Komentari

hrvitez.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Koca111

    Nisam anonimac, ja sam Stjepan Tokić

    Poštovani Šime, poštovani pravaši!

    Dopustite da vas srdačno pozdravim i da vam se obratim. Veoma dobro poznajem ljude na fotografijama kao što i oni mene poznaju, ali Hrvatska ne može biti izolirana bez susjeda, bez obzira da li se to nama sviđalo ili ne sviđalo. Da li će Evropa ostati udružena ili neće, ne zna se. Ali dok je Evropa udružena, dok je Hrvatska i Hrvati zaduženi, dok su sve banke i hoteli u rukama stranaca, mi moramo pametnim i lukavim potezima izboriti pravo da imamo bar jednu nacionalnu banku. Hrvatska će morati imati dobre odnose s susjedima i zbog toga će trebati političare koji će voliti svoju domovinu Hrvatsku ali i surađivati s međunarodnim institucijama, svako drugačije mišljenje vodi Hrvatsku i Hrvate u izolaciju, zar nama to treba?
    Hrvatska vlast je prodala sve što su mogli prodati, kako će mo mi zabraniti vlasnicima koji su kupili dionice i nekretnine da s njima raspolažu? Hrvatska je veliki dio bivšeg VUPIK-a prodala Srbima, nije vodila računa o moralnim vrijednostima svakoga domoljuba, kako će mo vlasniku nekretnine, zabraniti da dođe na svoj posjed? Apsurd! Ima toga toliko da će vam pamet stati. Kako je moguće da su udružene željeznice: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija....nitko nije riječ rekao, nitko nije poslao jedno pismo protesta, zašto?
    Mi smo slobodni robovi u našoj državi Hrvatskoj. Nisu nama krivi stranci, oni idu za profitom nego naši izdajnici, ratni i poratni profiteri. Tko će njima uzeti novac, imovinu, vlast....? Vi govorite o globalizaciji, tko će "robove pitati"? Nama se naređuje! Ako i uđemo u E.U, ući ćemo kao "ZAPADNI BALKAN", i to: Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Albanija!!!
    Strane banke su digle kamate tako da mnoge hrvatske obitelji stenju i nemaju što za jesti, ljudi gladuju ali zbog ponosa nikome to ne govore, kako to riješiti? Svaki dan otkazi, nerad, borba za goli život...drugi žive u izobilju i rat i ratne rane nisu osjetili. Danas oni žele opet nas gurnuti u neki novi rat gdje će oni opet profitirat i sačuvati guzicu jer imaju dovoljno novca da žive van granica Hrvatske, tko treba opet platiti ceh? Nitko od vas ne voli toliko Hrvatsku, hrvatske pjesme, ljude...kao ja ali treba razmišljati glavom a ne srcom!!!
    Hvala vam i pozdrav!
    Bog i Hrvati!!!

    avatar

    20.09.2010. (01:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...