Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Claire

    Uh koliko put sam poželjela otići, no 5 godina blogam tako da je blog dio mene iako sada ne pišem toliko koliko sam prije, iako mi se čini kao da nemam što reći ali blog je i dalje tu...

    avatar

    14.09.2010. (21:30)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Sve si rekla - pišeš radi sebe, ne radi drugih...Zato sam ostala - neće me drugi ograničavati!!! Ne dozvoljavam! :)))) Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    14.09.2010. (22:23)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    I meni je bilo teško, baš sam imala period kada nisam mogla pisati, sve je ostajalo u glavi, ali nikako nije moglo prijeći tu barijeru da završi napisano - crno na bijelom. A i komentrari, ista stvar, koliko puta bih otvorila komentare, nekada čak nešto i napisala i onda sve obrisala prije pbjave i izašla van. Jer jednostavno mi se neda, neda mi se natezat, neda mi se objašnjavat i neda mi se biti krivo shvaćena. Tako da, razumijem... I onda uglavnom samo pišem i čitam mnoge, ali šutim. Bolje je tako.

    avatar

    14.09.2010. (22:34)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Pet godina sam ovdje,odlazim,vračam se i tako unedogled...kada mi svi dopizde jednostavno nestanem dok se opet ne zaželim.
    Na ovom blogu uvijek je bilo svađa,klonova,provlačenja,prozivanja...Treba se znati distancirati od svega i stvoriti svoj kutak mira i onda je bloganje pravi užitak.
    Ne vjerujem da je na drugim portalima išta bolja situacija,nažalost.
    Nego...meni nije jedna stvar jasna.Nisi imala ni jednu blogosvađu,nisi bila u središtu neke afere,nisi pokazala guzice i sise...pa tko tebe stavi na Acool listu:))))))))
    Pozdrav veliki i samo ti piši u svojoj oazi onoliko koliko ti se piše i koliko želiš reći,a za druge stvari boli te dupe:)

    avatar

    15.09.2010. (09:54)    -   -   -   -  

  • Otok

    Claire
    Blog je postao i dio mene, tako da ne mogu prestati, ta opcija nije prihvatljiva, ali istinski sam razmišljala o prelasku negdje drugdje.

    luki2
    Bravo!

    Semiramida
    Imaš pravo, nije problem komentirati, ali nekada oko njih nastane toliko muke i tlake da ih jednostavnjie ne napisati.

    Nisa
    Hahahaha kako si me nasmijala! Ali imaš pravo, po ničemu nisam zanimljiva, nikakva pizdarija ili skandal, od guzica i sisa ni g, pa onda stvarno imaš pravo. Hoću, hoću, ali morati ću si malo dekorirati prostor da mi se čini kao da sam na nekom novom mjestu.

    avatar

    15.09.2010. (20:12)    -   -   -   -  

  • Uvijek bolji

    Mah, gdje ima ljudi, ima i svađa i svačega... Pa mislim da bi i na novom mjestu kad-tad došlo do sličnih situacija. Ja ignoriram sve te svađalice, čitam lijepe postove i preskačem ružne komentare. :)

    avatar

    21.09.2010. (09:54)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    a daj...kaj te briga..tu si zato kaj jesi..a kad nisi..opet zato kaj jesi..takva:)))

    avatar

    22.09.2010. (19:13)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    ja sam otišla pa se vratila pod novim imenom :)

    avatar

    25.09.2010. (10:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...