Komentari

blogodneverina.blog.hr

Dodaj komentar (57)

Marketing


  • fra gavun

    Ajmooooo sviiiii.:)

    avatar

    10.09.2010. (14:37)    -   -   -   -  

  • Mirče

    "neverin"
    Pametan čovik koji ima u glavi razum i visoko školovan i još voli raditi a ne biti Schmarotzer,svuda će naći posla,bilo to u svojoj ili nekoj stranoj zemlji.A Ive Sanader sobzirom da ima glavu za misliti a ne samo za kosu šišati i kapu na glavi nositi,to će i uspiti ili je već uspio! Imati šuplju glavu i samo drugom znati prkositi,ponižavati poput antihrvatski nastrojenih blogeraša kod besplatnog blog.hr,je najveći jad.Da nije bilo I.Sanadera ni ti se nebi koristio danas besplatnim blogom i zauzvrat još ga omalovažavaš! Bog i Hrvati!

    avatar

    10.09.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @gavun, let's dance :)

    @mirče. ti si još veći naivac od mene ako doista vjeruješ u ovo što si napisao :))

    @nestašna, na delo! :)

    avatar

    10.09.2010. (15:03)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    Poslala! :)
    No, onda mi došlo iz guzice u glavu... da nije samo naš svijet korumpiran, da to čine i oni vani i da je Amerika možda u svemu tome na prvom mjestu... ne znam ni tko bi drugi mogao biti gori od njih...
    pa mi je sad opet loše... kad si dobar onda si luzer, sretan si samo ako si moron kao ovaj Mirče gore... ili ako si lukav pokvarenjak kao Sanader.
    Ameri su ga zvali da uče od njega, kao da ne znaju tko je on... jooooooj, neverine, kako smo naivni!!!!! :(

    Ajde sad, nađi adrese nekih naivnih ljudi koji vjeruju u pravdu... možemo se njima žaliti, pa možda upali...

    avatar

    10.09.2010. (15:06)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Da ćaća Sander ima glavu za mislit, već bi nas IZVUKAO iz krize, a ne UVALIO u još goru za koju je teta Bijeloglavi Sup imala punu pegaču posla. Prijatelji se prepoznaju u nevolji, a ćaća Sanader vlastitu domovinu baca u... proljev. Bog i Hrvati!

    avatar

    10.09.2010. (15:10)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Idemooo u akciju...:))

    avatar

    10.09.2010. (15:12)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @nestašna, ja sam svijestan da je ovo pucan ju prazno.. ali ako ne činiš ništa ne dobiješ ništa. Jel mogu dobiti na lotu ako kupim listić? teško... jel mogu dobiti loto ako ne kupim listić? nikako:)

    pusti mirčeta.. on sebe spasio u Njemačkoj a njegov komentar je potreban da se vidi u kolikim govnima grcamo kao narod..

    @Neko, ako hrvati budu izmislili univerzalnog prevodioca predlažem da nam to bude prva stvar na svim jezicima Bog i Hrvati :)

    @sanja, a neš ti akcije :))) ali jebiga i to je bolje nego ništa ne činit a samo kukat ne? :)

    avatar

    10.09.2010. (15:17)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Heh... Ovo mi više liči kao dopis koji reklamira malu zemlju za velike mafijoze... Dođite kod nas jer vidite što sve možete radit kad imate Lepog Ivu na svojoj strani...

    Inače mene fascinira šta će on uopće te studente naučit... Mislim on ne zna sastavit 3 prosto proširene rečenice a da se ne dere i ne pjeni ko konj.

    avatar

    10.09.2010. (15:20)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @nessa, jebiga nije baš lijepa istina ali je istina :) Berlusconi je optužio novinare da cijeli svijet radi njih misli da je mafija u Italiji... kao jebeš bombe, jebeš mrtve ljude i nevine i reket, novinari su krivi što kažu istinu :)

    a Sanader? čuj ipak je glumac broj 1 vidiš da mirče smatra da se pametni uvijek snalaze :)

    avatar

    10.09.2010. (15:28)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Hahah :D Jao, što li sam sad učinila! Sad bude u svakom prijevodu "Bog i Hrvati". :DDD
    Jest da je ljudski praštati, ali nije ljudski praštati i dalje dopuštati da čini isto što je činio do sad... Nek gospon popravi nered jer, kao što kaže gospon Mirče, je "pametan" i "sposoban" pa ću tek onda počet praštati. A oće li to učiniti? Prije će se Himalaja srušiti od tuge...

    avatar

    10.09.2010. (15:29)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    ja poslala.:) inače, super ideja! ajmo i za šukija nešto slično, samo kome?:)

    avatar

    10.09.2010. (15:32)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @svi... nemojte abadirati Mirčeta.. jer će skrenuti pozornost sa akcije na neku glupu raspravu koja će se pretvoriti u otvorenu propagandu ustaštvu. Moj je savijet da ga ne jebete ni pol posto, svoje je rekao i svoju "demokratsku" dužnost ispunio :)))

    @Neko, pa u ovoj situaciji smo jer smo dopustili a lopov je samo iskoristio stvorenu šansu.. znači trebamo se početi ponašati dijametralno obrnuto od od ovih 20 godina. To je recept :)

    avatar

    10.09.2010. (15:32)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @antonimka, uskoku :))))) ili MMF-u u smislu molimo Vas nemojte mu dati da podigne kredit jer će sve potrošiti na pečene volove :)

    avatar

    10.09.2010. (15:36)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    i reče netko, možda je u Jamerici i gore nego kod nas. ja mislim ipak da u civiliziranom svijetu ne moš tek tako jednog dana se sjetit da ti ne bi više bio premijer i otić bez ikakvog obrazloženja onima kojima si dužan obrazložiti-narodu. a ako se na tebe lijepe afere ko muha na govno, na zapadu ćeš vrlo vjerojatno odstupit sa svog mjesta, dok god nas... a-a.:)

    avatar

    10.09.2010. (15:38)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    Uskoku??:))) pa kako bi uskočili na njega?:))))))
    mmf-u...oni ga jedva čekaju, čujem da i štokove proširuju kad se on najavi.:))))) ali da, upalilo bi možda ovo s pečenim volovima.:))))

    avatar

    10.09.2010. (15:42)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @antonimka, čuj samo nek nekome padne na pamet da objavi priču da su građani neke zemljice zgroženi što onaj delikvent će obnašati tako važnu profesiju. Možda prepozna a možda ne ili sve stane jer ima veze i tamo ali jebemu barem smo pokušali. Dabog da završili na američkim 24 sata :)))) ono što garant čitaju Roseanne i John Goodman kad idu na wc u seriji :)

    avatar

    10.09.2010. (15:43)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    ja sam optimist glede ove akcije. najiskrenije. pa makar bila prozvana naivkom. i slažem se s tobom, bitno je pokušati nešto napraviti. otvorila sam tvoj blog dok je još bilo 0 komentara i onda mahnito copy-pejstala i slala.:)

    avatar

    10.09.2010. (15:46)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @antonimka, siguran sam da i Mirče iz dubina svoga skloništa iz Drugog svijetskog rata mahnito kopira mejl i svih zove sa radio stanicom da se pridruže akciji :))))

    ja sam isto optimist ali laganije stvari od ove su mi se bile urušile tako da ono.. samo slušam savjest a šta bude bit će.

    avatar

    10.09.2010. (15:51)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    meni je ipak bila puno originalnija kruletova akcija "dajmo im još da im ne zafali", koja je prošla nezapaženo :P
    da imam samo jednu od onih njegovih ura i ja bi se smijala od uha do uha...
    iskreno, mislim da ovakve virtualne akcije ne donose ništa, osim mailboxa natrpanog raznoraznim spamom

    avatar

    10.09.2010. (15:58)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Kojotica, inače nam blog kao nije zatrpan sa zgražavanjem :) i sama si to rekla, majstori smo u tome, još ćemo se počet zgražati jer se netko zgraža jer se netko zgrozio, onako domino efekt :)

    neka bude što bude... tvoje mišljenje se poštuje.

    avatar

    10.09.2010. (16:04)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @mirče. četništvo i ustaštvo su ti ista pašta.. kada (ako) to shvatiš sljedi za tebe novi zadatak, raspoznati lopove od pravih domoljuba :)

    avatar

    10.09.2010. (16:28)    -   -   -   -  

  • NF

    prije dosta godina sam sudjelovao u još delikatnijoj akciji s jednog njemačkog portala, zatrpavanja nigerijskog maila, zbog najave kamenovanja jedne njihove sunarodnjakinje, bilo je skeptičnih, al je na kraju nigerijski predsjednik pomilovao dotičnu, a svi smo dobili mail da se ide u tom smjeru i da zaustavimo akciju, no nijemci su imali razrađeniji sustav, ne znam više točno kako je to izgledalo, znam ovaj narod, neće se njima dati kopipejstati na toliko adresa, naravno sreću kao u svakoj sličnoj akciji želim ;)

    avatar

    10.09.2010. (16:48)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Truly shocked and concerned croatian citizen; plus covjek je i necasno otpusten iz vlastite stranke

    avatar

    10.09.2010. (17:57)    -   -   -   -  

  • snjavi

    @mirce, da nije bilo I. sanadera, tudmana i slicnih ljubitelja hrvata i hrvatske ja bih danas imala stalan posao, dobila stan od drzave, fakultetsko obrazovanje, a za koju godinu i mirovinu
    pa tko je onda u pravu?

    avatar

    10.09.2010. (18:15)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Psi laju, a karavane prolaze, zadnja je njegova bahata izjava. Sada je pokazao svoje pravo lice i što misli o nama, a nije ni malo pogriješio jer tolike godine smo na lancu, a vodio nas je čovjek za kojeg se ništa nije znalo do prije par godina, došao iz neba pa na vlast, nadajmo se da će jednog dana vrijeme pokazati tko je lutkar koji mu poteže konce jer je uspješno izvršio sve zadatke svoga gazde, izručio je naše generale, prodao naše najprofitabilnije i najuglednije firme (T-com, INA, Pliva…) stranom kapitalu koji ih se praktički domogao za siću.
    Pitajte naše NATO saveznike što bi rekli kada bi DelPonte tražila njihove generale u Hag radi zločina koje sustavno čine po svijetu, poslali bi je tamo gdje sunce ne sja, rodni kraj. Neka ide i neka se više ne vraća, prije je kazna za izdaju osim smrti bila izgnanstvo, on je sebe sam kaznio, što se mene tiče nije više dobrodošao!
    Možda ih nije zadužio, možda je kupljen da šuti, elita ima sistem prvo te pokuša kupiti, zatim te zastrašuje, a u najgorem slučaju završiš kao Kennedy ili Jimmy Hoffa koji se usprotivio Nixonu pa ga je doslovno mrak progutao. Poznavajući ovog našeg, to je bilo kao u Matrixu kada je Cypher se prodao agentu Smithu da bude izdajica, tražio je da bude netko poznat, glumac i da sve zaboravi i živi bogat i slavan.
    Pametnome dosta!

    avatar

    10.09.2010. (19:06)    -   -   -   -  

učitavam...