedajse! Uz tebe smo stogod odlucila s njom.

    avatar

    18.09.2010. (10:44)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja ti necu svirit ali necu ni lagati kad kazem da u mojm dom ulaze samo meni drage osobe. Eto toliko ipak mogu birati u zivotu.
    Prosla svekrva bila na srecu daleko a buduca ce ako mi dobro padne grah isto biti barem u drugoj drzavi LOL.

    Ovo s tenema, ja bih zamoila na miran i fin naicn da ih skine jer nitko ne ulazi k meni uopce u spavacu u cipelama a kamoli lezi na krevetu.

    Na odgovor iz posta nize - u Njemackoj jedino ak placa to neko posebno osiguranje, ja da, imala bi odvjetnika besplatno, sve ostalo bi bilo kao i u Hrvatskoj.

    Mala Sanja - zasto pokloni? Zato jer ni u ciju kucu ne dolazis kao gost na vise dana praznih ruku. To je osnovni kucni odgoj.

    Seoska to sto ju vozikas okolo si si sama kriva. Daj odjebi to kratkim postupkom. Pa neki si zena renta auto s navigacijom i nek se vozi od jutra do mraka ako hoce.

    Ono sjedi i razgovaraj s muzem, pa sto je njemu u interesu da netko od vas oboje radi budale?

    avatar

    20.09.2010. (17:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...