Komentari

planine.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Nicole the slatkica

    Eii! Joj, baš bi se jednom htjela okušat u planinarenju. Sretan ti rođendan (sa zakašnjenjem)! Sve najbolje što ti život može dat ti želim! Lijepo je upoznati nove ljude i sklopit nova prijateljstva. Drago mi je što si se odlično provela! Nadam se da ćeš se slijedeći put još bolje provesti! Jako mi se sviđa tvoj dizajn. Svaka čast! Puno pozdrava!

    Bye bye by me!

    avatar

    11.09.2010. (21:12)    -   -   -   -  

  • lutajuće gojzerice

    @ Nicole... tnx ... ajoj, ja još uvijek sređujem ovaj blog i pokušavamnešto napraviti od njega ali mi ne ide baš ...hvala ti na čestitkama. Planinarenje je moja velika ljubav i uz sve to ide i dobro druženje i upoznavanje ljudi koji imaju isti pogled na sve što ih okružuje ...:)))

    avatar

    11.09.2010. (22:10)    -   -   -   -  

  • Nicole the slatkica

    Eii! Hvala na komentaru! Tek su mi se sada učitale slike iz posta. Ahh, kako lijepa priroda. Iako ne volim prirodu kao predmet u školi (-.-"), često se uhvatim da odem u prirodu samo da uživam u njoj. Hehe, blago tebi. Ja sam još uvijek zaglavila u školi x.x Pozdrav!

    n.n

    Bye bye by me!

    avatar

    12.09.2010. (11:03)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Mogu zamisliti ljepotu hodanja i ono zadovoljstvo umorom tijela kada misao traži put kojim bi olakšala dominantnost umora. ... :)

    avatar

    20.09.2010. (13:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...