Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bergaz

    Teta je u brišućem letu...!
    _

    avatar

    09.09.2010. (10:21)    -   -   -   -  

  • clearbluesky

    Premda se ne radi o ničem 'pametnijem' ili 'uzvišenijem' od dućana, ovakvi događaji ipak čovjeka razvesele, pogotovo kad se događaju na razini kvarta :)
    Sjećam se kad se u mom kvartu otvorio DM, isto je sve bilo ukrašeno, svirala je neka muzika, dijelile se ruže i baloni, bio je to kao neki lokalni praznik :D
    Premda je, kažem, u pitanju ipak takva nekakva banalna situacija, otvaranje dućana, kad se radi o nekom neuglednijem kvartu (kao što je recimo moj ;)) već i to malo je dosta da se osjetiš ponosno i važno - kao prvo, evo imali smo i mi neki svoj "ivent"; kao drugo, moj kvart ne odumire, ne zapušta se, još je dovoljno lijep i značajan da privuče trgovce, vrijedi ulagati u njega i u njemu; i kao treće, lijepa je to gesta od samih trgovaca - iako je samo promotivna, ipak govori da se i oni na neki način vesele što su tu i što će nam omogućiti da im ostavimo novce u našem vlastitom kvartu ;)
    Znam puno je ovo sentimentalizma za obično otvaranje dućana, ali sjetimo se suprotnih situacija i onih kvartovskih lokala koji mjesecima propadaju i iza kojih ostaju prazni izlozi poput ovog na prvoj slici... Kako da nas onda ne razveseli tolika vjera u budućnost koja je u stanju ulice ukrasiti ogromnim ruževima? :)

    avatar

    09.09.2010. (12:42)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Na žalost, mojom omaškom iz posta je ispao zadnji pasus koji se uglavnom podudara sa tvojim, clearbluesky, viđenjem situacije - evo što sam ja napisao (pa propustio iskopirati u post):

    Za kraj, iako je oprema Bipinih dućana za moj ukus prekričava i prenapadna mora im se priznati da znaju od gotovo ničega (otvaranje parfumerije u kvartu na rubu grada) napraviti veliki happening. I ako bih se morao odlučiti između "palca gore" za ovu manifestaciju i "palca dolje" odlučio bih se za podršku - zašto ne udahnuti malo boje i sjaja u svakodnevicu nekog kvarta, pa makar i ovakvim povodom?

    Smatram da svako novo rađanje (pa makar je tu riječ i samo o običnom dućnu) zaslužuje proslavu i ispunjavanje okoline dobrim vibracijama - može i ljubičaste boje! ;o)

    avatar

    09.09.2010. (13:03)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    A potrefil si i dan kad je ovo ružičasto (?) upravo "odskočilo" od oronulih boja (i) fasada!
    _

    avatar

    09.09.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...