Pekmez od sliva veli moja nona; i oduvijek je bio pa i ostao, kako po nazivu tako i po receptu spravljanja, pekmez od SLIVA i uvijek je bio na stolu za fruštuk a ja sam uvijek voljela više salamice, špekeca i takvih drangulijica. Etiketa ti je ; ono, sam tak dobra!
14.09.2010. (19:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
odlična etiketa! Sad možeš dilati pekmez po blogu, ziher bi tu finu lovicu zaradil :))) Inače u povjerenju...najbolje je zatvoriti kipući pekmez odmah, jer tak dobiš vakum u teglici i nema majci kvarenja. onda čak možeš i sa manje šećera.. Žišku?
14.09.2010. (19:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
udvoje
Pekmez od sliva veli moja nona; i oduvijek je bio pa i ostao, kako po nazivu tako i po receptu spravljanja, pekmez od SLIVA i uvijek je bio na stolu za fruštuk a ja sam uvijek voljela više salamice, špekeca i takvih drangulijica. Etiketa ti je ; ono, sam tak dobra!
14.09.2010. (19:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
odlična etiketa! Sad možeš dilati pekmez po blogu, ziher bi tu finu lovicu zaradil :)))
Inače u povjerenju...najbolje je zatvoriti kipući pekmez odmah, jer tak dobiš vakum u teglici i nema majci kvarenja. onda čak možeš i sa manje šećera..
Žišku?
14.09.2010. (19:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
The best brlja...kakva marmeljada, džemljada, njokada i ostala brljada.:))
14.09.2010. (20:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
i mene je osvojila naljepnica ali kod nas za njom nema potrebe :D. samo muz i ja jedemo pekmeze a klinci nikako ....jos neznaju kaj propustaju hehe
14.09.2010. (20:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
a knedle????
14.09.2010. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
kasniš, kasniš....
14.09.2010. (21:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gustirna
Stvarno nema do domaćeg džema od šljiva (ma i od barakokula je super).
Samo, niko da mi dopelja tačke pune domaćih šljiva?! :-)
14.09.2010. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Daj ovamo jednu teglicu tog džema! Šljivovicu - zadrži! :))))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
14.09.2010. (22:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
jebes pekmez...hehe
15.09.2010. (08:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
dobro zbori euro, radije rakijicu poboljšaj ;)
15.09.2010. (10:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
i konektiraj se sa mnogo people... :)
15.09.2010. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...