Komentari

svijetjednezene.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • chablis

    Hm, da, malo je prerano s 16. Ali ako ona tako želi..., tj. ako oni tako žele... treba ih pustiti. Meni nikad nije bilo do te mjere teško da bih se bacila s petog kata (možda zato što nisam stanovala na petom katu), zapravo, uz dvoje male djece s razlikom od dvije i pol godine bilo mi je to najsretnije razdoblje u životu. Unatoč besparici (koje se još nisam riješila) i unatoč punom radnom vremenu. Jedan je otišao svojim putem, drugi je na pragu da se osamostali, treba mu još malo. Ma, ne treba gledati kao kroz tamne oblake, stvari imaju i jednu i drugu stranu.

    avatar

    05.09.2010. (10:00)    -   -   -   -  

  • Lux

    @Chablis-Naravno,cijeli post je i vodio svemu tome da se isplati,da nije sve toliko mučno i teško.Ne bih mjenjala ni jednu sekundu svog života,ni jedan dan odrastanja svoje Jedinice zbog par mjeseci neprospavanih noći.Bacanje s petog kata je karikirano posebno što živim u prizemlju več godinama:)
    Sa 16 ii 116 nikada nisi posebno spreman na majčinstvo,na roditeljstvo i sve što ono nosi,ali ne kažem da ga se treba odreći.Možda ona sa 16 bude puno,puno bolja mama nego mnoge sa 36.Bez predrasuda samo skupljam crtice života:)

    avatar

    05.09.2010. (10:09)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Ni ja ne bih mijenjala ni sekunde...A bilo je svakakvih (crnih) misli...Teško je, ali gura se dan po dan.

    avatar

    05.09.2010. (11:03)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Totalno je prerano sa sweet 16...moj sin ima tolko:)))) Rodila sam ga također sa 22:))) i prepoznala se u tvom opisu vrltoga pelena i onog nepokorenog grada u nama.....danas sam djetinjastija nego prije, zadržala sam bezazlenost, borim se s tinejđerom i njegovim naletom hormona, al imam snage za to...mada "umireeeem sto putaaa dnevno...":)))))))
    Lijep ti pozdrav!!!!!!

    avatar

    06.09.2010. (08:42)    -   -   -   -  

  • moon

    e o majčinstvu ti ne mogu ništa reći ,
    nego samo da sam i ja u svoje vrijeme to sve slušao ,
    a obožavao sam Dire Straits ;)))))))

    Pozdrav i osmijeh ti ostavljam ;)))))

    avatar

    06.09.2010. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...