Komentari

primladenu.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • vjeraufanjeiljubav

    halo Mladene,

    evo da se javim malo da sam ziv. Pozdrav ti ostavljam

    avatar

    11.09.2010. (23:03)    -   -   -   -  

  • Dubinama sebe

    Bok Mladene,vidim i dalje pišeš,znači sve ok:))veliki veliki pozdrav,Tajana

    avatar

    12.09.2010. (10:25)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @vjeraufanjeiljubav - Evo i kod mene se živi. Raznolikost u istosti. Zavisi iz kojega kuta se gleda. Dovoljno je da 'kutovi' postoje. Znaš ono, 'iz mog kuta gledanja'. Neka sreća i radost prati tebe i drage tvoje ... :)
    @Dubinama sebe - Pišem Tajo. Uvijek je sve u redu, al čovjek se ponekada nezna s time nositi. Nastojim uvijek razumijeti i prihvaćati. Kada čovjek shvaća da nije centar svijeta, nekako mu je bliže. Čudno, ali tako to jest. Kao da se polako odriče zablude. Čak se i pitam je li to uopće zabluda. Nemre biti, ono kaj nemre biti, pa je onda valda sve ovo, to kaj more biti. Kak obda da to bude zabluda? Sve je to kak vlak na štreki. Ide di more. Sve po redu i u svoje vreme, kaj ne Tajo. Al ak se čovek trudi i dela, i to je v redu. Pa i da sa tim bu zadovoljan takaj.
    Puno radosti tebi i dragima tvojima ... :)

    avatar

    12.09.2010. (11:22)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    Nismo centar svijeta I ne nosimo taj teret na ledjima ali mislimo da jesmo.
    Lijepo je biti slobodan I iskociti iz vrtuljka zivota I moci vidjeti kako smo glupo radili trceci bez svijesti gdje idemo.
    Ja jos cekam da vidim zivot kakav uistinu je.

    avatar

    14.09.2010. (23:08)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @vjeraufanjeiljubav - Daniele, bez ove naše misli ne bi bilo ni ove igre života. Ona kao da vodi igru svih ovih životnih činbenika. Kao da se poigrava. A kako i bi da nisu dijelovi? Tu ti je i viđenje života. Znaš ono, zamislim se duboko i odjednom vidim sebe kako duboko razmišljam. A zamalo da i ne vidjeh od te silne dubine. Da, i tada vidim sav svijet kako zamišljen ide. Sve je to istinom života, a i osmijeh koji želim na licima njihovima.
    Dok tunelom prolazimo k svijetlu, ono je samo kao željena zamisao u mislima, ali tamo u točci jednoj bude cilj. Vjerujemo u Istinu i ona nas nosi i snagu nam daje.
    Pričam Daniele. Ljepote i radosti obitelji tvojoj, a poesbice malim anđelima. ...:)
    @BLUKRECIA - To je poput rađanja u svijet Istine. Svako Ti dobro želim ... :)

    avatar

    15.09.2010. (12:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...