Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    VAŽNA OBAVIJEST:

    Reperezentacija Hrvatske pobijedila je u polufinalnoj utakmici na Europskom prvenstvu u vaterpolu u Zagrebu reprezentaciju Srbije, sa rezultatom 10 : 9.

    Ovu pobjedu posvećujem Drinskim mučenicima velikosrpskog genocida u Drugom svjetskom ratu i u velikosrpsoj agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu 1992. godine!

    U slijedećeu subotu održat će se finale Europskog prvenstva u kojem igra Hrvatska.

    avatar

    09.09.2010. (18:59)    -   -   -   -  

  • anti velikosrbin

    @cbk

    Još jedan u nizu odličnih članaka koje objavljuješ!

    "Mali" Jandroković je oduvijek bio dobar, ali ga je ranije Jovo Sanader spriječavao da dođe do izražaja. Sada kada Jove - Jude više nema, "mali" se je oslobodio stege.

    P.S. možemo se samo nadati da ga Jaca Skojevka Vlaisavljević neće "pozvati na partijsku odgovornost" i poželjeti mu da tako nastavi i u bliskoj budućnosti.

    avatar

    09.09.2010. (21:22)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anti velikosrbin

    I ja sam tog mišljenja i nadam se da Jandroković neće biti pozvan na partijsku odgovornost odnosno čak ne moramo sumnjati da neće biti pozvan na odgovornost zbog izricanja povijesne istine koju se u našij zemlji gazi na svakom koraku, nego se nadam da će netko konačno pokazati kičmu u politici i odbaciti oportunizam kao najpoželjniju karakteristiku (linija manjeg otpora, koja k tome donosi i profit u pogledu sinekura i novca) u hrvatskoj politici, i partijskoj odgovornosti i stezi (što se u SK zvalo "demokratski centralzam") reći Z'Bogom.

    avatar

    09.09.2010. (23:29)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    Drugovi,
    Ovu pobjedu posvećujem Drinskim mučenicima velikosrpskog genocida u Drugom svjetskom ratu i u velikosrpsoj agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu 1992. godine! I ja bih bio sa vama u bazenu - možda na sledećem Europskom prvenstvu, ako naučim da plivam.

    Smrt fašizmu
    Josip Broz

    avatar

    09.09.2010. (23:50)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Anonimno
    Ovo je hrvatski portal u Hrvatskoj, i u Hrvatskoj je službeni jezik hrvatski jezik, tako da je nekulturno i protivustavno što dolazite kao gost na ovaj portal i blog i pišete nepostojećim jezikom, "srpsko-hrvatski-hrvatsko srpskim" (ekavica na latinici - inače Srbi baš ne šmekaju Latine ali vole pisat na latinici).

    Ne znate plivati, a ne znate ni komunistička gesla citirati. Kaže se "Smrt fašizmu - Sloboda narodu!" Drago mi je da ste za smrt srpskih fašista koje sam u postu spomenuo, dakle, srpski pobunjenici (četnici) u Drugom svjetskom ratu i srpske fašiste iz velikosrpske agresije. Josip Broz - pokvaren skroz, ako Vam je taj uzor onda ste jadan.
    Nije sramota ne znati plivati, no, najgore je ne znati plivati u moru vlastitih gluposti.

    avatar

    10.09.2010. (00:06)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Ja mislim da bi mi na čelu sa našim vrhom trebali ispričati Srbima što su nas ubijali ili još bolje što uopće postojimo!
    Uglavnom Tadić nema namjeru da se nikome ispriča nego obrće priču i vodi kontra politiku. Mnogim anglo-cinističkim centrima moći uopće smeta hrvatska država i treba je pod svaku cijenu ukloniti, udrobiti je u neku novu balkansku uniju, a to rade pomoću Haaga kao licemjenog političkog suda koji iznosi teorije zavjere kakve ni ja ne bi popušio, uglavnom Gotovinu će osuditi (nedaj Bože) jer je to već unaprijed smišljeno da se opravdaju srpski zločini i izjednači žrtva i agresor.
    Jel znaš da Srpska akademija nauka čiji je bliski suradnik Tadićev otac vodi tajni rat protiv hrvatskog jezika, a naši mediji i HAZU ko usrane njonje i škopci šute, čak su na wikipediji koju dnevno posjete milijini korisnika ukinuli hrvatski i uveli srpskohrvatski, a srpski je zasebno ostao, a tako će i napraviti u vijeću Europe, EU. Kao problem je i BiH koja nema svoj službeni jezik, a to dodatno potiču i jugonostalgičarski jezikoslovci kod nas, očito Josipovićevi simpatizeri koji nas žele prema naputku njihovih gospodara iz EU udrobiti u novu blakansku uniju, a prvo će nam uzeti jezik.
    Ti si profesor povijesti, nabroji mi jednog suvremenika Marka Marulića? Ja ne znam ni jednog do Vuka Karađića, asimilatora hrvatskog jezika i narodnih običaja hrvatske Like, Bosne itd...
    Znači, činjenično, naš pisani jezik je bio prije falsifikatora i plagijatora Karađića?!
    Zašto Srbi ne bi govorili hrvatski u Vijeću Europe kao službenim jezikom ili se dodao na wiki samo hrvatski, a ukinuo srpskohrvatski i srpski kao derivat našeg jezika jer su njima Turci sjekli jezike, ako su čuli da pričaju staroslavenskim, na kojem im se i danas mise služe?!
    Uglavnom prvo se počinje od jezika, uzmi narodu jezik i uzeo si mu jedan stup suvereniteta, nove generacije će učiti povijesnim zabludama i tako im indokrinirati um da ih mogu opet utjerati u novu balkansku uniju, svakom unijom Hrvatska je izgubila jednu svoju regiju ili teritorij, mislim da novu uniju neće izdržati uopće kao cjelovita zemlja!
    Pozdrav!

    avatar

    10.09.2010. (15:51)    -   -   -   -  

  • Vlak u snijegu

    CBK je poluskolovano drkalo i jedino sto zna je drka, drka, drkadjon. Njemu posvecujem pjesmu grupe Let3, kurcem u celo

    avatar

    10.09.2010. (20:58)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Vlak u snijegu

    Hvala ti kritičaru moj, počašćen sam, i od tvoje duhovitosti ne mogu doć k sebi:)))

    Kao što primjećujem, poluškolovovan i nadrkan, moji kritičari postaju sve pametniji, kvocijent inteligencije im prelazi limes savršenstva:)))

    avatar

    10.09.2010. (23:24)    -   -   -   -  

  • analitičar

    Pokušat ću objasniti što se uistinu događa:

    Banke, gospodarstvo, mediji, kultura, kao i drugi bitni segmenti hrvatskog društva, nisu više pod hrvatskim utjecajem.

    U političkim strankama provedena je negativna selekcija, tako da su na površinu „isplivali“ poslušnici, najčešće sumnjive prošlosti, podložni različitim ucjenama, što je izuzetno dobar „alat“ u rukama onih koji kreiraju našu budućnost i upravljaju urotničkim političkim procesima.

    Upravo zbog toga, današnje političke elite u Hrvatskoj izgledaju kao nekadašnji Socijalistički savez Jugoslavije. Svi su prividno samostalni, ali niti jedan od njih se ne smije usprotiviti stavovima vrhovnog autoriteta. Nekad Josipa Broza i njegove svemoćne partije, a danas Brisela, Londona, Berlina ili Washingtona.

    Međutim, kamo to sve vodi ?

    Ovih dana izlaze informacije koje obrađuju nekoliko, naizgled, nepovezanih tema. Međutim, kad se te na prvi pogled nepovezane informacije „zagrebu ispod površine“, odmah se dolazi do zaključka kako je riječ o sastavnim dijelovima jednog te istog scenarija.

    Tu u prvom redu mislim na haško suđenje generalu Anti Gotovini, srpske zahtjeve za povrat stanova sa stanarskim pravom, kao i odluku o pritvaranje četvorice osumnjičenika za ratne zločine u šibenskom vojnom zatvoru u Kulinama 1992.

    U sva tri ova slučaja, kao i u slučaja generala Norca, i većini sličnih, medijske hajke i aktivnosti pravosuđa vođene su na temelju navodnih dokaza, kojima je medije i sudove opskrbila gubitnička strana u proteklom ratu, što je prije nekoliko dana u Gospiću otvoreno priznao i ravnatelj hrvatske policije Oliver Grbić.

    Tim potezima, uz konstantan pritisak dijela međunarodnih krugova, Republika Hrvatska dovedena je u poziciju da iz pozicije žrtve uskoro bude preimenovana u glavnog krivca za protekle ratove, te s tom hipotekom bude vraćena u treću Jugoslaviju, odnosno Zapadni Balkan.

    Ukoliko u tekst konačne haške presude hrvatskim generalima uđe teza tužiteljstva o navodnom zločinačkom pothvatu, onda će to biti početak progona, ovaj put pred hrvatskim pravosuđem, svih onih koji se budu odupirali zapadno-balkanskim integracijama, a nekad su bili pripadnicima HV-a, HOS-a, ili imali bilo kakvu ulogu u agresiji izloženoj Republici Hrvatskoj.

    Ukoliko zločinački pothvat bude prihvaćen u predmetu Gotovina-Markač-Čermak, onda se svakako već sada nameće zaključak, kako će se isto dogoditi i u slučaju Prlić i ostali, što će tezu o zločinačkoj organizaciji proširiti i na Hrvate u BiH.

    Ukoliko do toga dođe, onda će sasvim očekivano uslijediti i zahtjevi za brisanjem s lica zemlje države nastale na zločinu.

    Zbog toga, više su nego jasni razlozi zbog čega u Haagu nije bilo mjesta za Veljka Kadijevića i Blagoja Adžića.

    Zbog istih razloga potpuno je vidljivo što se teza o prekomjernom granatiranju pokušava dokazati na Kninu, a ne na Vukovaru, Dubrovniku, Gospiću, Karlovcu ili Osijeku, koji su pretrpjeli puno snažnija granatiranja.

    Trasiranje je to puta prema Zapadnom Balkanu!

    avatar

    11.09.2010. (12:00)    -   -   -   -  

  • Zd

    Odličan i sveobuhvatan post @ CBK, nema se puno toga dodati, a ni komentirati. Ovo pitanje koje ću ti postaviti itekako je vezano za ovaj post, a i za sve nas, dakle...
    Što misliš o ovoj novoj stranci - SHZ- ...ima / nema šanse? Znam da si informiran, a ja sam se jutros imao priliku uvjeriti da se stvarno nešto iza brda valja! Bio bih zahvalan na odgovoru.
    P.S. Znam da je prerano za takvu vrst vidovitosti, ali me čisto zanima što o tome misle istinski pravaši.
    LP
    Bog i Hrvati

    avatar

    11.09.2010. (14:43)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Zd
    Stvarno ne bih mogao procijeniti ima li ta stranka šanse na izborima. Šanse ne ovise samo o dobroj volji nego i o novcu, sposobnosti članova i dužnosnika, i kritikom vlasti tako da biračko tijelo prepozna da se iza osobe kritičara nalaze poštene osobe itd.

    @analitičar

    Ispravna analiza.

    avatar

    11.09.2010. (16:25)    -   -   -   -  

  • Zd

    @ CBK
    Hvala na odgovoru, shvatio sam, svaka čast. Ako Bog da neće nam više bjelosvjetska mafija, odnarođena gamad, kukavice i izdajice maglu prodavat za svoju dobit. Pričao sam s nekim članovima te stranke i o tvom prijatelju (neki ga i osobno poznaju iz nekih vremena prije rata), rekli su da je izuzetno pošten čovjek, ali da je tad bio premlad. Mislim da dolazi njihovo vrijeme i da je SAD pravo vrijeme da se udružuju istinski državotvorni Hrvati kojima je istina - svetinja!
    Ja sam brate premlad, nemam iskustva za bitku s tim vragovima, ali ekipa iz 70-tih je još tu (oni koji su preživjeli), a ti znaš onu: sve što nas ne ubije - ojača nas!
    Ovo nije šala; Hdz i Sdp su ciganske odnarođene stranke, stranke debila koji igraju kako im masonerija naredi (pojedinci bi sve dali da ih ovi pozovu u svoje redove, zato i stupaju u redove Lionsa, Rotarijanaca itd...kao potencijalni kadar), sve ostale su politička margina i služe za manipulaciju.
    Dakle, svaka stranka je isključivo operativa profesionalaca, izgleda da su ovi već pronašli investitore, sve ćemo još vidjet,...
    Ono što mene zanima jest život u Hrvatskoj dostojan čovjeka (koji je Hrvat i druge države nema niti želi). Bio sam @ CBK po svijetu i hoću ono što imaju u jednoj npr. Kanadi, red, rad, prosperitet i ponos, a ne veličanje zločina i zločinca (malo je reći) Tita, nered, mafiju i nepismene idiote!
    Bog i Hrvati

    avatar

    11.09.2010. (22:10)    -   -   -   -  

  • Đesi Đejms

    ne mogu da verujem da još uvek postoje ovakvi bre nacionalisti i šoviniste, pa to nije humano

    zašto se vi ne ugledate na našeg predsednika Tadića koji oće da pomiri naše narode?

    zašto bre ne možemo da živimo u harmoniji?

    mi Srbi smo po tom pitanju već puno učinili, odustali smo od naših vekovnih granica i sad bre očekujemo od vas Hrvata da se lepo izvinete za Jasenovac i genocid nad nevinim i golorukim srpskim narodom!

    avatar

    12.09.2010. (00:47)    -   -   -   -  

  • Angelina Jolie

    What the fuck is going on? Where is Brad?

    avatar

    12.09.2010. (00:52)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @ĐesiĐejms

    A koji su to "naši" narodi??

    Boris Tadić relativizira povijest i izbjegava priznati velikosrpsku agresiju i genocid za Veliku Srbiju.

    Francuzi žive u harmoniji s Nijemcima tek od trenutka otkad Nijemci priznjau zločine koje su počinili za svoj Grossdeutsches Reich, tako i vi Srbi morate priznati svoje zločine za Veliku Srbiju, i onda će susjedni narodi jednog dana s vama živjeti u harmoniji kad se odreknete nekakvih "vekovnih" granica "nebeske Srbije" i osvojenog teritorija u Bosni. Uz to se Srbi moraju ispričati za svoje zločine u Drugom svjetskom ratu nad Hrvatima koje su počinili u NDH gdje su ubili 72 tisuće ljudi, nesrpskih osoba, katolika i muslimana, Hrvata, i Srbi nisu bili goloruki i nevini nego naoružani do zuba i obliveni krvlju zločina koje počiniše od 1918. do 1941. godine, već sama činjenica da su 1928. ubili Stjepana Radića govori sve o ekstremizmu koji je zavladao Beogradom gdje ubijaju i vlastite kraljeve i premijere.

    @Angelina Jolie
    Brad is looking for a new Angelina!!

    avatar

    12.09.2010. (10:40)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    To što je Jandroković izrekao trebala bi biti mantra svake javne osobe u Hrvatskoj, a osobito političara, koju neprestance treba ponavljati, makar se činilo dosadnim i neukusnim. Samo tako se može utjecati na ispravnu percepciju stjecanja hrvatske neovisnosti kod onih koji su u dvojbi. Ovo tim prije, što je to povijesna istina!

    avatar

    12.09.2010. (11:13)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @CroSirmium

    Da, poanta je u tome što je Jandroković u Japanu izrekao povijesnu istinu o karaktaru rata na prostoru bivše Jugoslavije, i po tom karakteru je taj rat bio velikosrpska agresija, uz etničko čišćenje i genocid za stvaranje Velike Srbije.
    Željezna Lady Margaret Tatcher je u svojoj knjizi Državništvo taj rat također okarakterizirala kao velikosrpsku agresiju i predbacila europskim političarima, uključujući i svom nasljedniku premijeru Johnu Majoru kratkovidnos, sljepoću i pristranost u korist Slobodana Miloševića i Srbije koji, kad je postalo 1991 izvjesno ga neće biti glavni u Jugoslaviji, razbijao Jugoslaviju da bi stvorio Veliku Srbiju u kojoj bi vladalo staro bizantsko načelo:

    Jedan narod, jedna vjera (pravoslavna) i jedan vođa.

    avatar

    12.09.2010. (12:14)    -   -   -   -  

  • Zd

    Pa da, reći ću još nešto; u te dvije stranke (HDZ i SDP) ima nešto pravih ljudi koji su svjesni tko su i što su; kao i općenito raznorazne problematike. Inače, za Jandrokovića sam čuo samo da je simpatičan (od čovjeka koji ga poznaje) i ništa drugo, ali ljudi moji, to vam je sve kap u moru. Na jednog poštenog vam ide sto debila i onda ljudi odustaju, šute, na kraju krajeva nije vam baš ni svejedno bilo što nekome reći, najozbiljnije. Imate ljudi koji će vam potvrđivat sve što kažete, lagati. a onda reći - ovaj je lud, opasan po nas, hoće napravit rusvaj - non movere.
    Mi smo mali narod i većinom se međusobno svi poznajemo, a uvijek ide onaj upit: "Ti ga poznaješ, reci mi nešto o njemu", naravno, ako takva osoba mulja i laže - onda kaže sve o SEBI! Osobno sam svjedok da pravih ljudi u Hrvatskoj još ima, a i u emigraciji; dakle, da se Sanader prevario kad je izrekao ono što je izrekao o nacionalizmu. Naravno, o nacionalizmu u pravom smislu te riječi, a ne o šovinizmu! Međutim, to je već struka i ne dopuštam manipuliranje tim pojmovima od nestručnjaka, to je politikanstvo i lukrativne je prirode.
    Na kraju krajeva, zašto bih ja (kao i ti @ CBK) tražio mišljenje od svake budale, to uopće nije smisao demokracije nego prividne anarhije koju koriste (normalno kad mogu) raznorazne manjine (kako nacionalne tako i druge, pa i strukovne), a ne shvaćaju najjednostavniju stvar. Kad većina bude zadovoljna - onda će i manjina, to je prirodno, a ovako samo stvaraju - zlu krv i zbunjuju ljude. To su nacističke, fašističke i komunističke fore, a svi smo znamo kamo vode. Tako neki kažu da se u komunizmu bolje živjelo, da, kako tko?! Preduga priča…
    Bog i Hrvati

    avatar

    12.09.2010. (20:38)    -   -   -   -  

  • Štrumpfeta!

    Jel Paraga još uvijek spava ili se priprema za izbore?

    avatar

    14.09.2010. (00:47)    -   -   -   -  

  • mahmuran

    Nazalost CBK upao si u notornu udbasku zamku o tzv. Domovinskom ratu. Tog rata nije bilo, bio je samo PROJEKT koji je organiziran od Partije, kosa i udbe, a da bi oni ostali na vlasti i poslije pada komunizma.
    Tzv. branitelji su obicne budale koji su famom o DOMOVINSKOM RATU postali svoji sopstveni tamnicari, a pri tom drze i 4.500.000 Hrvata u komunisticko-udbaskim okovima.
    Laz DR i istina su nespojivi !!!

    avatar

    14.09.2010. (09:02)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @mahmuran

    Da si čitao više postova vidio bi što sam napisao o Domovinskom ratu kojeg tako zovem jer su vlasti taj termin "progurali" u javnost i nametnuli taj naiv, a ja sam točno rekao o čemu se radilo. Nemože se u svakom postu/tekstu sve objašnjavat, inače, ispravno si rekao odnosno opisao karakterizaciju rata.

    @Štrumpfeta!

    Na kojim si drogama?

    avatar

    14.09.2010. (09:21)    -   -   -   -  

  • Zd

    @ Mamurni
    Prestani lizat žabu i kojekakve preparate od kaktusa ili bunike! Da rata nije bilo?!...jesi ti lud, što je tebi? Dokle je ovo danas stiglo...netko žive svjedoke pravi ludim, a kamoli neće povijest prepravljat!

    avatar

    14.09.2010. (16:47)    -   -   -   -  

  • Štrumpfeta!

    Kakve droge? Ponovit ću pitanje, jel Paraga i HSP 1861 spavaju ili se prirpemaju za izbore? Nema ih ni na lokalnim ni na parlamentarnim izborima. Koji je smisao postojanja jedne političke stranke koja ne izlazi na izbore. Gdje su nestali svi ogranci HSP-a 1861? Ajde CBK pošto smatraš da mnogo znaš o Paragi.

    avatar

    14.09.2010. (19:37)    -   -   -   -  

  • anonimno

    A?

    avatar

    14.09.2010. (22:37)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Jesi li čitao ti ove laži?
    Ili ovo elementarno nezanje kojim se širi jugonostalgičarska propaganda?
    Pozdrav!

    avatar

    15.09.2010. (00:14)    -   -   -   -  

učitavam...