Komentari

okusi-tastes.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • champs-elysees

    Lijepe fotke.
    kak nismo/niste imali ljeta ?
    Ovdje je bome prljilo cijeli srpanj i kolovoz. Doduše, mi smo bili na moru kad je na kontinentu padala kiša tak da smo uhvatili puno sunčanih dana. Al istina, ljeto je ove gdoien jako, jako brzo završilo, a svi smo očekivali prekrasan rujan. Niš od toga.

    avatar

    16.09.2010. (15:17)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    champs - nesto smo se malo okupali ali je bilo bas jako hladno, za ljeto mislim. bilo je usred ljeta temperatura koje su i sada, oko 13-16 stupnjeva. jednom sam usred kolovoza ukljucila grijanje da mi se ves osusi. zadnji dan kolovoza sam ga ukljucila jer smo se smrzavali. a nisam bas tak zimogrozna, obucem si nekaj i okej ali ovo je bilo bas jako fuj.
    slike su iz juzne francuske, tamo a i u austriji (za peh) su taj tjedan temperature bile oko 37-39 :)))

    avatar

    16.09.2010. (17:23)    -   -   -   -  

  • jja

    Tak vam bilo zima?
    DE je imala vruce ljeto bas, grijanje jos nisam ukljucila osim u kupaoni pred tusiranje, ali poslije ugasim ili ak radi susilica onda mi dodatno grijanje ne treba.

    No sto se mene tice ja bih ljeta ili barem proljeca 10 mjeseci, a dva moze malo zimskog ugodjaja.

    avatar

    21.09.2010. (17:16)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    aj da i ja velim neku pametnu - nije priča da ljudi budu kažnjeni nekim tim "javnim" radom, nego da ne odbijaju ponude (naravno u visini njihovog obrazovanja i iskustvu na prijašnjim poslovima) koje im (možda?) ponudi zavod za zapošljavanje (jel se tako zove i ko d vas?)

    u hrv. ima dosta posla, no plaćanja su upitna. isto tako i raspored - tamo gdje treba ljudi, nema ih, a za putovanje nitko ne dobiva kako bi mu se isplatilo (npr. sezonski radovi ujesen u poljoprivredi)...

    avatar

    21.09.2010. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...